messer3009 07.02.08, 21:09 no klasztorniki, zeznawac - jakie to wyjatkowe wydarzenia ostatnio w waszych zywotach? kto zgubil correga tabs, komu sie zegarek rozregulowal, kto widzial sasiadke w miniowie, kto zasnal juz po dobranocce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:25 a bez samochodu to jak bez ręki przy dwójce dzieci. Odpowiedz Link
messer3009 Re: ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:29 no to bylo rzeczywiscie sehr mutig von dir (powiedziec, nie rozbic). i dalas przyklad - no same pozytywy! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:48 wjechalas w cos? czy banalnie sie sam rozpierdzielil na srodku drogi? Odpowiedz Link
alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 10:46 jechałam 120 lewym pasem drogi szybkiego ruchu, kiedy mi się otwarła maska i pie..olnęła o szybę przednią. Dobrze, że nie jechałam prawym pasem, bo by mnie tiry zmiażdżyły. Z tyłu miałam dzieci. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 17:53 o kur..de!! dobrze ze sie wsio wporzo skonczylo...nikomu nic sie nie stalo tak? Odpowiedz Link
alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 18:45 odprysk szkła z szyby mi się wbił w palec, ale poza tym, to my wyszłyśmy cało i zdrowo, tylko samochód w warsztacie czeka na rzeczoznawcę... Odpowiedz Link
alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 09.02.08, 13:04 ano, ja nie mogę mieć konwencjonalnych wypadków, muszę mieć dziwne. Odpowiedz Link
vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:47 moje życie zasadniczo ostatnio kręci się wokół tego : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=74970272 że się powtórzę, ale niestety tak jest, poza tym od ponad 2 tygodni nie palę (dokladnie 2 tygodnie i 2 dni) i jestem kłębkiem nerwów i schiz, a jednocześnie przygnebiajacego spokoju. poza tym jem ciasta - czego przez ostatnie 5? moze 6 lat nie robilam i bardzo mi smakują - wszystkie! i sokowirówkę se kupiłam, o! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:50 o matko ja sie zatem czuje banalnie..robimy rozpizdziel w domu wywalamy sciany, stawiamy nowe..takie tam pierdy zwiazen z wiciem gniazda gratki z okazji 2-tygodniowki Vandzia)) a czemu masz schizy? Odpowiedz Link
vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:53 ale Ci zazdraszczam ) ale tak zdrowo dzieki, latwo nie jest a schizy to mam z różnych okazji, ale głośno mogę powiedzieć o dwóch, któe zresztą przeważają.. a więc rzucanie fajek oczywiście i rozwalenie organizmu po szpitalu.. hormony mi walą na głowe, bo podczas półtora wlasciwego cyklu mialam ostatnio 3 okresy i juz nie daje rady Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:56 bylas z tym u Dochtora? Odpowiedz Link
vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:00 wyślę Ci zaraz krótką @ Odpowiedz Link
vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:09 poszło na gmail ide siem kapac, ale zajrze, bo czekam na film. o 23 na polsacie są wściekłe psy Tarantino ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:14 odpisawszy i tez sie ide kapac...a potem spaacccc!)) do witra!)) Odpowiedz Link
widokzmarsa wanda 07.02.08, 22:34 kurde a ja nie palę 6 dzień i mam napady smutku jakby mi ktoś bliski umarł. Co do twoich schizów to zacytuję: nikotyna "Przez działanie podobne do innych środków odurzających blokuje mechanizmy uwalniania i rozkładu neuroprzekaźników o działaniu hormonalnym, takich jak noradrenalina, dopamina, acetylocholina oraz beta-endorfiny, zwiększając ich stężenie w mózgu. W następstwie tego już po upływie około 10 sekund pobudza pracę mózgu, przyspiesza czynność serca i powoduje wzrost ciśnienia krwi - pojawia się uczucie rozluźnienia i uspokojenia; następuje stopniowa poprawa nastroju. Tak jak w przypadku innych środków uzależniających, z czasem do osiągnięcia tego samego progu przyjemnych doznań potrzebna jest coraz większa dawka narkotyku (zjawisko tolerancji), co zmusza palacza do wypalania większej liczby papierosów o coraz większej zawartości nikotyny. Kilkugodzinna przerwa w dostarczaniu nikotyny powoduje zmniejszenie stężenia pobudzających substancji i wywołuje pojawienie się nieprzyjemnych objawów abstynencyjnych - dyskomfortu psychicznego, kłopotów z koncentracją uwagi, rozdrażnienia, uczucia zmęczenia, stanów lękowych, zwolnienie tętna, wzmożenia apetytu oraz przemożną chęć zapalenia papierosa (głód nikotynowy). W przypadku prób odstawienia nikotyny objawy abstynencyjne mogą utrzymywać się nawet przez kilkanaście tygodni i są przyczyną częstych niepowodzeń w rzucaniu nałogu Dodam tylko że dopamina robi nam dobrze i jak jej nie ma to można chodzić na siłownie bo to daje serotonine, czyli też dobrze nam trochę zrobi. Odpowiedz Link
vandikia Re: wanda 08.02.08, 17:42 dobrze dobrze nie pal dzis znowu mialam kryzys, jak codzien qrd kiedy to sie skonczy? do tego nie mam jak sobie dostarczac energii, bo przez 3 m-ce nie moge miec wysilku fizycznego, teraz nie moge tez za bardzo czekolady.. no generalnie porazka Odpowiedz Link
baba_krk Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:30 bardzo powoli budzi się we mnie geniusz PPP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:36 ojciec mojego kolegi też tak myślał ale okazało się że on był tylko eu geniusz Kiedy do Barcelony? Odpowiedz Link
baba_krk Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 23:03 do Barcelony za równy tydzień już odliczanie uskuteczniam ))) Odpowiedz Link
widokzmarsa co do kumania 07.02.08, 22:38 to ja robie remonty w trzech mieszkaniach i firmie. Dwa generalne, dwa częściowe. Jestem zrezygnowany bo trwa to już ponad pół roku i końca nie widać... Odpowiedz Link
baba_krk Re: co do kumania 07.02.08, 23:05 remontów to ja Ci szczerze współczuję i podziwiam, że potrafisz tyle robić równocześnie mnie na samą myśl czekającej łazienki i ubikacji robi się słabo ;/ Odpowiedz Link
raduch Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:44 Nie będę oryginalny. Stwierdzam, że im mniej mi się chce tym mi z tym lepiej. Odpowiedz Link
six_a Re: znalazłam 08.02.08, 10:57 correga tabs, podpisane messer3009: jaki piękny piątek pilnowałbyś lepiej Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 09.02.08, 19:21 och, ja wlasnie wrocilam z wysp Bali. Wiecie...plaza, woda, slonce, drinki z palemkami, kelnerzy z tyleczkami jak orzeszki, nagie torsy. No kurde pieknie bylo. Szkoda, ze tak krotko (obudzil mnie ryk malej) Odpowiedz Link