dzikoozka 22.11.07, 09:35 no takie mnie sie dołki i górki psychologiczne łapią, ze nie wiem, chyba to starosć puka do dźwi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 09:43 Jakiego terapeute masz na mysli? Niektore dolegliwosci psychologiczne najlepiej leczy sie "dotykiem" Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:38 Mi energii dodaje moja ukrainska masazystka w Polsce. Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 11:18 Niestety daleko jest teraz i tesknie za nia dokladniej to za jej rekami. One potrafia wycisnac lzy nawet z kamienia. A co dopiero z czlowieka Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 14:29 dzikoozka napisała: > ze niby boli? Hahaha ty chyba nigdy masazu nie mialas. Masazu leczniczego badz hiropraktycznego oczywizda (pojecia nie mam jak go nazywa). Trzeba niezle zeby zaciskac zeby byc mezczyzna (bo prawdziwy macho nigdy nie placze i nigdy nie przeprasza ). Czasami boli a czasami zaje... boli. Odpowiedz Link
sir.salceson Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 09:45 dzikoozka napisała: > no takie mnie sie dołki i górki psychologiczne łapią, ze nie wiem, > chyba to starosć puka do dźwi? to może być cena sławy radiowych występów Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:05 eeet tam anonimowo wystąpiłam Karyjere moze powinnam zacząć? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:07 terapii jakiejś. moze być terapia terapeutom. Odpowiedz Link
sir.salceson Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:21 dzikoozka napisała: > terapii jakiejś. moze być terapia terapeutom. najskuteczniejsza - terapia terapeutom od wewnątrz Odpowiedz Link
sjena1 Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:17 to może byś se jakieś zajęcie znalazła co? hehe Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:21 mam robote, nawet sporo, ale jak mam dołek to misie nie chce robić, mądralo Odpowiedz Link
sjena1 Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:26 jest jedna rzecz która uszczęśliwa stuprocentowo, a mianowicie sukces, trzeba sobie wyszukać cos co sie odczuwa jako sukces i codziennie go odnosić hahahha ja np codziennie sobie coś namalowuję co mi sie bardzo podoba, baa , nawet skończyć mego dzieła nie moge tak sie tym napawam w trakcie hahahahahahhahahaahhaha Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:40 Codziennie odnosic to mozna butelki do skupu Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:42 Sjena, mam wrażenie ze też poczebujesz terapeuty? DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:44 Gdybyscie obie potrzebowaly terapeutKi to moglybyscie sie zgadac i byloby po krzyku ;-p Odpowiedz Link
sjena1 Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:47 no cóż, mąż mówi że wyglądam jakby uciekła z psychiatryka ale to dlatego ze se kupiłam taką ekstra kalsyczną flanelową pidżamę w paski Odpowiedz Link
raduch Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 10:57 Oczywiście, jestem przekonany, że chodzi tylko o piżamkę. Tak. Odpowiedz Link
sjena1 Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 11:10 ehh, powinnam była klasycznie po polsku współpoużalać sie z Dziką, bo inaczej to maja człowieka za wariata hahahaha Odpowiedz Link
lajton Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 14:00 ja chyba też powinnam, ale taki najlepszy w moim mieście strasznie drogo bierze. i zanim wyleczę się u niego ze swoich dołów, to w tEm czasie za te kasę na niezłe podróże do ciepłych krajów powyjeżdżam i może to mnie uleczy? słonce podobno dobrze na szyszynkę działa, hahah. Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 14:31 Na szyszynke nie wiem, ale na szyneczke i na boczki dziala rewelka Odpowiedz Link
lajton Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 14:41 na boczki mówisz? mnie te wojaże strasznie wyniszczają. zazwyczaj rzygam cały pobyt Odpowiedz Link
sebcioo Re: Szukam terapeuty 22.11.07, 15:42 To trzeba mniej pic ;-p Albo nie pic na sloncu (tak jak np Ruscy, oni to maja zdrowie, poludnie, gorac, oni przy basenie, w ubraniach i ciepla whiskey chleja). Odpowiedz Link