hatige 14.01.07, 19:07 Dzis w nocy snilo mi sie, ze... 10 zebow mi wypadlo! Normalnie powylatywaly sobi i te szczatki trzymalam w dloni i denerwowalam sie, ze mam okropna dziure na przodzie ((( Boje sie... Ponoc zsen o zebach nie wrozy nic dobrego (((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:17 ponoć mnie się najczęściej śniły zęby, jak miałam ustalić wizytę u dentysty... Odpowiedz Link
vandikia Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:18 nie kazdy sen musi sie sprawdzic, nie mysl o tym Odpowiedz Link
dr.verte Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:22 sny to metafora,nie sprawdzają się dosłownie ale jak zęby wypadły to coś się stanie na bank,coś złego... Odpowiedz Link
dziewice Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:21 pewnie sie czyms ostatnio przejmowalas to Ci sie snia dziwaczne rzeczy Mika - Relax, Take It Easy www.youtube.com/watch?v=fFDvvPQk5tk Mika "Relax Take It Easy" at Ronnie Scott's showcase www.youtube.com/watch?v=_UJIbZxQs0A Odpowiedz Link
hatige Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:24 hmmm... wizyta u dentysty? mam ja zaplanowana na wtorek, nawet umowiona juz jestem... druga sprawa - na paktykach w piatek podbiegl do mnie nagle chlopczyk i pokazal luke miedzy zebami - chwalac sie kielkujacym nowym zebem. Moze to odbicie tego zdarzenia? bo swoim zachowaniem bardzo mnie zaskoczyl... Trza jakos racjonalnie to wytlumaczyc, nie? Odpowiedz Link
dziewice Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:37 FASOLKI - SZCZOTKA I PASTA www.wrzuta.pl/audio/wQjzx9y8z1/fasolki_-_szczotka_i_pasta Odpowiedz Link
lajton mój ostatni sen o zebach (sprzed kilku dni): 14.01.07, 19:39 idę do dentysty i okazuje się, że zapomniałam szczoteczki. płuczę wodą w mikroskopijnej łazience, a dentystka puka do drzwi i mówi, że juz dłużej na mnie czekać nie będzie. wchodzę do gabinetu, kładę się, światło jakoś słabo świeci (jej to nie przeszkadza) i po chwili mi mówi: tutaj już nic nie da się uratować, ja już pani nie pomogę. obudziłam się (językiem oczywiście od razu sprawdzając, czy one jeszcze są) Odpowiedz Link
hatige Re: mój ostatni sen o zebach (sprzed kilku dni): 14.01.07, 19:41 ale Ci nie wypadly ja jeszcze teraz czuje to, co czulam we snie, gdy patrzylam na dlon pelna zebow! Odpowiedz Link
lajton Re: mój ostatni sen o zebach (sprzed kilku dni): 14.01.07, 19:43 śniło mi się tylko, że wylatują mi pojedyncze, albo że mam czarne zębiska z przodu nie myśl tyle o tym, bo przywleczesz jeszcze coś Odpowiedz Link
hatige Re: mój ostatni sen o zebach (sprzed kilku dni): 14.01.07, 20:01 postaram sie )) Odpowiedz Link
rozczochrany_jelonek Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 19:52 a moze ktos Ciebie tak mile zaskoczy niedlugo ,ze az Ci szczeka opadnie )) ja bym tak interpretowal )) Odpowiedz Link
kiniamum Re: koszmarny sen ;( 14.01.07, 20:02 tyle znalazlam : Ząb można go interpretować jako symbol seksualny; widzieć u kogoś piękne zęby: zamożni i wpływowi przyjaciele lub znajomi; mieć wspaniałe zęby: wiele pomyślności w najbliższym czasie; ujrzeć u kogoś zepsute lub chwiejące się: niekorzystna znajomość; mieć zepsute lub chwiejące się: straty materialne; wypadające: choroba albo wypadek; dać sobie usunąć ząb: ktoś wciągnie cię w swoje kłopoty; wyrwać sobie samemu ząb: błędna spekulacja; wyrwać komuś ząb: będziesz ciągnął korzyści z nieszczęścia albo trudnej sytuacji innych; dać sobie zaplombować ząb: kłopoty finansowe, trudno związać koniec z końcem; widzieć u kogoś sztuczne zęby: ostrzeżenie przed hochsztaplerem; mieć sztuczne zęby: pozorne korzyści; widzieć dentystę przy pracy: jakiś przyjaciel przyjdzie ci z pomocą w trudnej sytuacji; odczuwać ból zęba: niespodziewany wydatek poważnie obciąży twoją kasę. Odpowiedz Link