dzikoozka 26.06.07, 19:51 jak lato i zatrzęsienie owoców, czreśnie, maliny, truskawki, arbuzy, to można żyć na owocach i chudnac otóż - nie można. Raczej a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:00 aaa my dzis po drodze mnostwo jagód widzielismy, a jak sie zdecydowalismy kupic, to dupa i nie stali wiecej Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:02 hehehe też tak miałam w drodze do M-wa ) do Spychowa stali co 50 m a potem nikt M sie wkurzył, bo miał straszną ochote na pierogi z jagodami i jechał 40 km z powrotem Odpowiedz Link
vandikia Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:16 hehe niezła determinacja )))) ja zrobilabym ciasto z jagodami, mam warzywniak obok pracy, ceny pewnie wyzsze, ale jak sie chce to sie trudno mowi Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:01 dzikoozka napisała: > jak lato i zatrzęsienie owoców, czreśnie, maliny, truskawki, arbuzy, to można > żyć na owocach i chudnac > otóż - nie można. > Raczej a wręcz przeciwnie. a ja znowu 1 kg schudlam, juz waze 61))dąze do 60tki. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:03 suuuper, mam nadzieje że to nie ze zgryzoty Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:04 dzikoozka napisała: > suuuper, mam nadzieje że to nie ze zgryzoty a z czego ta zgryzota niby ma byc?))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:08 dzikoozka napisała: > z nadmiaru roboty i stresu e , nie. stresu juz prawie nie mam w pracy , roboty tak sobie, ale ruchu wiecej i apetyt mniejszy Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:13 Ooo to super, bałam się, ze nie wytrzymasz, tak pisałas na początku musze konczyć, mam z Młodym troche poćwiczyć i kłaśc go spać papa miłego Mam nadzieję że będziesz częściej wpadać Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Chrysste, myślałam że 26.06.07, 20:18 dzikoozka napisała: > Ooo to super, bałam się, ze nie wytrzymasz, tak pisałas na początku musze > konczyć, mam z Młodym troche poćwiczyć i kłaśc go spać papa miłego > Mam nadzieję że będziesz częściej wpadać ja tez koncze, bo syn wrocil. popisze , jak wyjedzie w niedziele na wojne))) Odpowiedz Link