niedzwiedzica_sousie 18.04.07, 10:10 komp chodzi mi zajebiście powoli, a jak go zamykam, to pisze: zamykam program HINT ale ja nie mam takiego programu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 10:17 wejdź do informacji o systemie, to akcesoria-narzędzia systemowe. Tam wejdź w narzędzi konfiguracji systemu i w win.ini i system ini. poszukaj tego i odhacz, potem poszukaj tego na dysku i usuń, jak ponownie zrestartujesz system. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 10:35 znalazłam te narzędzia konfiguracji, ale nic do odhaczania tam nie ma oszaleję z tym ślimakiem za chwilę użycie procesora pokazuje mi 100% Odpowiedz Link
alpepe Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 10:37 to znajdź: i szukaj tego hint, a ja nie, to albo mks.com.pl skaner online, albo darmowy ad-avare se w google i ściągnij darmowy skaner Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 11:08 dzięki alpepe, zapuściłam tego ad-awara i zobaczę Odpowiedz Link
le_szek Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 17:59 Do Ad-Aware dodaj sobie jeszcze Spybot S&D, do spółki powinny większość wytłuc. Aha, i nie wchodź więcej na strony ze świństwami, albo się najpierw zabezpiecz Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: złapałam wirusa?? help!! 19.04.07, 08:34 ja myślałam, że tabletki antykoncepcyjne mnie zabezpieczają!! Odpowiedz Link
le_szek Re: złapałam wirusa?? help!! 19.04.07, 10:38 Zabezpieczają, ale tylko przed jednym rodzajem zwierzątek z ogonkiem. Przed innymi już nie Przy okazji (wątku, nie postu) stosowny cytat: "Internet Explorer służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót" Odpowiedz Link
grogreg Re: już mam 62 zainfekowane pliki, niech to szlag 18.04.07, 17:35 A tak przy okazji, nie zainstalowalas siebie zadnych narzedzi antyvirusowych? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: już mam 62 zainfekowane pliki, niech to szlag 19.04.07, 08:35 kurde, jakiś mądry informatyk konfigurował mi tego kompa, myślałam, że na to wpadł!! Odpowiedz Link
grogreg Re: już mam 62 zainfekowane pliki, niech to szlag 19.04.07, 10:47 O,nie,nie.... czy jak mamusia z tatusiem Cie ......... konfigurowali, to zakladali, ze beda Ci myc zabki i zmieniac pieluszki cale zycie? O higienie trzeba dbac samemu. Dotyczy to rozniez kompa. Odpowiedz Link
grogreg Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 17:54 Dos pod windowsem to tylko taki kabarecik jest. Moznaby sprobowac z plytka bootujana na linuchu. Tak mozna wszystko. Odpowiedz Link
le_szek Re: złapałam wirusa?? help!! 18.04.07, 17:58 Wystarczy zabootować z płyty instalacyjnej Windowsa. Ale z pieczołowicie przechowywanej dyskietki startowej W98 Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: złapałam wirusa?? help!! 19.04.07, 08:35 nie mam stacji dyskietkowej Odpowiedz Link
grogreg Re: złapałam wirusa?? help!! 19.04.07, 10:44 EEEE.....dalej bedzie protestowal. Odpowiedz Link
grogreg Re: złapałam wirusa?? help!! 19.04.07, 10:47 I wbrew pozorom.... nieskuteczne. Odpowiedz Link