13.12.06, 12:50
wiadomosci.onet.pl/1449590,11,item.html
a pozniej u takich imprezowych panienek nagle pojawia sie problem niechcianej
ciazy, dzieci znajdywane na smietniku, maltretowane niemowalki przez "tatusia
i mamusie"...
Obserwuj wątek
    • istna Re: tia... 13.12.06, 12:55
      Ciotka cnotka;P
      • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:03
        ze niby ja?
        • istna Re: tia... 13.12.06, 13:05
          Nie, ja;>
          • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:10
            no sorry ale co ja mam tu do rzeczy??
            nie jestem swieta i logiczne ze w LO byly imprezy wódeczka itp ale nie tak ze
            sie do szpitala trafiało...
            po za tym jak ktos nie umie pic (jak te laski) to niech nie siega w ogole po
            kielicha bo pozniej wlasnie sa takie kwiatki jak detox albo nie daj boze
            niechciana ciaza - napita panna (w internacie) to kąsek dla facetow! no a w
            zenskim gronie raczej chyba nie piły...
            • istna Re: tia... 13.12.06, 13:30
              Nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale zgadzam się z tygrysemsuspicious Tobie się nigdy
              noga nie powinęła? - to dobrze, mnie też nie. Ale zdarzył mi się np. urwany film
              po bardzo małej ilości alkoholu (interakcja z lekami, o czy m mnie lekarz nie
              raczył uprzedzić) i nie wiem co by ze mną było, gdybym nie była wtedy wśród
              życzliwych ludzi.
              • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:34
                istna - poczytaj moje komentarze - tam masz odp na swoja i tygrysa wypowiedzi.
                nie jestem i nie bylam swieta mam swoje grzeszki na koncie jak kazdy.
                nie przypisujcie mi etykiety dewoty bo to jakis absurd z dupy wziety ze tak
                brzydko napiszesmile))
                • istna Re: tia... 13.12.06, 13:38
                  Ty masz zdanie swe a ja mam swesmile
                  • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 14:08
                    spox
    • listek_a Re: tia... 13.12.06, 12:57
      ...albo nie wiadomo kto jest ojcem
      • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:03
        ...a pozniej dziecko laduje na smietniku
    • sjena1 Re: tia... 13.12.06, 13:10
      jak byłam w liceum to bywało ze się piło tanie wina i wódeczkę na wszelkich
      biwakach i w ogóle, czasami sie tego wstydzimy
      • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:12
        no kurcze logiczne ze ja soczku na imprezach nie piłasmile ale chyba zadnej sie
        nie zdarzylo trafic do szpitala albo wyladowac z urwanym filmem gdzies w
        rowie...moze sie myle ale pisze o sobiesmile
        • sjena1 Re: tia... 13.12.06, 13:14
          ojjjj czasami bywało ostro, doprawdy aż wstyd, licealiści jednak bywali
          popieprzeni chociaż z policją na szczęście spotakń nie było, a teraz człowiek
          taki poważny a ja to aż za bardzo ;-p
          • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:17
            wiesz co, jak sie czlowiek napatrzy i nasłucha ile to gowniar zabija swoje nowo
            narodzone dzieci albo jak sie obchodza mlodzi rodzice z niemowalakami to mam
            jedno skojarzenie: dziecko poczete na ostrej imprezie czy to po prochach, czy
            po alko%
            sorki ale ja to tak widze
            nie mowie ze tak jest zawsze ale w wiekszosci przypadkach tak to wyglada...
            • sjena1 Re: tia... 13.12.06, 13:19
              szkoda że jak człowiek starszy to już tak łatwo nie zachodzi jak to opisujesz ;-/
              • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:31
                <głask, głask>
                jasli wierzysz w magie to sprobuj w swieta albo w sylwestrasmile
                wiesz przeciez ze psychika to klucz do sukcesusmile (w polowie -hehe)
        • tygrysio_misio Re: tia... 13.12.06, 13:16
          kochanie czasem mozna jedno piwo wypic i zgona zaliczyc..ale najlepiej jest byc
          dewotka ktora wszystko wie i na wszystko ma recepte i potrafi w sekunde ocenic
          calego czlowieka

• monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:18
            kochanie czy dewotka - zdecyduj sie
            • tygrysio_misio Re: tia... 13.12.06, 13:20
              czyli skonczylas temat bo nie mam argumentu...ale za to bedziemy sie bawic
              w "ostatnie slowo"..dopisz sie i przyzam,ze wygralas bo nie chce mi sie w to
              bawic
              • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:28
                no ale sama podjełas temat, zaznaczajac ze jestem dewotką i ze oceniam ludzi
                zbyt pochopnie - jak juz rzucasz jakies epitety to miej na nie pokrycie.
                skomentowalam tylko artykuł ktory WEDŁUG MNIE (!) nakierowuje mnie na taki
                wlasnie tor myslenia o jakim napisalam, nie musisz sie wcale z tym zgadzac
                (tymbardziej ze sama chyba pomieszkujesz w internacie?)
                moglas skomentowac to po swojemu ale widze ze z uporem maniaka probujesz mi cos
                tam doczepic zawsze jak pojawia sie jakis moj watek...ale przezyjesmile
      • niedzwiedzica_sousie Re: tia... 13.12.06, 13:15
        ale półtora litra wódzi? nigdy takiej ilości nie pokonałam! smile
        • tygrysio_misio Re: tia... 13.12.06, 13:17
          1,5 litra na pare osob!!
        • sjena1 Re: tia... 13.12.06, 13:18
          no taka ilość to raczej mnie by pokonała, piliśmi zazwyczaj z gwinta ale mnie
          wystarczyła (teraz w ogole nie pije wodki, od lat) cwiartunia,
          • niedzwiedzica_sousie Re: tia... 13.12.06, 13:20
            ja się wódzią w ogóle nie upijam, piwko lub winko to tak, ale wódzia odpada
            • sjena1 Re: tia... 13.12.06, 13:23
              no też się kiedys strułam i nie mogę patrzeć,
              • niedzwiedzica_sousie Re: tia... 13.12.06, 13:25
                nie, ja po prostu piję i nic nie czuję sad
                • sjena1 Re: tia... 13.12.06, 13:28
                  ooooooooo!!!!
                  to Ty musisz sięgnąć po spirytus ;-p
                  a pamiętam za mojego liceowania takie tanie wino granat co miało zawleczkę jak
                  tymbark, o boszzzzzz jak będę miec dziecko to nie wiem czy gdzies je wypuszcze
                  • niedzwiedzica_sousie Re: tia... 13.12.06, 13:32
                    kochaniutka, ja sobie na otwieraniu wina w liceum zęba złamałam he he he he
                    ale najbardziej mnie bierze właśnie po lekkich alkoholach
        • aasiula1 Re: tia... 13.12.06, 13:22
          ale przeca nie same we dwie to grzmontęły
          • niedzwiedzica_sousie Re: tia... 13.12.06, 13:25
            a myślałam smile
          • monalisa.pl Re: tia... 13.12.06, 13:29
            no to tymbardziej maja nauczke teraz na przyszosc ze wódzia nie jest dla nichsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka