maretina 24.05.07, 09:56 to nie zart, to lektura szkolna w hiszpanii))))))))))))))))))))))))))))))) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9911&wid=8876899&rfbawp=1179993315.116 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink.freud Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:16 Głosuj na lewactwo to i w Polsce zamiast się śmiać za taki wątek pójdziesz siedzieć za homo czy pedofobię Odpowiedz Link
maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:29 po pierwsze nie glosowalam na lewice nigdy. na prawice tez nie. po drugie sadze, ze takiego pierdolca nasi politycy nie maja. na szczescie. Odpowiedz Link
pink.freud Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:35 Czyli masz to w dupie O ile pamiętam to strasznie Ci przeszkadzał PiS-LPR, który chce skończyć z czerwoną hołotą. Co do polityków nie łudziłbym się. Zboczeńcy, feministki, PO-SLD idą ręka w rękę i im większego narobią syfu tym więcej kasy dla siebie ukręcą. Odpowiedz Link
maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 11:44 co niby mam w mojej szacownej dupie? mozesz uscislic? bo ja o niczymb takim nie pisalam. tak pis i lpr + samoobrona bardzo mnie mierzil i mierzi nadal. nic sie nie zmienilo. o co ci chodzi? Odpowiedz Link
poszukiwacz.zaginionej.szparki Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 12:56 Nie głosowałaś czyli masz to w dupie co się dzieje w kraju i czego będą uczyć Twoje dzieci O SO nie pisałem. To trochę smutne, że nienawidzisz wszystkich niekomuszych partii, ale to nie Twoja wina. Kobiety sa bardzo podatne na propagandę z telewizorni Odpowiedz Link
maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 19:22 w ostatnich wyborach parlamentarnych nie glosowalam. rodzilam wtedy syna. wystarczy takie usprwiedliwienie? w wyborach prezydenckich poparlam kandydt centrum, tuska. dotychczas glosowalam na centrum i sadze, ze tak zostanie. a swoja droga, to dziwne, ze jesli czlowiek napisze, ze nie popiera lewicy i prawicy to od razu ktos twierdzi, ze sie nie glossowalo! to durne, nie sadzisz? chyba, ze ktos zapomnial, ze w polsce jest partia centrowa..... ale coz... w takiej sytucji laskawie wybaczam braki.... Odpowiedz Link
maretina Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 19:23 podatnosc na propagande sobie daruj wiesniaku. gdybym byla na nia podatna, to bylabym elektoratem pisu badz lpr-u. wkurwiles mnie tymi uogolnienami. bujaj wory. obys mial doizgonne zapalenie jaj. Odpowiedz Link
poszukiwacz.zaginionej.szparki Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 20:37 Gdybym był złośliwy powiedziałbym bujaj swoje Nie chciałbym rozwiewać Twoich złudzeń ale Tuska poparły WSZYSTKIE bez wyjątku umoczone ałtorytety komuszej władzy: Wałęsa, Michnik, Kwaśniewski, Wachowski, Urban, Sobótka, Kulczyk, Miller itp. Twierdzenie, że Tusk reprezentuje jakieś centrum a nie mafijne interesy lewactwa jest skrajną naiwnością. Zagłosowałaś na lewicę i sama się oszukujesz. Do tego jeszcze Tusk wypiął się na Twój głos, bo gdybyś go cokolwiek interesowała to zająlby się gospodarką w POPiSie tak jak obiecywał a nie walczył o zapewnienie bezkarności dla przekrętasów, wpychając w ramiona PiS-LPR Samoobronę. Nie mogę mieć do Ciebie nawet pretensji, bo nie masz żadnych szans ze zmasowaną kampanią nienawiści, oszczerstw i pomówień jaką prowadzi GWno, TVN i spółka. Osoby słabe, zestresowane, bez własnych pogladów, podatne na wpływy poprostu muszą nienawidzieć każdej niekomuszej partii. Smutne to bardzo.. Odpowiedz Link
baba_krk mata obrazki :)))) 24.05.07, 12:09 www.libertaddigital.com/php3/noticia.php3?cpn=1276306157 tylko nie każcie mi tłumaczyć tych zboczonych tekstów PP Odpowiedz Link
mroofka2 Re: ali baba i 40 pedalow 24.05.07, 12:14 w polsce to giertych z własnej kieszeni powinien to jeszcze sfinasować;PP Odpowiedz Link
grogreg A to znasz: 24.05.07, 12:20 Drink na bazie mleka i proszku do pieczenia: Krolewna Sniezka i siedmiu krasnolodkow (siedem procent alkoholu) Krolewna Sniezka i szczterdziestu rozbojnikow (czterdziesci procent alkoholu) Krolewna Sniezka i kompania gwalcicieli (czysty spirytus i zero mleka) Odpowiedz Link