edka-schizofredka 24.01.07, 09:42 Qrwa czas na odwyk chyba OOO... Jednak co alkohol robi z czlowieka? )))... Anyway i tak sie ciesze, bo se po dziewiczym, snieznym dywanie rano przeszlam PPP... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Snieg widze :)))))))))))))... 24.01.07, 09:47 a ja klnę, wczoraj wieczorem był na drodze lód, dziś zawalone śniegiem, a ja mam letnie opony i sprawę do załatwienia na drugim końcu miasta. Odpowiedz Link
aasiula1 boooziu 24.01.07, 09:59 i u mnie zuma pełną gębą, a jeszcze wczoraj wiosna była... a teraz ganiają po osiedlu z lopatami i piaskiem (( Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Snieg widze :)))))))))))))... 24.01.07, 10:07 dziewiczym? ech te wspomnienia z młodości Ty uważaj z alkoholem w tej zagranicy. Moja koleżanka wróciła z angli po pracy w knajpach prawie alkoholiczką i dopiero jak wpadła z kucharzem to dzieciak ją odessał od flaszki Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Snieg widze :)))))))))))))... 24.01.07, 10:07 okularki se przetrzyj Odpowiedz Link