Dodaj do ulubionych

kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wazne)

07.02.08, 21:09
no klasztorniki, zeznawac - jakie to wyjatkowe wydarzenia ostatnio w waszych
zywotach? kto zgubil correga tabs, komu sie zegarek rozregulowal, kto widzial
sasiadke w miniowie, kto zasnal juz po dobranocce?
Obserwuj wątek
    • alpepe ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:25
      a bez samochodu to jak bez ręki przy dwójce dzieci.
      • messer3009 Re: ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:29
        no to bylo rzeczywiscie sehr mutig von dir (powiedziec, nie rozbic).
        i dalas przyklad - no same pozytywy!
        • alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:30
          och danke!
      • pszczolaasia Re: ja banał: rozwaliłam samochód 07.02.08, 21:48
        wjechalas w cos? czy banalnie sie sam rozpierdzielil na srodku drogi? wink
        • alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 10:46
          jechałam 120 lewym pasem drogi szybkiego ruchu, kiedy mi się otwarła maska i
          pie..olnęła o szybę przednią. Dobrze, że nie jechałam prawym pasem, bo by mnie
          tiry zmiażdżyły. Z tyłu miałam dzieci.
          • pszczolaasia Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 17:53
            o kur..de!! dobrze ze sie wsio wporzo skonczylo...nikomu nic sie nie stalo tak?
            • alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 18:45
              odprysk szkła z szyby mi się wbił w palec, ale poza tym, to my wyszłyśmy cało i
              zdrowo, tylko samochód w warsztacie czeka na rzeczoznawcę...
          • vandikia Re: ja banał: rozwaliłam samochód 08.02.08, 23:54
            ostro
            • alpepe Re: ja banał: rozwaliłam samochód 09.02.08, 13:04
              ano, ja nie mogę mieć konwencjonalnych wypadków, muszę mieć dziwne.
    • vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:47
      moje życie zasadniczo ostatnio kręci się wokół tego :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=74970272
      że się powtórzę, ale niestety tak jest,

poza tym od ponad 2 tygodni nie palę (dokladnie 2 tygodnie i 2 dni)
      i jestem kłębkiem nerwów i schiz, a jednocześnie przygnebiajacego
      spokoju.
      poza tym jem ciasta - czego przez ostatnie 5? moze 6 lat nie robilam
      i bardzo mi smakują - wszystkie!

i sokowirówkę se kupiłam, o! smile
      • pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:50
        o matko ja sie zatem czuje banalnie..robimy rozpizdziel w domuwink wywalamy
        sciany, stawiamy nowe..takie tam pierdy zwiazen z wiciem gniazdawink
        gratki z okazji 2-tygodniowki Vandziasmile)) a czemu masz schizy?
        • vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:53
          ale Ci zazdraszczam smile) ale tak zdrowo smile
          dzieki, latwo nie jest smile
          a schizy to mam z różnych okazji, ale głośno mogę powiedzieć o
          dwóch, któe zresztą przeważają.. a więc rzucanie fajek oczywiście i
          rozwalenie organizmu po szpitalu.. hormony mi walą na głowe, bo
          podczas półtora wlasciwego cyklu mialam ostatnio 3 okresy i juz nie
          daje rady smile
          • pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 21:56
            bylas z tym u Dochtora?
            • vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:00
              wyślę Ci zaraz krótką @ wink
              • pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:01
                czekamwink
                • vandikia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:09
                  poszło na gmail smile
                  ide siem kapac, ale zajrze, bo czekam na film. o 23 na polsacie są
                  wściekłe psy Tarantino smile)
                  • pszczolaasia Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:14
                    odpisawszy i tez sie ide kapac...a potem spaacccc!smile)) do witra!wink))
                  • widokzmarsa wanda 07.02.08, 22:34
                    kurde a ja nie palę 6 dzień i mam napady smutku jakby mi ktoś bliski umarł. Co
                    do twoich schizów to zacytuję: nikotyna
                    "Przez działanie podobne do innych środków odurzających blokuje mechanizmy
                    uwalniania i rozkładu neuroprzekaźników o działaniu hormonalnym, takich jak
                    noradrenalina, dopamina, acetylocholina oraz beta-endorfiny, zwiększając ich
                    stężenie w mózgu. W następstwie tego już po upływie około 10 sekund pobudza
                    pracę mózgu, przyspiesza czynność serca i powoduje wzrost ciśnienia krwi -
                    pojawia się uczucie rozluźnienia i uspokojenia; następuje stopniowa poprawa
                    nastroju. Tak jak w przypadku innych środków uzależniających, z czasem do
                    osiągnięcia tego samego progu przyjemnych doznań potrzebna jest coraz większa
                    dawka narkotyku (zjawisko tolerancji), co zmusza palacza do wypalania większej
                    liczby papierosów o coraz większej zawartości nikotyny.

Kilkugodzinna przerwa w dostarczaniu nikotyny powoduje zmniejszenie stężenia
                    pobudzających substancji i wywołuje pojawienie się nieprzyjemnych objawów
                    abstynencyjnych - dyskomfortu psychicznego, kłopotów z koncentracją uwagi,
                    rozdrażnienia, uczucia zmęczenia, stanów lękowych, zwolnienie tętna, wzmożenia
                    apetytu oraz przemożną chęć zapalenia papierosa (głód nikotynowy). W przypadku
                    prób odstawienia nikotyny objawy abstynencyjne mogą utrzymywać się nawet przez
                    kilkanaście tygodni i są przyczyną częstych niepowodzeń w rzucaniu nałogu

Dodam tylko że dopamina robi nam dobrze i jak jej nie ma to można chodzić na
                    siłownie bo to daje serotonine, czyli też dobrze nam trochę zrobi.

• vandikia Re: wanda 08.02.08, 17:42
                      dobrze dobrze smile nie pal smile
                      dzis znowu mialam kryzys, jak codzien smile qrd kiedy to sie skonczy?
                      do tego nie mam jak sobie dostarczac energii, bo przez 3 m-ce nie
                      moge miec wysilku fizycznego, teraz nie moge tez za bardzo
                      czekolady.. no generalnie porazka smile
    • baba_krk Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:30
      bardzo powoli budzi się we mnie geniusz tongue_outPPP
      • widokzmarsa Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:36
        ojciec mojego kolegi też tak myślał ale okazało się że on był tylko eu geniuszsmile

Kiedy do Barcelony?
        • baba_krk Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 23:03
          do Barcelony za równy tydzień
          już odliczanie uskuteczniam smile)))
      • widokzmarsa co do kumania 07.02.08, 22:38
        to ja robie remonty w trzech mieszkaniach i firmie. Dwa generalne, dwa
        częściowe. Jestem zrezygnowany bo trwa to już ponad pół roku i końca nie widać...
        • baba_krk Re: co do kumania 07.02.08, 23:05
          remontów to ja Ci szczerze współczuję i podziwiam, że potrafisz tyle
          robić równocześnie
          mnie na samą myśl czekającej łazienki i ubikacji robi się słabo ;/
    • raduch Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 07.02.08, 22:44
      Nie będę oryginalny. Stwierdzam, że im mniej mi się chce tym mi z
      tym lepiej. smile
    • six_a Re: znalazłam 08.02.08, 10:57
      correga tabs, podpisane messer3009: jaki piękny piątek
      pilnowałbyś lepiejsmile
    • mmagi czaczy sie nie kuma czacze sie tańczy:P nt 08.02.08, 11:20

• kryzysowa_narzeczona75 Re: kumianie czaczy/jarzenie bazy/czucie fazy (wa 09.02.08, 19:21
      och, ja wlasnie wrocilam z wysp Bali. Wiecie...plaza, woda, slonce, drinki z
      palemkami, kelnerzy z tyleczkami jak orzeszki, nagie torsy. No kurde pieknie
      bylo. Szkoda, ze tak krotko (obudzil mnie ryk malej) sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka