Dodaj do ulubionych

zostalam sama

04.08.07, 12:46
corka na koloniach (leje od wczoraj, mamnadzieje, ze to sie zmieni), menzu z
juniorkiem u tescia a ja sie wlasnie umowilam z kolega na wodeczke wieczorem,
ale mi dobrze ach ach ach smile
Obserwuj wątek
    • aguszak Re: zostalam sama 04.08.07, 12:51
      kolorowy dzień smile
      • reniatoja Re: zostalam sama 04.08.07, 12:57
        tylko że leje jak opetane. Jak były upały to narzekałam, ale taka pogoda na
        kolonie za 1500 zł to też bez sensu sad

Co tam u Ciebie Aguszeczku? smile
        • aguszak Re: zostalam sama 04.08.07, 13:05
          ja mam jeszcze tydzień do urlopu, to tak z tą zmianą pogody na lepsze, to mi sie
          nie śpieszy wink ale nie martw się za córkę, bo od jutra ma przyjść nad całą
          Polskę jakiś potężny wyż, który wreszcie ma przywlec ze sobą lato smile))
          a poza tym wszystko do przodu wink Najważniejsze, że Matik zdrowy, ja dochodzę do
          siebie po anginie. Tylko martwię się, bo mi pod pachami jakieś węzły chłonne
          wywaliło i boli bardzo sad R. wziął w leasing nowiutki samochód, który non-stop
          stoi w serwisie, bo... ma jakąś wadę, której nie potrafią trafnie zdiagnozować i
          naprawić... jak pech, to pech. W przyszłym tyg. mają podjąć decyzję, czy jednak
          nam nie wymienią na inny egzemplarz. Denerwujemy się tym bardziej, że za tydzień
          jedziemy nad morze i nie możemy zostać z wadliwym, albo w ogóle bez samochodu...
          i to tak w skrócie smile

Mężyk wytęskniony?
          • reniatoja Re: zostalam sama 04.08.07, 13:25
            no dosyć mnie zmolestował dzisiaj nad ranem, aż sie bałam, ze tata wpadnie
            przestraszony co się dzieje, bo przez drzwi wszystko słychać, ale chyba spał,
            albo przynajmniej udawał, no zenada, porażka, nie ma to jak u siebie bez
            swiadków, ale odmówić też się nie dało, no po rpostu sie nie dało smile

Współczuje z tym samochodem, mozę wam dadzą drugi dobry bez wady.
    • sjena1 Re: zostalam sama 04.08.07, 13:10
      mnie boli łepetyna wiec zastosowujem sobie amaretto przeciwbólowo hłehłe
    • raduch Re: zostalam sama 04.08.07, 14:31
      Baw się dobrze, panienko. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka