marzenie_ciapatego 18.06.08, 11:16 Normalie end of term i wakacje sie zaczely, nie mam co robic, nawet se doopy nie poopalam bo pada ehhhhhhhh... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:20 Siemanko ziomalka Nawet nie wiesz jak blisko ciebie jestem/bylem Kusilo mnie by ten Ox zobaczyc Dawaj do Polski - tu wsio lato i lato Reakcje ludzi wysiadajacych z samolotu z uk na Okeciu sa the best. Jak przylecialem to lekka reka bylo o 10 stopni wiecej niz w uk. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:22 JOŁ, trza było nawiedzic ))... Przylatam, przylatam... we warszawie bede w sierpniu na jeden dzien, ale na pewno bedzie padac )))... Anyway pocieszam sie tym, ze ladna cere bede miec (i reumatyzm) do poznej starosci DDD... Odpowiedz Link
sebcioo Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:31 Wez nie kus bo naprawde to uczynie Generalnie to ja jakies 100 mil tylko od Cię, Newport dokladniej. Za jakies okolo 2 tygodnie bede tam znowu. I bede przejezdzal obok Ciebie Cale wakacje chcesz tam siedziec? szok BTW ty dalej z tym samym ? Pytam bo chcialem tylko potwierdzic ze Slowacy fajnie mowia W firmie mialem/mam jednego - najbardziej podobaja mi sie ich ... przeklenstwa Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:35 No to jak bedziesz mial wolne to wpadaj na kawu ))... Polajdaczymy sie po miescie Ci.po kazac moge troche i w ogole ))... hehehe... Ja tylko siedze ile musze w pracy i popoludnia wolne juz mam, bo wszystkie zajecia sie pokonczyly, to jak na serio chcesz zobaczyc Oxford to zapraszam na ta komorku pisz sesemesku 07707375811 Odpowiedz Link
sebcioo Re: co robic? co robic? 18.06.08, 12:10 Numer zapisalem, masz jak w banku, odezwe sie na pewno, jak tylko juz bede na wyspie Siedze teraz w Polsce ale bede musial jeszcze wrocic wszystko pokonczyc. Zajmie mi to pewnie troche czasu ale i obecnie to nic mnie nie cisnie i wolnym jak ptak Ja to teraz cale dni mam wolne, nie tylko popoludnia A Oxford to od dawna chcialem zobaczyc Chodzi mi o uczelnie. O niczym innym tam to tez nie slyszalem Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:32 możesz sobie kazać tyłek biczować to ci się chociaż zaczerwieni Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:37 no moge, tylko gdzie ja frajera co mnie biczowac bedzie znajde? hmmm??? Odpowiedz Link
baba_krk Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:44 pocieszę Cię, że nie Ty jedna masz w perspektywie wakacje w mieście już nawet pomyślałam, że w akcie desperacji to się lastminutem na jakie korfu wyślę Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:46 ja na koniec wrzesnia dopiero picke jade wygrzac ;PPPP... ja sie pocieszam tym, ze do morza nie mam daleko (znaczy 1,5h autem a 3,5h autobusem) ale pogoda do piczy jest Odpowiedz Link
baba_krk Re: co robic? co robic? 18.06.08, 11:51 ja właśnie od września będę uziemiona w krk, a potem to już będzie tylko gorzej... zatem zostaje mi sierpień na ostatnie podrygi pogoda do piczy, a i morze zbyt hot pewnie też nie jest Odpowiedz Link
sebcioo Re: co robic? co robic? 18.06.08, 12:30 Wiecie po ile byly tydzien temu oferty last minute do Turcji? A wy narzekacie na zimnie piczki Na 2 tyg, 4*, super hotel, All Inc - 1500 zeta od osoby. I olewac zimne morze brytyjskie Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: co robic? co robic? 18.06.08, 12:36 urlop mnie wyszedl a nastepny na caly rok dostaje od pazdziernika, ale se moge pozyczyc tydzien we wrzesniu Odpowiedz Link
shachar Re: co robic? co robic? 18.06.08, 13:06 a nie organizuja tam u was jakichs ganianek po lesie np 'sladami robin hooda', albo 'i ty mozesz zostac braveheartem'? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: co robic? co robic? 18.06.08, 14:07 a bo ja wim, do robin hooda to troszku daleko mam, ze tak powiem trza by bylo dojezdzac Odpowiedz Link
lajton Re: co robic? co robic? 18.06.08, 14:11 że niby wakacje Ci się zaczęły? nie denerwuj mnie! Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego ze niby tak :) 18.06.08, 14:13 ale ino w szkole, do pracy nadal chodze niestety Odpowiedz Link