Dodaj do ulubionych

Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidaryzuje?

15.05.07, 14:13
mam ochotę wyć, tylko kuźwa księżyca nie ma uncertain
Obserwuj wątek
    • abel0ne Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:14
      ja mogę, lędźwie mnie bolą jak przed okresem
      • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:15
        choojuar - are You?? PMS mi sie na czerep rzucił czy jak, że nicków nie poznaję?
        • vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:18
          wrrr
          • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:19
            ale se ktoś kuźwa produkcję nicków uruchomił. I co z tego??? I gówienko, bo i
            tak mam humor pod psem sad(((( I jeszcze taka goopia baba mnie wkurzyła,
            buuuuuuuuuuuu sad(((
            • vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:21
              no goopia no babasmile))
              • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:23
                no goopia, żebyś wiedziała kimkolwiek jesteś. Pojszłam sobie dzisiaj do sklepu
                z zamiarem nabycia jeansów, wlazłam se do Reserved, wybrałam 3 modele i chooj,
                doopa i kamieni kupa. Wszystkie portki kończyły mi się ledwo nad tzw. "rowkiem"
                z tyłu. Wyraziłam głośno w przymierzalni swoja opinię na ten temat, a jakaś
                ląfra mi na to, że to sklep ukierunkowany na młodych, buuuuuuuuuuuuuuuuuu, idę
                się utopić ze starości sad(((
                • lena_zet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:27
                  mamba30 napisała:

> no goopia, żebyś wiedziała kimkolwiek jesteś. Pojszłam sobie dzisiaj do
                  sklepu
                  > z zamiarem nabycia jeansów, wlazłam se do Reserved, wybrałam 3 modele i
                  chooj,
                  > doopa i kamieni kupa. Wszystkie portki kończyły mi się ledwo nad
                  tzw. "rowkiem"
                  >
                  > z tyłu. Wyraziłam głośno w przymierzalni swoja opinię na ten temat, a jakaś
                  > ląfra mi na to, że to sklep ukierunkowany na młodych, buuuuuuuuuuuuuuuuuu,
                  idę
                  > się utopić ze starości sad(((

weź nie przesadzaj, w końcu nie masz już osiemnastu lat, babsko prawdę cipo
                  wiedziało, moja kochana mambino smile
                  • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:28
                    no kuźwa, to znaczy że ja w wieku 33 lat już stare próchno w rozsypce jestem???
                    • lena_zet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30
                      mamba30 napisała:

> no kuźwa, to znaczy że ja w wieku 33 lat już stare próchno w rozsypce
                      jestem???

nie no co ty, wyolbrzymiasz smile poprostu nie masz już 16-18 lat, ja zresztą też
                      nie i dźinsów w reserved nie kupuję, bo tam som tylko takie, w których rowa mam
                      na wierzchu, norma.Dżimsy, moja droga, kupuje się w lee czy wranglerze!
                      • mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30
                        to ostatnie z ust mi wyjełasbig_grin
                      • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:31
                        ale tam akurat nie było tych marek, wlazłam jeszcze do H7M (którego nie trawię)
                        i kilku inszych butików i lipa sad

Bardzo lubie reserved, zawsze chłopaków swoich tam obkupuję.
                • vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:29
                  HA...ja tez czekam na to az sie wreszcie konfekcjonerzy z projektantami
                  opamiętają i zaczną szyć NORMALNE!!! gacie alebowiem ja też nie mam ochoty rowa
                  pokazywać osobom postronnym...hwg
                  • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:32
                    hi hi.... ilzyło mi, bo już się zastanawiałam, czy mi mohery za bardzo na
                    czachę nie uderzyły smile)

A teraz gadaj ktoś Ty? smile
                    • vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:36
                      no jak to kto...zwolenniczka analu po oralu czy jak tam lecismile
                      • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:37
                        a doopa, prawidłowe zamilowanie to oral po analu smile))

a tak dokładniej to kto?
                      • mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:38
                        nie kciała sie przedstawic bo powiedziała ile razy moznasmile))

i licho wi kto tosmile))
                        • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:39
                          czyli coś przeoczyłam jednym słowem? smile
                          • mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:41
                            ja tez nie wiem kto to ale juz jakis czas poprosiłam zeby sie ten fiolet
                            przedstawił to napisałą ile razy moznatongue_out
                            • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:44
                              trzeba ją przycisnąć smile)
                              • vilaviollet Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:45
                                byle nie za mocnosmile
                                • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:47
                                  no dobra, na razie masz lajcik - gadaj ino gibko, bo jęzor
                                  wyssssssssssssstawię smile
                              • mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:46
                                no to cisnij,mnie muli spanie,zaraz walne nosem w sałatkesmile
                                • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:46
                                  to w chałupie dzisiaj się byczysz?? smile
                                  • mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:50
                                    eee nieee,to była taka przenosnia literackabig_grin
                                    • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:50
                                      ja mam flaczki na dzisiaj i młodą kapustkę z karkówką zamarynowana, trza ją
                                      upiec będzie
                                      • mmagi Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:54
                                        kapuche miałam w sobote i resztke zjadłam w niedzielesmile
                                        jak masz flaki to na chuj Ci karkówka dzissurprised?
                                        • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:56
                                          bo flaki jadam ja i Pyton, a Sebek nie. Oni zejżrą karkówkę a ja flaczki smile
    • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:26
      Nie wiem co to ? Ale moge też poprosić....smile) ?
      Ja po tym w człowieku wszystko śpiewa, to ja się piszę. Lubię muzykę, na
      gitarze pogrywam jak nikt nie słucha. I na kocie umiem zagrać wink.
      • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30
        jak się zamiast jąder jajników dorobisz i do tego czynnych, to możesz prosić.
        PMS to stan napięcia przedmiesiączkowego, zapewniam Cię, że nic przyjemnego sad
        • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:32
          OK, w takim razie nie musisz się ze mną dzielić. Dziekuję...smile)
          Łącze się z Tobą w bólu (wirtualnie)....
          • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:33
            bóla to ja dopiero we czwartek będę miała, a kuźwa w piątek na regaty jadę,
            ech, pierdzielony babski onanizm.... ekhm.... organizm rzecz jasna smile
            • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:36
              To ty się regacisz. Ho, ho, Ahoj, Hej Ho Aloha - na czym ? Poza wyscigami na
              pytonach smile) ?
              • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:39
                e tam, tak wyjszło, na FORTUNie 27 (8,5 metra długości, 33 m2 żagli smile
                • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:42
                  Weźmiesz mnie kiedyś na trening - jako majtka, choć garów trochę pomyć w
                  kambuzie. Łyknąć w ten sposób tej wspaniałej, zeglarskiej przygody....smile))
                  • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:46
                    he he, wzięłabym, jakbym to robiła regularnie, a ja tak sobie z menżowiem jadę -
                    to wyjazd od niego z pracy - nawet patentu sternika nie mam. Kiedyś raz
                    bodajże na Omedze płynęłam smile) Licze na fajną przygotę, będziem się ścigać w 7
                    jachtów smile)
                    • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:52
                      Aaa, to życzę wyregacenia całej tej hałastry...smile))
                      Ja tez nie mam doświadczeń smile. Kolega jeden mówił, że mam zadatki do obsługi
                      kingstona jachtowego ? Jaka to część ? Coś ze sterowaniem, czy żaglami ? smile)))
                      • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:53
                        wiesz, nie wiem i wali mnie to smile)) Ja mam dobre zadatki do obsłużenia
                        przydziałowej na każsdy jacht zgrzewki browca. Na tym się zapewne skupię smile)
    • alpepe Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:27
      sprawdź pocztę, tylko zachowaj to dla siebie smile
      • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:30
        już pędzę, pewnie, jak zawsze smile
      • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:31
        > sprawdź pocztę, tylko zachowaj to dla siebie smile

A co - różnie z tym bywało ???? smile)))))
        • alpepe Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:32
          nie, chodzi o to, że niektóre informacje na mają klauzli tajne/poufne, a ta jest
          wprawdzie średnio tajna, ale nie leży mi, by była średnio jawna.
          • mamba30 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:36
            ode mnie nic na zewnątrz nie wyjdzie smile
            • nemo1968 Re: Która ma dzisiaj PMS-a i się ze mną zsolidary 15.05.07, 14:38
              > ode mnie nic na zewnątrz nie wyjdzie smile

No jasne - zostanie wśród swoich wink))
          • mmagi przy 1szym i ostatnim sie obsmarkałam:D 15.05.07, 14:41

• nemo1968 Re: przy 1szym i ostatnim sie obsmarkałam:D 15.05.07, 14:45
              A jak moge mieć nadzieję na oczyszczenie noska...smile ?
              • mmagi popros alpepe:D 15.05.07, 14:46

• nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:53
                  Ona mi nic nie wysle, dopóki jej nie podeślę kociej skórki na dowód, że żałuję
                  za niedopilnowanie stadka....smile))
                  • mmagi Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:54
                    kota Ci zaciukałasurprised?
                    • nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:56
                      Chciała, ale wybroniłem. Ostre z was laski i tyle. smile))
                  • mamba30 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:55
                    mój drogi, jakbys jeszcze nie wiedział, to ja niestety jestem nadworną kociarą
                    tego foruma. Ciesz się, że wtedy nie miałam nastroju do pisania, bo ode mnie
                    byś dostał zjebkę że hej.

Zamierzasz tę swoją kocicę wysterylizować wreszcie?
                    • nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:58
                      > Zamierzasz tę swoją kocicę wysterylizować wreszcie?

No właśnie tu jest kłopot bo karmi i nie wiem, czy wtedy mozna. Poza tym ni
                      chce jej teraz stresowac zabiegiem jak ma male. Trzebaby oddzielic na caly
                      dzien...Kłopot i tyle, zwłaszcza, ze moze sie puscic znowu...smile))
                      Cos poradzicie (poza młotkiem na kotka, rzecz jasna).
                      • mmagi Re: popros alpepe:D 15.05.07, 14:59
                        tabletki antytongue_out
                        • nemo1968 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 15:01
                          Oooo - dobrze gada, wódki (kociej miętówki) jej dać !smile)
                      • mamba30 Re: popros alpepe:D 15.05.07, 15:02
                        przecież wiecznie karmić nie będzie. Dopóki karmi nie powinna się puścić.
                        Najlepiej idź do weta na konsultację, podaj wiek kociąt i umów się wstępnie na
                        sterylkę. Najlepiej by było, jakby je karmiła max. do 2 m-ca życia (moim
                        zdaniem) i tak już w tym czasie na ogół zaczyna się podawać sztuczne mleko.
                        Postaraj się ich nie oddzielać od matki najlepiej do 3 m-cy życia, ale 8 tyg.
                        jest już w miarę ok. Ja odkarmiałam 1-2 tyg. kocięta i wyadoptywałam, ale to
                        była droga przez mękę. Karmienie strzykawką co chwila, a kot musiał być ze mną
                        24 na dobę, czyli zabierałam go równiez do pracy. Będzie dobrze, tylko do
                        diaska ciachnij kocicę. Ona może jeszcze i 2 razy zaciążyć do końca roku, jak
                        nie dopilnujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka