vandikia 18.10.07, 21:43 juz nawet ciasto na niego nie dziala co to sie porobilo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:47 a po co komu dziewice?! certola sie jeno i klopt z nimi wielki... j. Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:49 dziewic byl dobrym duchem tego forum i go brak Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:48 znaczy sie poszedl znowu nie_wiadomo_gdzie_i_na_ile? Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:49 dlugo go nie bylo, potem wpadl na chwile doslownie, zalinkowal pare piosenek, pogadal o ciescie i przepadl, a mi tak szkoda Odpowiedz Link
jecki.p Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:51 a jest (byl) tez duch zly ? moze posada jest wolna ? ) j. Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:56 oczywiscie niektore z jego nickow to sagis, ajkro i "pićset" innych ale to choroba byla, wiec nie warto sobie zaprzatac tym glowy Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 22:07 a ja lubiłem sagis, no chyba że przeginała. Ale to jedyna osoba na świecie którą poznawałem po pierwszym zdaniu jakie napisała. I jej dlatego że nie ma to ja martwię też się Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 22:16 bo pisała nie po polsku, trudno nie poznac mnie ona zwisala, aczkolwiek za pare postow, powiem wprost: powinna miec obitą japę martwisz sie? pewnie zadrecza swoim "jestestwem" inne forum, ewentualnie przebywa na leczeniu, luzik Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 22:34 fakt, że dla kobiet to ona była nieprzytomnie upierdliwa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 21:58 no widzialam, ze byl..ale myslalam ze wrocil na stale juz. no szkoda kurcze. trza miec nadzieje, ze wroci Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 22:18 ja ta nadzieją zyję, ale ile mozna? jak wroci, to najpierw dostanie, a pozniej znowu pogadamy o ciastach...eh Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 22:02 też za dziewicem tęsknię((( Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 22:18 moze sie wzruszy i wroci? bo nie wierze, ze nie podczytuje nas Odpowiedz Link
gosiaes Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 22:43 i chociaż mieszkamy blisko, brakuje mi tamtych czasów.... Odpowiedz Link
vandikia Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 22:44 na tym forum, to chyba raczej rzadko "bywala" ? Odpowiedz Link
gosiaes Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 22:47 tu może rzadko "bywała", ale sympatyczna była zawsze... Odpowiedz Link
vandikia Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 22:48 oj tam gosia, mowimy o osobach z dorobkiem, a nie z piecioma postami na krzyz sympatyczni to tu sa wszyscy :] Odpowiedz Link
gosiaes Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 22:54 nosz kurwa - Ty to jesteś tu chyba z największym dorobkiem)) A tak na marginesie... Łonda - mam super przepis na suflet z brokułów Lubisz? brokuły? Odpowiedz Link
vandikia Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 22:56 ee chyba nie, podczas ostatniego roku pisalam conajmniej polowe mniej niz kiedys i mysle, ze jest sporo osob piszacych czesciej a daj, brokuly jadlam do tej pory w zupie i same, ale nowe przepisy chetnie probuje Odpowiedz Link
gosiaes Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 23:07 no cóż - każdego dotyka kieyś tzw. "wypalenie zawodowe" w tym przypadku można to nazwać "wypaleniem forumowym". Jest tu wiele osób, które potrafia intelygentnie prowasdzić dyskusję, i takich, którzy wtrącają gdzie nie gdzie swoje "trzy grosze". Ale, każdy robi, to co lubi - i niech tak zostanie))) Brokuły wrzucę jutro w kulinaria, bo przepis mam w pracy. Pozdrawiam i życzę sympatycznych snów Miałam ciężki dzień - więc niech już się on zakończy Odpowiedz Link
vandikia Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 23:12 ale wiesz, ze jak nie wkleisz jutro przepisu brokułowego, to rozpowszechnie info, ze nie dotrzymujesz slowa?)) milych! i spania do rana Odpowiedz Link
gosiaes Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 23:14 zdaję sobie z tego sprawę))) pa Odpowiedz Link
vandikia Re: kiedyś bywała też zosia... 18.10.07, 23:16 pa ja tez ide, po 2 dzien z rzedu siedze bezmyslnie zamiast spac pojsc i odpoczac Odpowiedz Link
marta.uparta zosia500... 18.10.07, 23:02 ... wcale nie tak mało pisała, faktycznie była fajna. Odpowiedz Link
vandikia Re: zosia500... 18.10.07, 23:06 jak na forum malo, ale to moje subiektywne odczucie ktos moze powiedziec, ze inny pisze za duzo, rzeczy wzgledne prosze nie odwracac mojej uwagi od tesknienia za dziewicami!!! Odpowiedz Link
marta.uparta Re: zosia500... 18.10.07, 23:08 ok to opowiedz nam, co Cię najbardziej w Dziewicu urzekło Odpowiedz Link
vandikia Re: zosia500... 18.10.07, 23:11 jego zamiłowanie do jedzenia, szczególnie do ciast muzykalność przyjacielskość/pieszczochowatość momentami trzeźwe spojrzenie na świat no ogolnie dziewic to dziewic Odpowiedz Link
gosiaes Re: zosia500... 18.10.07, 23:10 vandikia napisała: > prosze nie odwracac mojej uwagi od tesknienia za dziewicami!!! czyżby jakieś nowe tęsknoty??? Odpowiedz Link
gosiaes Re: zosia500... 18.10.07, 23:13 hehehe można mieć i coś starego i coś nowego - nie sądzisz)))? Odpowiedz Link
vandikia Re: zosia500... 18.10.07, 23:14 i najlepiej pożyczonego tyle, że dotyczy to wyjątkowych okoliczności Odpowiedz Link
gosiaes Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 23:17 za kiepskim ciastem Go nęcisz))) Odpowiedz Link
vandikia Re: a w ogole ja żadam powrotu "dziewic" 18.10.07, 23:18 o ciastach moich to moze kopov zaświadczyc wiec mnie nie draznij PP Odpowiedz Link
dzikoozka Telepatia jakaś ;) 19.10.07, 08:39 wczoraj sobie jechałam tak kiele pół do szóstej tramwajem koło CH Dw. Wileński i pomyślałam, co się dzieje z dziewicami?????? Mógłby dac chociaż znać, ze zdrowy jest. Odpowiedz Link