aasiula1 Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 19.01.07, 21:42 heloł anal, czy oral? Odpowiedz Link
veeto1 Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 19.01.07, 21:43 Witamy forumową koleżankę Kini Odpowiedz Link
juleczka4 P.S i to forum wcale nie jest zajebiste i śmierdzi 19.01.07, 21:51 tu czesto zglizną hahahaha Odpowiedz Link
alpepe Re: jeśli pozwolicie czasem będę tu zaglądała?? 20.01.07, 16:15 a jak nie pozwolimy, to co? Przestraszysz się? Odpowiedz Link
vandikia ale obiecaj cos 20.01.07, 17:22 jak po miesiacu zmienisz zdanie, nie bedziesz zakladac na ten temat osobnych watkow )) Odpowiedz Link
bogus_m3 Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 18:18 Zaraz harpie zrugają ciebie za błąd ortograficzny. Odpowiedz Link
veeto1 Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 18:26 Oj tam! Forum "ortografia" jest gdzie indziej, ale tak w ogóle to "nie" z czasownikami należy pisać rozłącznie. Hehehehehe. Odpowiedz Link
veeto1 Re: luz sagis, normalnych sie nie czepiamy ;) 20.01.07, 20:46 Boszzzz, to ona ma nowy nick??? Ciekawe, czy ktoś kiedyś policzył jej wcielenia. Odpowiedz Link
vandikia Re: luz sagis, normalnych sie nie czepiamy ;) 20.01.07, 20:48 moge Ci dać próbkę...powiedzmy dziesięciu jest duzo wiecej. raz pisze jako facet, raz jako kobieta. horoskopy, te sprawy. reasumujac schizofrenia paranoidalna. bywa Odpowiedz Link
iskierka40 o mnie mowa?? 20.01.07, 20:50 ja mam ten jeden nick i żadnego innego wiecej,można to łatwo sprawdzic!! Odpowiedz Link
veeto1 Re: luz sagis, normalnych sie nie czepiamy ;) 20.01.07, 21:16 No włąśnie takie mam wrażenie, nigdy nie widomo gdzie i jako kto się objawi. Odpowiedz Link
iskierka40 ktos miał taki sam nick jak ja 20.01.07, 20:53 tzc podobny iskirka40 czy jakoś tak,zostało to skasowane oświećcie mnie czy mam zwidy? Odpowiedz Link
vandikia Re: ktos miał taki sam nick jak ja 20.01.07, 20:54 skasowane, zabanowane. tak sie robi z podszywaczami Odpowiedz Link
vandikia Re: ale kto to był wiesz? 20.01.07, 21:00 nie wiem i na ogol nie mysle jaki cel mial kretyn podszywający się pod kogos, nie przejmuj sie, lubia nas odwiedzac trole Odpowiedz Link
mlodaiskirka Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 21:03 Ja też.Nie wiedziałam,że macie tak durne moderatorki.Liczę na to,że wykasują nie wczesniej jak za 3 minuty. Odpowiedz Link
vandikia Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 21:07 pożegnaj się z durną moderatorką, masz 4 minuty i baj Odpowiedz Link
mlodaiskirka Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 21:08 Jakimi kryteriami się sugerujesz ? Odpowiedz Link
mlodaiskirka Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 21:09 Zaraz nasze posty wyślę pocztą do załozycielki forum. Odpowiedz Link
vandikia Re: niewiedziałam ze jest takie zajebiste forum:) 20.01.07, 21:15 ślij ślij, pisalam przed chiwla pod nickiem podszywajacym sie pod kogos, a to jest niezgodne z netykieta. chcesz jeszcze jakies wyjasnien? bo juz mnie swierzbi, zeby wyciąc, wiec sie streszczaj Odpowiedz Link
veeto1 Re: ? 20.01.07, 21:21 Niech Cię nic nie dziwi. Jak pobędziesz na tym forum, to zobzczysz, że pojawia się ktoś albo "ktosie" tego pokroju. Na szczęście ci co mają tu nożyczki wiedzą kiedy ich używać, a trole omijamy wielkim łukiem i nie dajemy się prowokować. Odpowiedz Link
mlodaiskirka A co to trole ? 20.01.07, 21:25 I do czego służą ? Wszystko albowiem jest stworzone ku czemuś. Odpowiedz Link
mlodaiskirka Re: A co to trole ? 20.01.07, 21:28 Dzień pierwszy mój monitor wyświetla zawartość Waszego forum i nie widzę powodów do paskudnego odtrącania. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: iskierko .... 20.01.07, 21:24 no wlasnie plnuje ale cos mi sie przestawia samo kurde nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
vandikia Re: iskierko .... 20.01.07, 21:26 musisz patrzec na odpowiedzi, drzewko sie powinno normalnie wyswietlac. albo masz jakies ustawienia dziwne. nie bierz wszystkich odp do siebie, a jak nie widzisz drzewka poprawnie to i tak z kontekstu powinnas sie domyslic o co chodzi. juz sie tak nie stresuj, przeciez nikt Cie nie chce zjesc Odpowiedz Link
juleczka4 Re: iskierko .... 20.01.07, 22:08 vandikia napisała: > juz sie tak nie stresuj, przeciez nikt Cie nie chce zjesc może ja chce ) Odpowiedz Link
mlodaiskirka Spadaj ? 20.01.07, 21:20 To,że jestem młodsza,nie znaczy że nie mogę podyskutować z Wami o czymś czasami niepoważnym.Zwróciłam uwagę na paskudny tytuł postu,na dodatek z błędami i błyskawicznie mnie zabanowano. Czyli co ? "Vandikia" jest aktualnie w podstawówce ? Odpowiedz Link
vandikia Re: Spadaj ? 20.01.07, 21:25 vandikia jest dla kogos kto pil ze mna, dla tych co nie pili jest pani vandikia, pasi? mam dziwne wrazenie, ze pisalas juz tu..chyba wczoraj..pod zupelnie innym nickiem i zdaje sie, ze dostalam maila od ciebie, bardzo sie myle? nie podszywaj sie, nie rob zadym, to nie bedzie kasowane, jak sie nie dostosujesz to mowiac prosto: won Odpowiedz Link
vandikia Re: ja wyslalam do Ciebie maila wczoraj P.Vandiki 20.01.07, 21:38 nie nie, nie o Tobie mysle maili to ja dostaje mnostwo, cale szczescie w wiekszosci są to @przyjazne, oszołomy zdarzaja sie rzadko )) Odpowiedz Link