kobieta_na_pasach 02.01.07, 11:28 mozna z wami plotkowac caly dzien. ide na zakupy, bo wczoraj ostatni plaster sera zniknal z lodowki i nie ma nic do zarcia poza schabem w maladze, sledziami swiatecznymi w korzennej zalewie, kielbasa podsuszana, kawalkiem podwawelskiej itp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 11:32 jezu, to można zgłodu paść, skoro jest tylko: schabe w maladze, sledzie swiateczne w korzennej zalewie, kielbasa podsuszana, kawałek podwawelskiej itp. Odpowiedz Link
baba_krk Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 11:44 ja tam Kobietę rozumiem, gdyby mi sera zabrakło to też bym z głodu padła PP poza tym wczoraj wieczorem, przy niesamowicie pełnej lodówce, naszła mnie ochota na pizzę - i nie było zmiłuj! dzielnie czekałam równie 1,5 h na dowóz Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 13:54 baba_krk napisała: > ja tam Kobietę rozumiem, gdyby mi sera zabrakło to też bym z głodu padła PP ja sera nie jadam. moj syn i pies Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 13:53 niedzwiedzica_sousie napisała: > jezu, to można zgłodu paść, skoro jest tylko: schabe w maladze, > sledzie swiateczne w korzennej zalewie, kielbasa podsuszana, kawałek > podwawelskiej itp. teraz widzisz, jakie ja mam zycie. dowiedzialam sie wczoraj,ze nic nie ma w lodowce. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 13:57 bogu dziękuj, że się w porę dowiedziałaś i dostałaś szansę poprawy swojego karygodnego zaniedbania! Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 12:05 a ja tam moglabym jechac non stop na podsuszanej Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no dobra, rajfury jedne 02.01.07, 13:55 monalisa.pl napisała: > a ja tam moglabym jechac non stop na podsuszanej cienkiej czy grubej? Odpowiedz Link