mamba30 15.05.07, 14:13 mam ochotę wyć, tylko kuźwa księżyca nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abel0ne Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:14 ja mogę, lędźwie mnie bolą jak przed okresem Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:15 choojuar - are You?? PMS mi sie na czerep rzucił czy jak, że nicków nie poznaję? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:19 ale se ktoś kuźwa produkcję nicków uruchomił. I co z tego??? I gówienko, bo i tak mam humor pod psem (((( I jeszcze taka goopia baba mnie wkurzyła, buuuuuuuuuuuu ((( Odpowiedz Link
vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:21 no goopia no baba)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:23 no goopia, żebyś wiedziała kimkolwiek jesteś. Pojszłam sobie dzisiaj do sklepu z zamiarem nabycia jeansów, wlazłam se do Reserved, wybrałam 3 modele i chooj, doopa i kamieni kupa. Wszystkie portki kończyły mi się ledwo nad tzw. "rowkiem" z tyłu. Wyraziłam głośno w przymierzalni swoja opinię na ten temat, a jakaś ląfra mi na to, że to sklep ukierunkowany na młodych, buuuuuuuuuuuuuuuuuu, idę się utopić ze starości ((( Odpowiedz Link
lena_zet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:27 mamba30 napisała: > no goopia, żebyś wiedziała kimkolwiek jesteś. Pojszłam sobie dzisiaj do sklepu > z zamiarem nabycia jeansów, wlazłam se do Reserved, wybrałam 3 modele i chooj, > doopa i kamieni kupa. Wszystkie portki kończyły mi się ledwo nad tzw. "rowkiem" > > z tyłu. Wyraziłam głośno w przymierzalni swoja opinię na ten temat, a jakaś > ląfra mi na to, że to sklep ukierunkowany na młodych, buuuuuuuuuuuuuuuuuu, idę > się utopić ze starości ((( weź nie przesadzaj, w końcu nie masz już osiemnastu lat, babsko prawdę cipo wiedziało, moja kochana mambino Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:28 no kuźwa, to znaczy że ja w wieku 33 lat już stare próchno w rozsypce jestem??? Odpowiedz Link
lena_zet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30 mamba30 napisała: > no kuźwa, to znaczy że ja w wieku 33 lat już stare próchno w rozsypce jestem??? nie no co ty, wyolbrzymiasz poprostu nie masz już 16-18 lat, ja zresztą też nie i dźinsów w reserved nie kupuję, bo tam som tylko takie, w których rowa mam na wierzchu, norma.Dżimsy, moja droga, kupuje się w lee czy wranglerze! Odpowiedz Link
mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30 to ostatnie z ust mi wyjełas Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:31 ale tam akurat nie było tych marek, wlazłam jeszcze do H7M (którego nie trawię) i kilku inszych butików i lipa Bardzo lubie reserved, zawsze chłopaków swoich tam obkupuję. Odpowiedz Link
vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:29 HA...ja tez czekam na to az sie wreszcie konfekcjonerzy z projektantami opamiętają i zaczną szyć NORMALNE!!! gacie alebowiem ja też nie mam ochoty rowa pokazywać osobom postronnym...hwg Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:32 hi hi.... ilzyło mi, bo już się zastanawiałam, czy mi mohery za bardzo na czachę nie uderzyły ) A teraz gadaj ktoś Ty? Odpowiedz Link
vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:36 no jak to kto...zwolenniczka analu po oralu czy jak tam leci Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:37 a doopa, prawidłowe zamilowanie to oral po analu )) a tak dokładniej to kto? Odpowiedz Link
mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:38 nie kciała sie przedstawic bo powiedziała ile razy mozna)) i licho wi kto to)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:39 czyli coś przeoczyłam jednym słowem? Odpowiedz Link
mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:41 ja tez nie wiem kto to ale juz jakis czas poprosiłam zeby sie ten fiolet przedstawił to napisałą ile razy mozna Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:44 trzeba ją przycisnąć ) Odpowiedz Link
vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:45 byle nie za mocno Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:47 no dobra, na razie masz lajcik - gadaj ino gibko, bo jęzor wyssssssssssssstawię Odpowiedz Link
mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:46 no to cisnij,mnie muli spanie,zaraz walne nosem w sałatke Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:46 to w chałupie dzisiaj się byczysz?? Odpowiedz Link
mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:50 eee nieee,to była taka przenosnia literacka Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:50 ja mam flaczki na dzisiaj i młodą kapustkę z karkówką zamarynowana, trza ją upiec będzie Odpowiedz Link
mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:54 kapuche miałam w sobote i resztke zjadłam w niedziele jak masz flaki to na chuj Ci karkówka dzis? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:56 bo flaki jadam ja i Pyton, a Sebek nie. Oni zejżrą karkówkę a ja flaczki Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:26 Nie wiem co to ? Ale moge też poprosić....) ? Ja po tym w człowieku wszystko śpiewa, to ja się piszę. Lubię muzykę, na gitarze pogrywam jak nikt nie słucha. I na kocie umiem zagrać . Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30 jak się zamiast jąder jajników dorobisz i do tego czynnych, to możesz prosić. PMS to stan napięcia przedmiesiączkowego, zapewniam Cię, że nic przyjemnego Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:32 OK, w takim razie nie musisz się ze mną dzielić. Dziekuję...) Łącze się z Tobą w bólu (wirtualnie).... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:33 bóla to ja dopiero we czwartek będę miała, a kuźwa w piątek na regaty jadę, ech, pierdzielony babski onanizm.... ekhm.... organizm rzecz jasna Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:36 To ty się regacisz. Ho, ho, Ahoj, Hej Ho Aloha - na czym ? Poza wyscigami na pytonach ) ? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:39 e tam, tak wyjszło, na FORTUNie 27 (8,5 metra długości, 33 m2 żagli Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:42 Weźmiesz mnie kiedyś na trening - jako majtka, choć garów trochę pomyć w kambuzie. Łyknąć w ten sposób tej wspaniałej, zeglarskiej przygody....)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:46 he he, wzięłabym, jakbym to robiła regularnie, a ja tak sobie z menżowiem jadę - to wyjazd od niego z pracy - nawet patentu sternika nie mam. Kiedyś raz bodajże na Omedze płynęłam ) Licze na fajną przygotę, będziem się ścigać w 7 jachtów ) Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:52 Aaa, to życzę wyregacenia całej tej hałastry...)) Ja tez nie mam doświadczeń . Kolega jeden mówił, że mam zadatki do obsługi kingstona jachtowego ? Jaka to część ? Coś ze sterowaniem, czy żaglami ? ))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:53 wiesz, nie wiem i wali mnie to )) Ja mam dobre zadatki do obsłużenia przydziałowej na każsdy jacht zgrzewki browca. Na tym się zapewne skupię ) Odpowiedz Link
alpepe Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:27 sprawdź pocztę, tylko zachowaj to dla siebie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30 już pędzę, pewnie, jak zawsze Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:31 > sprawdź pocztę, tylko zachowaj to dla siebie A co - różnie z tym bywało ???? ))))) Odpowiedz Link
alpepe Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:32 nie, chodzi o to, że niektóre informacje na mają klauzli tajne/poufne, a ta jest wprawdzie średnio tajna, ale nie leży mi, by była średnio jawna. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:36 ode mnie nic na zewnątrz nie wyjdzie Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:38 > ode mnie nic na zewnątrz nie wyjdzie No jasne - zostanie wśród swoich )) Odpowiedz Link
nemo1968 Re: przy 1szym i ostatnim sie obsmarkałam:D 15.05.07, 14:45 A jak moge mieć nadzieję na oczyszczenie noska... ? Odpowiedz Link
nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:53 Ona mi nic nie wysle, dopóki jej nie podeślę kociej skórki na dowód, że żałuję za niedopilnowanie stadka....)) Odpowiedz Link
nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:56 Chciała, ale wybroniłem. Ostre z was laski i tyle. )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:55 mój drogi, jakbys jeszcze nie wiedział, to ja niestety jestem nadworną kociarą tego foruma. Ciesz się, że wtedy nie miałam nastroju do pisania, bo ode mnie byś dostał zjebkę że hej. Zamierzasz tę swoją kocicę wysterylizować wreszcie? Odpowiedz Link
nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:58 > Zamierzasz tę swoją kocicę wysterylizować wreszcie? No właśnie tu jest kłopot bo karmi i nie wiem, czy wtedy mozna. Poza tym ni chce jej teraz stresowac zabiegiem jak ma male. Trzebaby oddzielic na caly dzien...Kłopot i tyle, zwłaszcza, ze moze sie puscic znowu...)) Cos poradzicie (poza młotkiem na kotka, rzecz jasna). Odpowiedz Link
nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 15:01 Oooo - dobrze gada, wódki (kociej miętówki) jej dać !) Odpowiedz Link
mamba30 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 15:02 przecież wiecznie karmić nie będzie. Dopóki karmi nie powinna się puścić. Najlepiej idź do weta na konsultację, podaj wiek kociąt i umów się wstępnie na sterylkę. Najlepiej by było, jakby je karmiła max. do 2 m-ca życia (moim zdaniem) i tak już w tym czasie na ogół zaczyna się podawać sztuczne mleko. Postaraj się ich nie oddzielać od matki najlepiej do 3 m-cy życia, ale 8 tyg. jest już w miarę ok. Ja odkarmiałam 1-2 tyg. kocięta i wyadoptywałam, ale to była droga przez mękę. Karmienie strzykawką co chwila, a kot musiał być ze mną 24 na dobę, czyli zabierałam go równiez do pracy. Będzie dobrze, tylko do diaska ciachnij kocicę. Ona może jeszcze i 2 razy zaciążyć do końca roku, jak nie dopilnujesz. Odpowiedz Link