morfeusz_1 05.10.07, 18:04 Już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio wypowiedziałem te słowa... Smutne ale prawdziwe... Zimny drań ze mnie i serce mam jak skała,mea culpa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: Kocham Cię :( 05.10.07, 20:52 Dziękuję morfik, brakowało mi tego. Ja Ciebie też. Odpowiedz Link
raduch Re: Kocham Cię :( 05.10.07, 23:44 Bosak ostatnio się prowadza z jakąś tancerką. Odpada. Odpowiedz Link
sjena1 Re: Kocham Cię :( 05.10.07, 21:47 e tam, życie tak naprawdę nie jest skomplikowane, cza sobie z niego kpić a nie rozczulac co kiedy ostatnio, no chyba ze to tak gratisowo to flaszeczki Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Kocham Cię :( 05.10.07, 22:06 sjena1 napisała: > e tam, życie tak naprawdę nie jest skomplikowane, cza sobie z niego kpić a nie > rozczulac co kiedy ostatnio, no chyba ze to tak gratisowo to flaszeczki nie do flaszeczki jakieś dziwne grzyby zjadłem i chyba mnie wzięło... Odpowiedz Link
six_a Re: Kocham Cię :( 05.10.07, 22:59 jak ze ściany, to rzeczywiście dziwne a flaszka ze sklepu? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Kocham Cię :( 05.10.07, 23:49 a marta do ciebie to mi już słów brakuje... sixa...wyluzujsia Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Kocham Cię :( 06.10.07, 08:29 nie skała i nie drań tylko kobiety teraz jakieś pokrętne i odpychające. Fuj. I mówię ci od razu to chcą z tobą mieszkać, żenić się, robić dzieci. Ja bym się na twoim miejscu zastanowił nad tą miłością. On trwa krótko, jest wybuchem mieszanki związków chemicznych, kocha się nie osobę a własną imaginację tej osoby a po tym wszystkim to jest ogólnie syf. No chyba że trafisz ale to się rzadko zdarza. Odpowiedz Link
caryca111 Re: Kocham Cię :( 06.10.07, 10:04 znam już takiego przystojnego -co też podobno nigdy nie mówił " kocham" a teraz chyba zmienił zdanie))) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Kocham Cię :( 08.10.07, 09:41 kto wie......zalaczysz kompa i juz kazdy moze wiedziec skad klikasz ....i tak po kabelku do wlasciciela) Odpowiedz Link