Dodaj do ulubionych

pytanie techniczne - tel komorkowe

27.04.07, 19:50
czy jest mozliwosc otrzymywania smsow na strone internetową, jakies konto??
jesli tak, to jaka? jesli dostaje sie smsa np z bramki orange z smsowo.pl, to
tak jest mozliwosc odpowiedz na ten numer, ale jak sie wysyla smsa to gdzie
ta odp dochodzi??
Obserwuj wątek
    • grogreg Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 19:54
      W niebyt.
      • vandikia Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 20:01
        wydaje mi sie, ze niekoniecznie, po co bylaby taka opcja? naciagniecie? byc
        mzoe, ale nie utrzymalo by sie tak dlugo, tylko zostalo zlikwidowane..
        myslalam, ze moze wysylajacy musi sie gdzies zalogowac, ale nie widze miejsca.
        • grogreg Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 20:03
          Ehe.
          • vandikia Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 20:06
            ok. juz wiem. wiedzialam, ze jak napisze na forum to mnie oswieci. a kilka
            tygodni zylam w niewiedzy. zlosliwosc eh uncertain
      • rozczochrany_jelonek Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 21:11
        > W niebyt.

przeczytalem w odbyt ;DDD hehehhe
        • vandikia o o o jelonek 27.04.07, 21:26
          mam pytanie niedyskretne.. jestes jeszcze?
          smile
          • rozczochrany_jelonek Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:31
            jestes smile
            • vandikia Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:32
              czy feministki to Twoj fetysz? tongue_outPP
              laski sa tak zaczepne, ze nie mozna nie pisac na ich forum wink
              • rozczochrany_jelonek Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:41
                bardzo mozliwe smile
                pewna potrzebe tam zaspokajam smile))
                • vandikia Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:44
                  matko... tongue_outP
                  chcesz, zebym zapytala jaka ?wink))))))
                  ja sie poki co wczytuje.. pisze troche.. nie lubie jednak bezsensownej,
                  nieadekwatnej do sytuacji walki slownej, wiec niewykluczone, ze sobie daruje smile
                  a tak mam ochote niektorym podokuczac,, ale wiem, ze wytna smile
                  • rozczochrany_jelonek Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:48
                    a chcesz uzyskac odpowiedz ?? smile)

mnie nie wycianaja smile ...przynajmniej nie zauwazylem, nie wiem dlaczego , moze
                    jeszcze nie podpadlem wink)
                    • vandikia Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:53
                      pewnie! wink
                      moze oprocz feminizmu przemawia przez adminow wielka milosc do natury? wink))
                      • rozczochrany_jelonek Re: o o o jelonek 27.04.07, 21:59
                        wiesz co Wandzia smile nie rob sie taka ciekawska tongue_outPP

> moze oprocz feminizmu przemawia przez adminow wielka milosc do natury? wink))

tym lepiej , moze jeszcze inne zwierzaki zaprosze big_grin
                        • vandikia Re: o o o jelonek 27.04.07, 22:06
                          wiesz co Jelonek? po starej znajomosci moglbys mi kurcze napisac smile)))
                          haha zapros zapros.. pannom przydaloby sie jakies trzesienie ziemi w postaci
                          galopujacych "żyrafów i zebrów i słoniów i lewów" ..uwielbiam jak poprawiaja u
                          kazdego poprawnosc jezykowa... to juz nawet nie feminizm, a zwykle
                          zboczenie ;DDD
                          ale dobra, nie bede taka i nie bede juz obgadywac.. moze sie przekonam z
                          czasem.. wkoncu i normalny element mozna tam spotkac big_grin
                          • rozczochrany_jelonek Re: o o o jelonek 27.04.07, 22:15
                            to dosc popularny fetysz smile)) i bardzo prosty , to nie jest cos
                            nadzywaczajnego wink
                            za to niektore tam ,dorobilyby pewnie skomplikowana teorie, proste rozwizania
                            trudno dostrzec.

slonie zyrafy i inne, moglyby zrobic sobie tam zoo smile tylko role by sie
                            odwrocily big_grin hehe

>wkoncu i normalny element mozna tam spotkac big_grin

jak wpadasz to mozna smile)
                            • vandikia Re: o o o jelonek 27.04.07, 22:20
                              meskie fetysze nie są wcale proste smile))))
                              oj tak smile) a okazow do obserwacji sporo hehe
                              wpadam i wypadam, nie przekonalam sie jeszcze smile zbytnia zaciętość i "moja
                              prawda jest najmojsza" odstraszają smile
                              wolę dyskusje na poziomie, a nie wydumane teorie smile
                              • rozczochrany_jelonek Re: o o o jelonek 27.04.07, 22:25
                                ja juz nie moge sie wypowiadac na ten temat smile zabroniono mi wink
                                milego spania , zajrze sobie jeszcze na moje ulubione forum smile
                                • vandikia Re: o o o jelonek 27.04.07, 22:29
                                  i słuuuuuusznie smile))))
                                  haha pozdrów koleżanki wink
                                  dobranoc smile
    • gres81 Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 20:47
      da sie. ja wysłam z miastaplusa z mojego konta i jak ktos odpowie to na eska to
      mi dochodzi do mojego konta.no ale to plus a jak jest gdzie indziej to nie wiem.
      • vandikia Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 20:53
        nie no, juz napisalam wyzej, ze wiem.. na orange trzeba podac adres mail i nr
        tel i aktywuje sie skrzynka odbiorcza na stronie internetowej aktywna przez
        dobe smile
        • maraiss Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 21:39
          vandikia napisała:

> nie no, juz napisalam wyzej, ze wiem.. na orange trzeba podac adres mail i nr
          > tel i aktywuje sie skrzynka odbiorcza na stronie internetowej aktywna przez
          > dobe smile

o skrzynce aktywnej przez dobe nie słyszałam...
          mam normalną skrzynke pocztowa na orange i moge z niej w sumie wysłac 400
          darmowych smsow na miesiac i 5 darmowych mmsow .

Na skrzynke bez problemu dostaje smsy z komorki i mmsy.
          Zdjecia z komorki własnie tą droga przenosze do swojego laptopasmile
          • vandikia Re: pytanie techniczne - tel komorkowe 27.04.07, 21:42
            www.orange.pl... wysylasz pierwszego smsa.. i klikasz, ze chcesz miec aktywna
            skrzynke odbiorcza.. wpisujesz nr tel i ewentualnie adres @. Twoja skrzynka
            odbiorcza jest dostepna na kompie, z ktorego piszesz przez dobe od wyslania
            ostatniego smsa przez Ciebie - dlatego nie zalecaja korzystania z tej uslugi w
            miejscach poublicznych.. kafejkach itd.. bo kazdy kto wejdzie z danego IP na ta
            strone moze odczytac wiadomosci.
    • dziewice niezly pomysl taki softcellar :) 28.04.07, 00:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka