monalisa.pl 13.12.06, 12:46 wiadomosci.onet.pl/1449608,11,item.html skurwiele!!! mam nadzieje ze spotka ich to samo w pierdlu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: jezu... 13.12.06, 12:51 dałabym im dożywocie z robotami drogowymi i obowiązkowym patrzeniem dzień po dniu na fotografię zwłok skatowanego. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 12:53 abstrachując, ze jestem za kara smierci bo po co utrzymywac morderców z moich podatków, to zgadzam sie z Toba! Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 13:14 uprzedze twoja wypowiedz: jestem za kara smierci i aborcją ale wierze w Boga i jestem katoliczka i nie pisze ze skoro mam takie liberalne poglady to nie moge sie nazywac kataloczka bo to moja wewnetrzna sprawa tyle... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: jezu... 13.12.06, 13:18 i jak Ci sie zyje wierzac w Boga i bedac swiadoma,ze za takie czyny idzie sie do piekla? Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 13:19 no jakos zyje a gdzie trafie po smierci - na razie sie nad tym nie zastanawiam Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: jezu... 13.12.06, 14:09 no mosieli Ci mwoic na lekcjach religii w podstawowce czy gdzies tam gdzie ja mialas jako przygotowanie do komuni,ze Bog jest tylko jeden i to on decyduje o zyciu i smierci ... i,ze wszelkie takie proby stawiania sie na rowni z Bogiem i zawlaszczania sobie jego prawa do decydowania o cudzym zyciu sa wielkim grzechem ..gorszym niz cudzolustwo czy kradziesz dlugopisa z pracy? Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 14:11 wiesz, jakos to chyba nie miejsce i nie czas na dywagacje na ten temat z osoba ktorej nie znam i przed ktora tłumaczyc sie nie chce i nie musze Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 14:42 nie, poprostu nie jestes osobą z która bede na takie tematy dyskutowac i tyle. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: jezu... 13.12.06, 15:02 no fakt..rozmowa na argumanty jest dla Ciebie zbyt trudna i nie poradzilabys sobie z tematem o wierze Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 15:47 hehe nachalna jests ze szok ciezko docieraja do ciebie argumenty drugiej osoby jesli odp jest negatywna? napisze jeszcze raz: nie jestes dla mnie partnerem do dyskusji na temat wiary ORAZ na jakikolwiek temat - dotarło? sama sobie na to zasłuzyłas. nie wiem skad sie wziela ta twoja niechec na mnie i negowanie mnie na kazdym kroku czy pisze o dupie marynie czy o wierze? jesli wytlumaczysz mi ten fenomen to moze kiedys pogadamy na jakis temat ale jak na razie mam wrazenie ze tylko szukasz kontrataku na mnie i liczysz ze sie wyłoze. takze tyle na ten temat Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 12:54 a tak po za tym - rodzina zabitego bedzie utrzymywac ich w piedlu ze swoich podatków - niedorzeczne no kurwa... Odpowiedz Link
alpepe Re: jezu... 13.12.06, 12:57 jakby u nas bylo jak w Stanach, to by byl z nich pozytek: kopaliby rowy, machali lopatami itp. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: jezu... 13.12.06, 13:03 no albo skonczyli by na krzesle czy cos w tym stylu w stanach jest kara smierci... Odpowiedz Link