marzenie_ciapatego 18.07.07, 10:59 Mąż do żony: - Kochanie, przyniesiesz mi kawkę? Żona zalotnie: - A czarodziejskie słówko? Mąż: -Biegiem!!! DDDDDDDDDDDDDDDD.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenie_ciapatego i analnie :D 18.07.07, 11:00 Płynie stado plemników jajowodem. Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy: - Panowie, zdrada, jesteśmy w dupie - wracajmy!" . Cale stado w tył zwrot, a ten płynąc dalej mruczy pod nosem: "I tak rodzą się geniusze" DDD... Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego i ciapaty :P 18.07.07, 11:01 Do restauracji wchodzi Mulat i dwóch Murzynów. Do stolika podchodzi kelner i pyta Mulata: - Co podać, najjaśniejszy panie? ... DDDDDDDDDDD... Odpowiedz Link
mmagi Re: googmyrning :D 18.07.07, 11:24 powiedz mi lepiej skades wzieła takiego nicka? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: googmyrning :D 18.07.07, 11:39 z zycia ))... kazdy ciapak marzy o takim blond cudo jak ja ))))))))))... hyhyhy... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego up up... 18.07.07, 15:20 podbijam se swoj topic, bo jakos zeszedl na psy Odpowiedz Link