six_a 21.06.08, 11:44 lech jest podobny do benny hilla, czy ktoś to widzi, oprócz mnie? czy powinnam okulary wymienić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: kaczyński 21.06.08, 12:01 jesteś homofobem? Lubisz się znęcać nad gejami? Odpowiedz Link
six_a Re: kaczyński 21.06.08, 12:11 to on też jest gejem???? myślałam, że tylko kot brata zresztą Odpowiedz Link
widokzmarsa gejem był angol 21.06.08, 13:54 a skoro go przyrównujesz do kaczora to znaczy nie lubisz gejów. Odpowiedz Link
six_a Re: gejem był angol 21.06.08, 13:59 a jeśli ja go wręcz przeciwnie z miłości do gejów przyrównuję? to jak wtedy wygląda Twoja logika? Odpowiedz Link
dziewice Re: kaczyński 21.06.08, 12:02 hheehe a 2 lata temu za taki watek wpadli by do Ciebie przez okno kominiarze i bys juz glupich watkow nie pisala Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: jakby kto pytał 21.06.08, 12:16 six_a napisała: > mówiłam o bogusławie. > Panie Poruczniku zube-k proszę się wylogować i oddać nam six_ę, nie bądźmy dziećmi,rozpoznałem Pana po charakterze pisma,a już myślałem że pan na stare lata się zmienił,przechodząc na naszą słuszną ekologiczną stronę,wstydź się Pan Odpowiedz Link
six_a Re: jakby kto pytał 21.06.08, 12:24 dodam jeszcze, że lech to takie piwo, jakby kto pytał Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: jakby kto pytał 21.06.08, 12:29 six_a napisała: > dodam jeszcze, że lech to takie piwo, jakby kto pytał ależ oczywiście,nie dodałaś tylko że lech to takie piwo premium sport i oczywista bezalkoholowe Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: jakby kto pytał 21.06.08, 12:50 dziewice napisał: > odbijemy Cie Sixa nie pekaj Właśnie nie penkaj,a Pan niech się nie śmieje pod wąsem poruczniku zube-k,no... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: kaczyński 21.06.08, 12:12 dziewice napisał: > hheehe a 2 lata temu za taki watek wpadli by do Ciebie przez okno kominiarze i > bys juz glupich watkow nie pisala Trzeba przyznać...że jednak są szybcy bo wpadli do six_y po 28 minutach,bo nic już jak zauważyliście w wącie tym nie dopisała...i dobrze,tak powinno być Żeby dupę zawracać kaczyńskiemu w chwili kiedy make upa robi przed imprezą u Wałęsy,a tak już z innej beczki ciekawe jaki mu prezent przyniesie...jak myślicie flaszkę-wędkę czy może jakąś książkę Odpowiedz Link
six_a Re: kaczyński 21.06.08, 12:15 jaką tam flaszkę bolka i lolka na diwidi przyniesie Odpowiedz Link
baba_krk Re: kaczyński 21.06.08, 12:15 jedyne czego jestem pewna to, że nie jest podobny do perejry )) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: kaczyński 21.06.08, 12:21 Szanowni Państwo upraszam Wielce Szanownego Państwa bardzo serdecznie o przerwanie tego beznadziejnego wątku,bo jeżeli nie... Odpowiedz Link
six_a Re: dowód koronny;) 21.06.08, 14:03 zjadł na tym zęby po prostu stary wyga o, mam drugie pytanie z cyklu: czy mnie wzrok nie myli otóż na reklamie carlsberga z taką blondynką z kręconymi włosami, to oni to piwo odkręcają??? Odpowiedz Link
veeto1 Re: dowód koronny;) 21.06.08, 14:07 Nie wiem, co robią na rzeczonej reklamie, jednak są kapsle odkręcane, jak najbardiej. Nawet nasz mały żywiec ma takie i lech chiba też. Odpowiedz Link
six_a Re: dowód koronny;) 21.06.08, 14:11 choleeeeera jasna, muszę chyba zacząć pić piwo w praktyce, a nie tylko w teorii, jestem nienabieżąco, ot co Odpowiedz Link
veeto1 Re: dowód koronny;) 21.06.08, 14:22 Ze mnie też taki piwosz niedzielny. W zeszłym roku brat miał niezły ubaw, jak otwierałam odkręcane kapsle otwieraczem. Kurde, a skąd miałam wiedzieć? Wyglądają tak samo, a strzałki z napisem open, czy coś tam, nie zauważyłam. Odpowiedz Link
six_a Re: kaczyński 21.06.08, 15:28 w ogóle to chciałam napisać jakiś poemat sobotni na cześć, ale z kaczyński rymuje mi się jak na razie tylko świński hmm Odpowiedz Link