Dodaj do ulubionych

gadam z kotem

24.02.07, 22:14
i mam przekonanie , że miedzy nami jest niemalże metafizyczna więź -
dogadujemy się we wszystkim
kobieta powinna zatem być trochę jak kot a właściwie w ogóle jak kot z
wyjątkiem futerka smile
Obserwuj wątek
    • aasiula1 Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:14
      ja też zawsze z kotami się dobrze dogasuję, także nie dziwi mnie to
      • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:18
        no to dogasuowuj się dalej..fusmile
        ja tylko rozmawiam
        • aasiula1 Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:20
          kurma wydało się niechcący, że się dogasuowuje, tylko co to ku... znaczy???
          • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:22
            nie chcę wiedzieć szczegółów..na szczescie mój kot jest wykastrowany więc go
            nie przyszpiliszsmile.......
            • aasiula1 Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:27
              a może ja wolę kotki, he?
              • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:33
                małe? to już prokurator....
                • aasiula1 Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:00
                  eee w sensie, ze samiczki
                  • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:05
                    jesteś NAPRAWDĘ zboczona
                    • aasiula1 Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:07
                      zdaje ci sie
    • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:37
      nie ma ludzi w Twoim otoczeniu, czy jak? ;D
      • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:39
        no nie - jest od ch.. ale w domu kot
        • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:40
          jakbys nie mial kota, gadalbys do siebiesmile podziekuj mu za to... n/t
          • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:42
            jakbym nie miał kota to miałbym babę z wiecznie włączonym PLAY
            dziekuję kotulku
            • baba_krk :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 22:45
              Ty to się chyba nigdy nie zmienisz tongue_outPP
              • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 22:50
                co masz na mysli ?
                • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 22:51
                  Twoje podejście do niektórych spraw big_grin
                  • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 22:52
                    ale dalej pytam : co masz na myśli, panno zmieniająca się co miesiącsmile
                    • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:11
                      już napisałam - podejście! interpretuj to jak chcesz wink
                      a co mi się tak zmienia co miesiąc? bo chyba tylko fryzura tongue_out
                      • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:13
                        ale ty masz dopiero 27 lat
                        • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:19
                          a Ty masz 50 tongue_outP
                          i co ma wiek wspólnego z tematem?
                          • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:26
                            ja myślałem , że nic ale może ma..masz jakieś przemyslenia?
                            • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:38
                              tak górnolotne... każdy sobie rzepkę skrobie wink
                              • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:42
                                no dobra - ale niby w czym ja się ni ezmieniam?:_)
                                • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:45
                                  zrób sobie rachunek sumienia to Ci wyjdzie wink
                                  • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:49
                                    nie chcę _ TY powiedz
                                    • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 24.02.07, 23:55
                                      nie chcesz, ale przynajmniej wiesz o co mi chodzi smile to wystarczy
                                      • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:03
                                        wypchaj się za taką odpowiedź
                                        • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:06
                                          ale czym? watą czy trocinami? jak Pan woli Panie Drażliwy? ;P
                                          • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:07
                                            nie... myślami
                                            • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:12
                                              myślami to ja jestem daleko stąd...
                                              • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:15
                                                a ja mam myśli przyziemne 0 to źle?
                                                • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:19
                                                  od 0 każdy + lepszy, nie wiedziałeś?
                                                  • c.eastwood Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:43
                                                    nawet nie wiem co to znaczy
                                                  • baba_krk Re: :))))))))))))))))))))))))) 25.02.07, 00:47
                                                    to znak, że Twoje i moje wolne skojarzenia się gdzieś mijają na trasie wink
            • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:47
              kazda baba ma na pilocie rowniez stopsmile kocurze...
              no dobra..moze nie kazda, ale kobiety nie sa zle smile trzeba tylko trafic na dobry
              unikat..
              • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:51
                dobry unikat? hm wymyśliłaś to czy pisali w poradniku dla akwizytorów?
                • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:52
                  po pierwsze nie jestem akwizytorem a po drugie zaczynam rozumiec rozmowy z
                  kotem.......
                  • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:53
                    wątpię czy coś byś z naszych wymian mysli zakumała - nie brak ci uszczypliwości
                    • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:56
                      a myslalam ze taka forma konwersacji odpowiada Tobie.. czyzbys poczul sie
                      urazony rozwiazloscia mojej wypowiedzi? w naszej branzy niestety tak jest.. ;D
                      • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 22:59
                        to nie rozwiązłość - rozwiązłość to coś zupełnie innego, z pewnością nie muszę
                        Ci tłumaczyć...
                        co znaczy w "naszej branży"
                        pracujesz w łódzkim pogotowiu?
                        • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:01
                          wydawalo mi sie ze masz cos wspolnego z prawem.. jesli sie mylilam-przepraszam..
                          • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:04
                            coś tam mam
                            • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:06
                              tak jak ja.. a od pogotowia lodzkiego trzymam sie z daleka.. zeby byla jasnosc ;D
                              • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:14
                                no ale o co chodziło
                                • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:25
                                  zupelnie o nic ;D
                                  ciesz sie zyciem.. mysl pozytywniesmile i czasem wyluzuj..
                                  • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:27
                                    eee tam , pie..lę
                                    tak se gadasz
                                    sama wiesz, ze ch...z wyluzowania jak życie jest jakie jest
                                    • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:32
                                      wez mnie nie wkurzaj!smile wystarczy robic tak zeby zycie bylo takie jakie my
                                      chcemy zeby bylo.. cala filozofia.. nie udawaj slabeuszka tylko wez los w swoje
                                      rece..
                                      • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:36
                                        nie udaję i ni ejestem ale skąd takie wnioski?
                                        • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:41
                                          troche juz jestem na tym forumsmile obserwuje, czytam, wnioskuje..smile nie rob mi
                                          quizu bo tego nie lubie... "naprawde jaki jestes nie wie nikt...."
                                          • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:43
                                            mądra się znalazła - a Ty jesteś szczęśliwa?
                                            • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:48
                                              chcialbys wiedziec? smile
                                              • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:50
                                                to chyba jasne
                                                • kiniamum Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:56
                                                  wlasnie zaczynam sie nad tym zastanawiac...
                                                  czasami jestem czasami nie..
                                                  • c.eastwood Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:04
                                                    ale odkrywcze
                                                    ja od razu mówię NIE BO TAK JEST
                                                  • kiniamum Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:09
                                                    ale TO NIE JEST TAK! smile no przeciez Ci mowie..!
                                                  • c.eastwood Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:11
                                                    czyli chu.. a nie szczęście
                                                  • kiniamum Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:16
                                                    to nie jest tak... rozne sa definicje szczescia, ale przez Ciebie zaglebilam sie
                                                    w temat...
                                                  • baba_krk Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:21
                                                    ktoś kiedyś powiedział, że szczęśliwym się BYWA, a nie JEST
                                                    może w tym tkwi cały myk? wink
    • widokzmarsa Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:33
      wolę pussy polizać albo coś włożyćsmile
      kup sobie psa, wymaga wyprowadzania na dwór i trzeba się ruszać
      • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:38
        stary , 130 na ławeczce to ja jeszcze nie podnosiłem - forma jest jak u
        szwarca, poruszam to ja się w gabinetach figur woskowych, stąd k-wa frustracja
        • widokzmarsa Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:49
          ja się leczę, forma spadła. Nie wolno w moim wieku szlajać się tyle. Już
          zapomniałem co to kaszel i ból gardła a tu wystarczyło po pijaku łazić całą noc
          po knajpach bez szalika i ciepłego płaszcza. No i znowu zawiodłem koleżankę w
          stolicy do której miałem pojechać na weekend. Trzaba cierpiećsmile
          • c.eastwood Re: gadam z kotem 24.02.07, 23:51
            przestań... chyba nie chodziło o only?
            • widokzmarsa Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:05
              nie, jakoś nie wyobrażam sobie seksu z nią, biorąc pod uwagę jej prawdomówność,
              zapewne okazałoby się że ma fiuta. Poza tym ona teraz ma problemy z tyciem więc
              więcej pije. Tak to jest z tymi starzejącymi się singlami w warszawie. Szukają
              księcia z bajki a to niejebajka.

• c.eastwood Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:09
                to prawda - ale ty się z nią spotkałeś - kutas jej wystawał czy co?
                • widokzmarsa Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:15
                  niby nie ale była jakaś sztywna, to teraz sam już nie wiemsmile
                  • c.eastwood Re: gadam z kotem 25.02.07, 00:16
                    chu..owo to rozegrałeś
    • mmagi Re: gadam z kotem 25.02.07, 11:44
      a Twoja baba-kot to chyba niedawno miała urodziny,co jej kupiłes Bałwaniesmile?
      • c.eastwood Re: gadam z kotem 25.02.07, 14:21
        nie mam żadnej baby-kota ani nawet baby-baby
        • alpepe Re: gadam z kotem 25.02.07, 15:02
          jakoś mnie to nie dziwi
          • c.eastwood Re: gadam z kotem 25.02.07, 15:14
            powinnaś zazdrościć- mał kto potrafi żyć w symbiozie z koteckiem
            • alpepe Re: gadam z kotem 25.02.07, 15:30
              nie mam problemów z porozumiewaniem się ze zwierzętami, ostatnio miałam psa na
              tymczasie, ale z kotami też się dogaduję bezgłośnie, telepatycznie.
            • szarik_102 Re: Szariki tez lubia koty :) 25.02.07, 15:31
              ten-kot-mnie-wkurwia.blog.pl/
        • mmagi rzuciła Cie? i dobrze bos bałwan:)))))))))))))))) 26.02.07, 12:30

• kobieta_na_pasach a biale myszki tez widzi? nt 25.02.07, 20:10

• c.eastwood Re: a biale myszki tez widzi? nt 25.02.07, 22:10
        białe piczki głównie smile
        • raduch Re: a biale myszki tez widzi? nt 25.02.07, 22:25
          Znaczy - bobry?
    • kiniamum Re: gadam z kotem 25.02.07, 22:28
      no i jak sie czujesz clint? lepiej dzisiaj? ;D n/t
    • marta.uparta Re: gadam z kotem 25.02.07, 23:21
      Widzę prostsze rozwiązanie.zafunduj kotu kompleksową depilację woskiem i nie
      będziesz musiał już baby szukac. Pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka