c.eastwood 06.04.07, 01:06 nuuuuuuda - wyszedłem po godzinie - nie umywa sie do sztuki teatru Montownia trzeba byc beztalenciem , żeby spieprzyć taki materiał i obsadę.... ultra obciach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: ogladałem Testosteron...................... . 06.04.07, 11:39 gdzież Twoje poczucie humoru?,ja tam sie ubawiłam niezle Odpowiedz Link
nieb_analna Re: ogladałem Testosteron...................... 06.04.07, 20:57 mmagi napisała: > gdzież Twoje poczucie humoru?,ja tam sie ubawiłam niezle wez przestan. ja tez sie wynudzilam. Odpowiedz Link
mmagi Re: ogladałem Testosteron...................... 07.04.07, 22:30 a boś nie w sosie Odpowiedz Link
nieb_analna Re: ogladałem Testosteron...................... . 06.04.07, 20:57 c.eastwood napisał: > nuuuuuuda - wyszedłem po godzinie - nie umywa sie do sztuki teatru Montownia > trzeba byc beztalenciem , żeby spieprzyć taki materiał i obsadę.... > ultra obciach obciach to wyjsc w trakcie seansu. albo inaczej - brak kultury. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ogladałem Testosteron...................... . 06.04.07, 22:03 może odpuść sobie chodzenie do kina na film a zacznij chodzić do... minimalne wpisowe 300.00 pln Odpowiedz Link
onlyju Re: ogladałem Testosteron...................... . 10.04.07, 21:55 zgadzam się. 100% prawdy. sztuka rewelacyjna, film kulawy i kiepski. Odpowiedz Link