Dodaj do ulubionych

ali baba i 40 pedalow

24.05.07, 09:56
to nie zart, to lektura szkolna w hiszpaniismile)))))))))))))))))))))))))))))))
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9911&wid=8876899&rfbawp=1179993315.116
Obserwuj wątek
    • mamba30 fucktycznie, he he.... n/t 24.05.07, 09:59

• pink.freud Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:16
      Głosuj na lewactwo to i w Polsce zamiast się śmiać za taki wątek pójdziesz siedzieć za homo czy pedofobię
      • maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:29
        po pierwsze nie glosowalam na lewice nigdy. na prawice tez nie.
        po drugie sadze, ze takiego pierdolca nasi politycy nie maja. na szczescie.
        • pink.freud Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:35
          Czyli masz to w dupiesmile O ile pamiętam to strasznie Ci przeszkadzał PiS-LPR, który chce skończyć z czerwoną hołotą.
          Co do polityków nie łudziłbym się. Zboczeńcy, feministki, PO-SLD idą ręka w rękę i im większego narobią syfu tym więcej kasy dla siebie ukręcą.
          • maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:44
            co niby mam w mojej szacownej dupie?
            mozesz uscislic? bo ja o niczymb takim nie pisalam.
            tak pis i lpr + samoobrona bardzo mnie mierzil i mierzi nadal. nic sie nie
            zmienilo. o co ci chodzi?
            • poszukiwacz.zaginionej.szparki Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 12:56
              Nie głosowałaś czyli masz to w dupie co się dzieje w kraju i czego będą uczyć Twoje dziecismile
              O SO nie pisałem. To trochę smutne, że nienawidzisz wszystkich niekomuszych partii, ale to nie Twoja wina. Kobiety sa bardzo podatne na propagandę z telewizorniwink
              • maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 19:22
                w ostatnich wyborach parlamentarnych nie glosowalam. rodzilam wtedy syna.
                wystarczy takie usprwiedliwienie? w wyborach prezydenckich poparlam kandydt
                centrum, tuska.
                dotychczas glosowalam na centrum i sadze, ze tak zostanie.
                a swoja droga, to dziwne, ze jesli czlowiek napisze, ze nie popiera lewicy i
                prawicy to od razu ktos twierdzi, ze sie nie glossowalo! to durne, nie sadzisz?
                chyba, ze ktos zapomnial, ze w polsce jest partia centrowa..... ale coz... w
                takiej sytucji laskawie wybaczam braki....
              • maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 19:23
                podatnosc na propagande sobie daruj wiesniaku. gdybym byla na nia podatna, to
                bylabym elektoratem pisu badz lpr-u.
                wkurwiles mnie tymi uogolnienami. bujaj wory. obys mial doizgonne zapalenie jaj.
                • poszukiwacz.zaginionej.szparki Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 20:37
                  Gdybym był złośliwy powiedziałbym bujaj swojesmile
                  Nie chciałbym rozwiewać Twoich złudzeń ale Tuska poparły WSZYSTKIE bez wyjątku umoczone ałtorytety komuszej władzy: Wałęsa, Michnik, Kwaśniewski, Wachowski, Urban, Sobótka, Kulczyk, Miller itp. Twierdzenie, że Tusk reprezentuje jakieś centrum a nie mafijne interesy lewactwa jest skrajną naiwnością. Zagłosowałaś na lewicę i sama się oszukujesz. Do tego jeszcze Tusk wypiął się na Twój głos, bo gdybyś go cokolwiek interesowała to zająlby się gospodarką w POPiSie tak jak obiecywał a nie walczył o zapewnienie bezkarności dla przekrętasów, wpychając w ramiona PiS-LPR Samoobronę.
                  Nie mogę mieć do Ciebie nawet pretensji, bo nie masz żadnych szans ze zmasowaną kampanią nienawiści, oszczerstw i pomówień jaką prowadzi GWno, TVN i spółka. Osoby słabe, zestresowane, bez własnych pogladów, podatne na wpływy poprostu muszą nienawidzieć każdej niekomuszej partii. Smutne to bardzo..
    • baba_krk mata obrazki :)))) 24.05.07, 12:09
      www.libertaddigital.com/php3/noticia.php3?cpn=1276306157
      tylko nie każcie mi tłumaczyć tych zboczonych tekstów tongue_outPP
    • mroofka2 Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 12:14
      w polsce to giertych z własnej
      kieszeni powinien to jeszcze
      sfinasować;PP
    • grogreg A to znasz: 24.05.07, 12:20
      Drink na bazie mleka i proszku do pieczenia:
      Krolewna Sniezka i siedmiu krasnolodkow (siedem procent alkoholu)
      Krolewna Sniezka i szczterdziestu rozbojnikow (czterdziesci procent alkoholu)
      Krolewna Sniezka i kompania gwalcicieli (czysty spirytus i zero mleka)
      • mroofka2 Re: A to znasz: 24.05.07, 12:25
        hahahahah;DDD
        nie znałam;PP
        • grogreg Re: A to znasz: 24.05.07, 12:49
          "Czarownik Iwanow" Andrzeja Polipiuka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka