juleczka4 19.01.07, 20:30 ja jestem rozżalona ,wciekła i wkurwiam się ,że ten pojebany świat jest taki niesprawiedliwy buuuuuuuuuuuuuuuuu( Prosze o głaski i miłe słowa hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 20:31 jaaaaaaa jestem nawalona i załamana i mam złamanae sesrc i w ogóle aaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 20:32 krambambulia napisała: > jaaaaaaa jestem nawalona i załamana i mam złamanae sesrc i w ogóle > aaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu więc płaczmy razem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
dziewice chemical brothers the boxer 19.01.07, 20:40 chemical brothers the boxer www.youtube.com/watch?v=cunJ3NBodxE sluchawaki Odpowiedz Link
dziewice Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 20:48 Beastie Boys - Sabotage www.youtube.com/watch?v=-sbqIyeed4g Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:12 Dziewic...dziękuje;-D powiedzialabym inaczej ale niesmiala jestem od malenkosci..;-D ozesz!!! ja wielbie ta piosenke!!!! genialan najlepsza chyba tego zespolu..mniaaam)) Juleczka ja nie mam zjebanego, ale sciskam w pasie. widzialam na zdjeciu i wiem ze da sie) a swiat mimo wszystko nie jest tak do konca pojebany..napewno Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:22 pszczolaasia napisała: > Juleczka ja nie mam zjebanego, ale sciskam w pasie. widzialam na zdjeciu i wiem > > ze da sie) a swiat mimo wszystko nie jest tak do konca pojebany..napewno Dziękuję ale kochanie powiedz mi o co z tym zdjeciem chodzi bo ja kurwa mam taki metlik we łbie ze mi pęknie zara. no świat może do końca pojebany nie jest , ale jest kurewsko nie sprawiedliwy Odpowiedz Link
dziewice Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:23 masz ochote na mocniejsze teksty? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:24 dziewice napisał: > masz ochote na mocniejsze teksty? > tak Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:37 dziewice napisał: > ale uprzedzam, sa ostre dawaj!!! Odpowiedz Link
dziewice Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:42 Kabaret Moralnego Niepokoju - Pan Śrubka Kabaret Moralnego Niepokoju - Pan Śrubka www.youtube.com/watch?v=afQGg6mvjN4 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:33 takie powiedzenie Juleczka. sciskam w pasie nic wiecej) takie wiesz..dla sympatycznej osóbki) a widzialam na zdjeciu ze masz talie jak osa to napisalam, ze wiem ze da sie..noo takie powiedzenie ju noł)) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:48 pszczolaasia napisała: > takie powiedzenie Juleczka. sciskam w pasie nic wiecej) takie wiesz..dla > sympatycznej osóbki) a widzialam na zdjeciu ze masz talie jak osa to > napisalam, ze wiem ze da sie..noo takie powiedzenie ju noł)) łoł stara , dziękuwa , ema ema ziomuś heh <cmok> Odpowiedz Link
dziewice Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:25 to byl przypadek, ciesze sie ze Ci sie podoba Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 21:33 www.youtube.com/watch?v=ys-UzYUqgns&mode=related&search= no to masz Odpowiedz Link
dziewice Re: Beastie Boys - Sabotage 19.01.07, 22:10 czuje sie oniesmielony taka klasyka Odpowiedz Link
juleczka4 Re: gupia? 19.01.07, 21:37 aasiula1 napisała: > uśmiechnij się, nie ma się co dołować ))) gupia , zła i pojebana hehe Odpowiedz Link
aasiula1 Re: gupia? 19.01.07, 21:38 eee przesadzasz, nie można mieć wszystkiego )) zdecyduj się na jedną opcję Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: gupia? 19.01.07, 21:40 zrob jak scarlett o'hara- pomysl o problemnie jutro. jak nabierzesz dystansu to moze okaze sie ze nie jest tak choojowo jak myslisz cio? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: gupia? 19.01.07, 21:50 pszczolaasia napisała: > zrob jak scarlett o'hara- pomysl o problemnie jutro. tak bym chciała , ale mnie az brzuch cały ze zdenerwowania boli aaabuuuu jak nabierzesz dystansu to > > moze okaze sie ze nie jest tak choojowo jak myslisz cio? nio pewnie tak bedzie , ale póki co nie moge sobie sama ze sobą poradzić :[ Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: gupia? 19.01.07, 21:58 ech Julcia...czas leczy rany i pokazuje roziwazania dla dylematow i problemow. oby sie okazalo tak w twoim przpadku Bella) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 21:39 gres81 napisał: > no ja. to jest nas troje Odpowiedz Link
aasiula1 Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:52 bo na tej gazecie to się jebie wszystko już od dłuzszego czasu mnie już trafia normalnie z tym logowaniem co 5 minut Odpowiedz Link
juleczka4 Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:53 aasiula1 napisała: > bo na tej gazecie to się jebie wszystko już od dłuzszego czasu mnie już > trafia normalnie z tym logowaniem co 5 minut no dokładnie kurwa ale kot zrobił kupe śmierdzącą , aż czuje w pokoju o sit!!!! ide to wywalić Odpowiedz Link
aasiula1 Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:56 buahhahahh pewnie się zestresował twoim kiepskim nastrojem i dostał problemów natury gastrologicznej Odpowiedz Link
juleczka4 Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:58 aasiula1 napisała: > buahhahahh pewnie się zestresował twoim kiepskim nastrojem i dostał > problemów natury gastrologicznej oż fak tylko nie to bo sie zaczadze w nocy blehh Boże jaki smród aaaaa dlaczego ja , gupi strasznie dzień heh Odpowiedz Link
dziewice Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:53 to przez ten wiatr Odpowiedz Link
juleczka4 Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:54 dziewice napisał: > to przez ten wiatr co ma wiatr do śmierdzącej kupy?? Odpowiedz Link
dziewice Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:55 wiatr niesie na skrzydlach marzenia Odpowiedz Link
juleczka4 Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 21:57 dziewice napisał: > wiatr niesie na skrzydlach marzenia ja podziekuje za takie marzenia heh Odpowiedz Link
dziewice Re: kurwa i jeszcze mnie wylogowuje co chwila ;/ 19.01.07, 22:02 usmiechnij sie Odpowiedz Link
aasiula1 Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 21:58 idziemy na to forów skąd te szariki i inne psowie się złazi i tym razem to my im napierdalankę nocną zrobimy. Zobaczysz jak ci się lekko zrobi potem ))) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 21:59 aasiula1 napisała: > idziemy na to forów skąd te szariki i inne psowie się złazi i tym razem to my > im napierdalankę nocną zrobimy. Zobaczysz jak ci się lekko zrobi potem ))) ktore to forumowie?? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 22:01 kurna pewności nie mam, trza by khaki zapytać... bielsko-biała??? Odpowiedz Link
vandikia Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 22:03 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=252 Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 22:12 my tam już widzę wypuścili szpiegów heheeh Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 22:21 aasiula1 napisała: > my tam już widzę wypuścili szpiegów heheeh widze mmagi hahaha Odpowiedz Link
vandikia Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 22:28 no mamba i mmagi piszą. ja pisalam troszke, ale raczej tam nie bywam, mam zestaw innych stałych forow i juz nowych chyba nie potrzebuje a i nie trenujcie refleksu szpili, bo szybki jest Odpowiedz Link
szpila555 Re: Ja mam dla ciebie radę 19.01.07, 22:59 vandikia napisała: > no mamba i mmagi piszą. ja pisalam troszke, ale raczej tam nie bywam, mam > zestaw innych stałych forow i juz nowych chyba nie potrzebuje > a i nie trenujcie refleksu szpili, bo szybki jest ostatnio i juleczka4 się pokazała, zapraszamy serdecznie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=252 ☺ Odpowiedz Link
juleczka4 asiulka 19.01.07, 22:35 i jam sie odezwała hehe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=55638170 Odpowiedz Link
onlyju otóż polecam: 19.01.07, 22:04 to, co nastąpiło w moim wykonaniu: najpierw trochę sportu, a później wizyta w kerfurze tuż przed zamknięciem i zakup dwóch opakowań zwykłych, kurna, herbatników, które oto teraz moczę w herbacie i wpierdzielam. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: otóż polecam: 19.01.07, 22:20 onlyju napisała: > to, co nastąpiło w moim wykonaniu: najpierw trochę sportu, a później wizyta w > kerfurze tuż przed zamknięciem i zakup dwóch opakowań zwykłych, kurna, > herbatników, które oto teraz moczę w herbacie i wpierdzielam. ja chyab w końcu zaraz pojde se tosty zrobić Odpowiedz Link
onlyju Re: bój sie boga, only! aż zdwa?? ;-)) 19.01.07, 22:56 więcej drobnych nie miałam mogłam kartą zapłacić, ale musiałabym pewnie z 10. wziąć. Odpowiedz Link
lajton Re: bój sie boga, only! aż zdwa?? ;-)) 19.01.07, 22:58 to Ty bogu tylko dziękuj, żeś tej karty zapomniała! i jeszcze maczasz je niby? ile herbat czy czego tam na to idzie? ) Odpowiedz Link
lajton Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 22:23 Julka, no co tam? Nie mam siły czytać, ale przesyłam moc pozytywnej energii)) Bedzie dobrze! Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 22:30 lajton napisała: > Julka, no co tam? Nie mam siły czytać, ale przesyłam moc pozytywnej energii)) > Bedzie dobrze! Dzięks robie tosty chcesz?? małżowi nie dam bo mam go też w dupie aaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
lajton Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 22:46 tosta nie kcem wóóóódy kcem)) Odpowiedz Link
hatige Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 22:56 glask, glask!!! Don't worry, be happy!!! Jutro bedzie lepiej ( a jutro juz za godzinke!!) Chce!!! Ja chce tosta (choc nie moge, bo dieta nie pozwala, ale... ) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ma kto jeszcze zjebany humor?? 19.01.07, 23:28 hatige napisała: > glask, glask!!! Don't worry, be happy!!! Jutro bedzie lepiej ( a jutro juz za > godzinke!!) hi ) > Chce!!! Ja chce tosta (choc nie moge, bo dieta nie pozwala, ale... ) > Kochan chciałam Cipo wiedzieć , że zjecia są debesiackie, śliczne jest to co macie te obrączki w śniegu i nie chudnij mi bardziej!!!! bo teraz extra laseczka jesteś Odpowiedz Link