szwagier_z_niemodlina 18.12.07, 11:32 - słyszałam, że się u Ciebie wiele zmieniło.. - no tak, wyszłam za mąz i nie żałuję tego kroku - hmm.. ja kroku też nie żałuję, a za mąz nie mie mogę wyjść.. --------- A o dzieciach co do Mikolaja o narty pisaly, slyszeliscie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Dowcip mnie powalil 18.12.07, 11:51 No cóż, znamy. Mikołaj do dzieci: - Drogie dzieci, wiecie co wam niosę? - Taaanieee kreeedyyytyyyy. Odpowiedz Link
mmagi spalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy 18.12.07, 12:39 .........a ja nie wyszłam i tez nie żałuję)))))))))))))) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina To chcecie o tych nartach i paniach z poczty, czy 18.12.07, 13:07 nie? D Odpowiedz Link
kate-1979 Re: Dowcip mnie powalil 18.12.07, 13:18 Tantiemów Waść nie uregulował zdajsie.. ;PP -- Pytasz, dlaczego sądzę, że zawsze mam rację. Nie mam. Ty masz.. tak sądzę. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Dowcip mnie powalil 18.12.07, 13:21 Skoro padają tak arcyśmieszne kawały to i ja dorzuce, jest to dowcip z filmu "Złap mnie jeśli potrafisz"(leciał w sobotę) opowiadany prez Tom Hanksa: - Puk,puk! - Kto tam? - Spierdalaj. a teraz w wersji oryginalnej: - Knock,knock! - Who's there? - Fuck you. Odpowiedz Link
sir.salceson Re: Dowcip mnie powalil 18.12.07, 13:28 dr.verte napisał: > - Puk,puk! > - Kto tam? > - Spierdalaj. znałem wersję ale bez "kto tam?" Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Dowcip mnie powalil 18.12.07, 13:31 Czesc Kate Dzeic pisza list do Mikolaja. Ze sa biedne, nic nie maja, ale bardzo chcialyby rower zeby choc jedno z rodzenstwa moglo jezdzic do szkoly, do ktorej maja pod gorke. Panie na poczcie sie wzruszyly, oparly sprawe o zwiazki zawodowe i Fundusz Socjalny i wyslaly rower. Piekny list dziekczynny do Mikolaja przyszedl. Za rok znow panie na poczcie czytaja list od tych samych dzieci: -My cie bardzo kochamy, sw. Mikolaju i wdzieczne jestesmy za rower. Ale jakbys mogl nam biedakom w tym roku przyslac dwie pary nart. Panie sie znow zmobilizowaly i wzruszyly, ale ze po reorganizacji zaloga mniejsza, Fundusz Socjalny obcieli, wiec narty byly ale juz na kijki nie starczylo. Przyszedl list: Kochany Mikolaju! Dziekujemy ci bardzo za narty. Ale zrob cos tym kurwom z Poczty bo nam kijki ukradly! Odpowiedz Link
kate-1979 Re: Dowcip mnie powalil 18.12.07, 13:46 Ja to słyszałam w wersji zpiłką.. no i ten wyraz na "k", to raczej nie były "kijki" ;DDDD -- Pytasz, dlaczego sądzę, że zawsze mam rację. Nie mam. Ty masz.. tak sądzę. Odpowiedz Link