reniatoja 04.08.07, 12:46 corka na koloniach (leje od wczoraj, mamnadzieje, ze to sie zmieni), menzu z juniorkiem u tescia a ja sie wlasnie umowilam z kolega na wodeczke wieczorem, ale mi dobrze ach ach ach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: zostalam sama 04.08.07, 12:57 tylko że leje jak opetane. Jak były upały to narzekałam, ale taka pogoda na kolonie za 1500 zł to też bez sensu Co tam u Ciebie Aguszeczku? Odpowiedz Link
aguszak Re: zostalam sama 04.08.07, 13:05 ja mam jeszcze tydzień do urlopu, to tak z tą zmianą pogody na lepsze, to mi sie nie śpieszy ale nie martw się za córkę, bo od jutra ma przyjść nad całą Polskę jakiś potężny wyż, który wreszcie ma przywlec ze sobą lato )) a poza tym wszystko do przodu Najważniejsze, że Matik zdrowy, ja dochodzę do siebie po anginie. Tylko martwię się, bo mi pod pachami jakieś węzły chłonne wywaliło i boli bardzo R. wziął w leasing nowiutki samochód, który non-stop stoi w serwisie, bo... ma jakąś wadę, której nie potrafią trafnie zdiagnozować i naprawić... jak pech, to pech. W przyszłym tyg. mają podjąć decyzję, czy jednak nam nie wymienią na inny egzemplarz. Denerwujemy się tym bardziej, że za tydzień jedziemy nad morze i nie możemy zostać z wadliwym, albo w ogóle bez samochodu... i to tak w skrócie Mężyk wytęskniony? Odpowiedz Link
reniatoja Re: zostalam sama 04.08.07, 13:25 no dosyć mnie zmolestował dzisiaj nad ranem, aż sie bałam, ze tata wpadnie przestraszony co się dzieje, bo przez drzwi wszystko słychać, ale chyba spał, albo przynajmniej udawał, no zenada, porażka, nie ma to jak u siebie bez swiadków, ale odmówić też się nie dało, no po rpostu sie nie dało Współczuje z tym samochodem, mozę wam dadzą drugi dobry bez wady. Odpowiedz Link
sjena1 Re: zostalam sama 04.08.07, 13:10 mnie boli łepetyna wiec zastosowujem sobie amaretto przeciwbólowo hłehłe Odpowiedz Link