Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Heh, Szczuka:)

04.06.07, 13:04
    www.viva.pl/images/stories/10_2007/szczuka/galeria/1.jpg

www.viva.pl/images/stories/10_2007/szczuka/galeria/5.jpg
    www.viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1138&Itemid=78

Trudno bedzie co niektórym w te stylizacje uwierzyć:)
    Ale - tak sobie przeczytalam ten wywiad i dochodze do jednego przykrego
    wniosku - lot helikotpterem dla reklamówki TVN-u i płaszcz Benettona -
    hmmm...kurcze, jakoś mało to ma juz wspólnego z organizacyjnoscia, problemami
    babek z małych miast , a sporo z kasą z telewizji i medialnoscia ;/ Troche
    moze i szkoda.
    Obserwuj wątek
      • asidoo Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:09
        Bardzo ładna kobieta z tej Kazi :)
      • asidoo Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:10
        Artykułu nie zamierzam czytać, bo nie czytam Vivy, Gali i innych takich...
        • iluminacja256 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:18
          Ja tez nie czytam, co nei znaczy, ze w innych takich nei zdarza sie artykuł ,
          ktory warto przeczytać. Nie mozna wiecznie mieć kierunku na Kierkegaarda.
      • magdaksp Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:10
        piekne fotki
      • nadinka_nadinka Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:14
        kazia jak nie kazia. :-)
      • love_mode Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:18
        moim zdaniem jedno nie wyklucza drugiego. bardzo lubie Szczuke :)
        • black_magic_women Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:22
          Kazia jest bardzo ladna i naprawde sympatyczna babka:)Ma tez chyba slabosc do
          butow,bo pamietam jej bardzo orginalne,czerwone,jakby"dworskie"?pantofle
        • iluminacja256 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:29
          No własnie wydaje mi sie, ze na pewnym poziomie to juz zaczyna sie wykluczać -
          to ten zgrzyt, który rodzi sie gdzies na poziomie "przystawalnosci" - trochę mi
          to przypomina towarzysza Winnickiego oglądającego swoje pzremówienie w TV i
          móiwącego do oglądających z nim, ze oni kłamią . Bo w zasadzie to jak mowić o
          funduszu alimentacyjnym, jak ma sie na sobie 2 tysiaki wydane na płaszcz? Wiem,
          ze zaraz ktoś mi wyciągnie czy chcialabym, zeby łaziła w łachmanach - ale nie o
          to mi chodzi - raczej o to, ze cięzko by było być lewakiem i mieszkac w
          pałacu, gdyby podejsc do tego ideowo. No dobra, nie będę tego rozwijac , bo
          zabrniemy w slepy zauek.
          • pistacja5 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:51
            Jak dla mnie jest ok. Fotki piękne, a żeby pomagać czy o coś walczyć, nie
            trzeba chodzić w łachmanach. Ale to tylko moje zdanie :)
          • carnivore69 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 14:08
            > móiwącego do oglądających z nim, ze oni kłamią . Bo w zasadzie to jak mowić o
            > funduszu alimentacyjnym, jak ma sie na sobie 2 tysiaki wydane na płaszcz?
            > Wiem, ze zaraz ktoś mi wyciągnie czy chcialabym, zeby łaziła w łachmanach -
            > ale nie o to mi chodzi - raczej o to, ze cięzko by było być lewakiem i
            > mieszkac w pałacu

Do Bono Szczuce jeszcze pod tym wzgledem daleko. A nikt specjalnie nie podwaza
            jego wiarygodnosci.

Pzdr.
          • bromba_bez_glusia Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 16:50
            To ze Szczuka opowiada o plaszczach Benettona, czy tam innych "butach ktorych
            nie ma w Polsce" by mnie nawet nie razilo, gdyby nie forma i miejsce gdzie to
            zostalo wydrukowane. No na litosc boska, jak sie trzyma jakis poziom, to sie
            nie udziela wywiadu Vivie o jakichs popierdolkach, za przeproszeniem! Takie
            historie moze sobie oplatac Doda czy inna Anna Samusionek, a po Szczuce
            spodziewam sie czegos wiecej...
            • papryczka_ag Re: Heh, Szczuka:) 05.06.07, 11:26
              Tak... ona nawet wypróżniać powinna się inaczej niż wszyscy... jakoś tak
              bardziej poważnie?
              Ona już nic nie ma prawa w sobie mieć z kobiety bo w końcu jest FEMINISTKĄ!
              zgroza
              • bromba_bez_glusia Re: Heh, Szczuka:) 05.06.07, 14:59
                Czy jak kaze Szczuce w roziagnietym dresie siedziec z marsowa mina na
                barykadzie?

Nie wiem po co ta zlosliwosc...jak czytalas artykul to wiesz ze jest o
                niczym...ot, mam nowa kolezanke, mamy takie same buty i lubi ja moj chlopak.
                Po prostu bardzo lubie Szczuke i dziwi mnie, ze lata i paple takie glupoty po
                Vivach. I tyle.

A zeby bylo na temat to zdjecia bardzo ladne:)

• papryczka_ag Re: Heh, Szczuka:) 05.06.07, 15:19
                  Każda kobieta ma prawo paplać tyle głupot ile chce i gdzie chce. I nie powinno
                  to nikogo dziwić.

Kazia poglądy ma ale ma też osobowość medialną, czyli sprzedajną. I sprzedaje
                  się, jak sądzę po to, żeby swoje poglądy za tym pośrednictwem też sprzedać. Co
                  tutaj takiego dziwnego?
                  Jest zapotrzebowanie na szczegóły z jej prywatnego życia, więc sprzedaje takie
                  głupotki.
                  • love_mode Re: Heh, Szczuka:) 06.06.07, 11:22
                    zgadzam sie z papryczka
                  • iluminacja256 Re: Heh, Szczuka:) 06.06.07, 11:30
                    Jest zapotrzebowanie na szczegóły z jej prywatnego życia, więc sprzedaje takie
                    > głupotki.

No i tu sie tak własnie zaczynam zastanawiać. Bo osobowiścią medialną - w tejze
                    dziedzinie okołokulturowej:) - jest tez np. Kaczyński czy nawet, no z trudem to
                    powiem, ale powiem - Torbicka. A jednak własciwei zadne z nich nie zrobiło z
                    sibie nigdy opowiesci z chichotem w tle - nie o to chodzi , zebym miała to
                    Szczuce za zle - absolutnie nie. wYDAJE MI SIE TYLKO, ZE ona się trochę gubi
                    medialnie - o to mi chodzi w tej nieprzystawalnosci - powoli z babki
                    zasiedziałej w fajnej tematyce, zaczyna sie zamieniać w taką pańcię z TV.
                    • love_mode Re: Heh, Szczuka:) 06.06.07, 12:27
                      no, z ta Torbicka to pojechalas

• papryczka_ag Re: Heh, Szczuka:) 06.06.07, 12:53
                      a mi się właśnie wydaje że zaczyna się coraz pewniej czuć
          • black_magic_women Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 22:44
            iluminacja256 napisał:

>
            > to przypomina towarzysza Winnickiego oglądającego swoje pzremówienie w TV i
            > móiwącego do oglądających z nim, ze oni kłamią .

Haha,Alternatywy 4;)Pamietam tamta scene!
      • paulinaa Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 13:27
        fajne zdjecia! :)
      • bukietzbialychroz Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 14:14
        nie poznalam jej
      • foamclene Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 14:27
        o kurde

wuglada siwetnie
        piekne bluzeczki
        • hermina5 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 21:20
          Owszem, obie bluzki sa piękne - chciało by sie zapytac - co to za jedne, bo po
          przejsciu miasta wszerz i wzdłuż cżłowiek spotyka tylko jakiś natłok zółtego i
          zielonego - co to za pomysł na lato - w tych kolorach naprawde niewielu ludziom
          jest dobrze, a juz szczególnie w zielonym. Tak sobie pomyslałam, ze coś jest
          nie tak z ta Polską - większość to blondynki, więc dlaczego prawie nie ma
          gołebio-niebieskich ciuchów tylko zielone?
      • ryfka81 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 14:37
        Bluzki faktycznie fajne, ale ta brylantyna na włosach - a fe!
        • myszka_333 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 14:47
          Pani Kazimiera wygląda super.
      • cala_w_kwiatkach Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 15:44
        ciekawe co jej nalozyli na twarz zeby tak wygladala
        ale fotki ciekawe wyszly
        • bitch.with.a.brain Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 15:54
          to co każdemu do takich sesji nakładaja:)Dobry krem, baza pod makijaz, korektor,
          podkład, puder, róż:)
          • foamclene Re: Heh, Szczuka:) 05.06.07, 11:33
            a potem retusz i filtr w photoshop'ie albo kilka :)
      • hazel_dobkins Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 16:44
        Wygląda znakomicie..świetne zdjęcia !
        Co do samej K.Sz. ma to co najcenniejsze pasję i duży zasób wiedzy i oby więcej
        takich osób w mediach.
      • monikaa13 Re: Heh, Szczuka:) 04.06.07, 17:01
        bardzo fajnie wyglada
      • ciak1 Re: Heh, Szczuka:) 05.06.07, 10:41
        Bardzo ją lubię, a na tych zdjęciach w dodatku świetnie wygląda.
      • cioccolato_bianco Re: Heh, Szczuka:) 05.06.07, 11:35
        mnie sie te stylizacje nie podobaja, glownie z uwagi na zbyt mocny makijaz.
        poza tym uwazam, ze kazia to inteligentna i calkiem ladna (przynajmniej z
        twarzy) babka.
      • ciuszek15 Re: Heh, Szczuka:) 06.06.07, 11:17
        jak nic nie mówi, wszczególności z "r", wygląda ładnie. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka