gosiaes 04.03.09, 19:39 Czy do CV daje się tylko takie zdjęcie legitymowywacyjne??? Mam inne, fajne - myślę, że do Vitae byłoby w sam raz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaes Re: CV 04.03.09, 19:51 to super Wstawię z liceum, wtedy jeszcze nie miałam zmarszczek))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: CV 04.03.09, 21:39 zdjecie nie jest wymagane do cv a jesli juz, to legitymacyjne, przeciez nie z wieczoru panienskiego Odpowiedz Link
annajustyna Re: CV 05.03.09, 07:59 Nie, jesli juz to portretowe (musisz patrzec na wprost, a nie gdzies po bokach). Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: CV 05.03.09, 09:02 Do CV nie dodaje sie zdjecia bo to seksizm jest. Bynajmniej u mnie nie wolno dodawac ani prosic o cv ze zdjeciem. I jest to jedna z madrzejszych rzeczy jakie spotkalam w UK, bo w koncu najwazniejsze sa kwalifikacje i co soba reprezentujesz a nie wyglad Odpowiedz Link
lena_zet ja nie dołączam 05.03.09, 09:38 bo by mnie nigdzie na rozmowę nie zaprosili a tak to mam szanse, mam szanse:p Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja nie dołączam 05.03.09, 09:43 a nie trafiłaś nigdy na ofertę, w której jest od razu napisane "cv bez zdjęcia nie będą rozpatrywane"? Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja nie dołączam 05.03.09, 09:44 nigdy A jusz raczej na takie ogłoszenie bym nie odpowiedziała raczej;P Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja nie dołączam 05.03.09, 10:59 no nie wiem - ja tam mam już zakodowane, że wysyłam ze zdjęciem i nawet pamiętam jak w którejś tam pracy ludzie zostawiali mi swoje cv i szef mi mówił, że mam mu pokazywać tylko te ze zdjęciem, a pozostałe od razu do kosza Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja nie dołączam 05.03.09, 11:36 no to w takim razie mam podejrzenie, że takich jest wielu Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja nie dołączam 05.03.09, 11:43 pewnie tak, chociaż ja osobiście sie z tym nie spotkałam Odpowiedz Link