marzenie_ciapatego 03.04.09, 09:03 Pytanie do lasek, bo faceci wiadomo staja przed lustrem i I'm a sex machine, I'm so sexy... blablabla... Bo ja dopiero teraz na starosc swierdzilam, ze nic mi nie brakuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: A podobacie sie same sobie? 03.04.09, 09:13 Ja tam się sobie podobam, szczególnie jak zdejmę okulary i za dobrze się w lustrze nie widzę Odpowiedz Link
sebcioo Re: A podobacie sie same sobie? 03.04.09, 10:24 Skad wiesz ze akurat stoisz przed lustrem jak okularow nie masz ? Odpowiedz Link
gosiaes Re: A podobacie sie same sobie? 03.04.09, 11:21 alpepe napisała: > Ja tam się sobie podobam, szczególnie jak zdejmę okulary i za dobrze się w > lustrze nie widzę ja nieraz zakładam specjalnie okularki - dla zmiany wizerunku)) Odpowiedz Link
gosiaes Re: A podobacie sie same sobie? 03.04.09, 11:20 marzenie_ciapatego napisała: > Bo ja dopiero teraz na starosc swierdzilam, ze nic mi nie brakuje mnie brakuje tu i ówdzie, ale czasami się sobie podobam Odpowiedz Link
dzikoozka Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 11:59 aktualnom )))) No ja mam mieszane uczucia. Czasami sie sobie podobam, a czasami nie. Wolałabym mieć ładniejszy nos i większe cycki. Z drugiej strony - zawsze mogłoby być gorzej, w moim wieku nie ma co marudzić Odpowiedz Link
alpepe Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:04 sama dawaj fotę, kojarzę, że akurat nos, to masz ładny . Odpowiedz Link
alpepe Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:09 ja nie daję, swoich ni mom praktycznie wcale poza jedną nieostrą, co mi córka pstryknęła. Odpowiedz Link
alpepe Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:14 jedna praie półtora roku, a druga, co robiła, to w tym roku będzie miała 7 lat. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:14 Ładny nos, taki jaki bym chciała, to ma mamba, ja mam brzydki Odpowiedz Link
raduch Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:16 Mamba na swój narzekała o ile sobie dobrze przypominam. )) Odpowiedz Link
alpepe Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:19 dobrze, że ja wyleczyłam się z kompleksów nosa, jak go złamałam dwa razy w ciągu dwóch lat . A kiedyś miałam taki ładny, prościutki i wydawał mi się duży. A teraz i nie zmalał i trochę zmasakrowany. Odpowiedz Link
raduch Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:20 Nie może być. Nos się mścił za to co o nim myślałas? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dawaj fotę :)))) 06.04.09, 12:16 trzaskalas sie ze swoim starym? w temacie. nie nie podobamy sie sobie, ale nie spedza mi to snu z powiek. ludzie na moj widok nie uciekaja i to mi starcza Odpowiedz Link
alpepe Re: Dawaj fotę :)))) 06.04.09, 12:30 ? raz weszłam w szklane drzwi, drugi raz miałam wypadek samochodowy, cud, że wyszłam z tego "z twarzą". Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dawaj fotę :)))) 07.04.09, 12:20 o kurde...to wtedy co Ci twoja mala z fotelikiem przez okno wyleciala? co do szklanej szyby to mialam takich pare wypadkow...tyle ze nosa nie polamlam. cud w sumie bo nas mam dosc duzy jak hak od karuzeli. Odpowiedz Link
alpepe Re: Dawaj fotę :)))) 07.04.09, 12:41 tak, wtedy, mój brat dziwił się, że mi czaszki nie zmiażdzyło, bo tam praktycznie nie było miejsca po zdarzeniu. Dlatego śmieję się, że cudem wyszłam z tego z twarzą, ale zmasakrowana byłam mocno. Opuchlizna mi się utrzymywała pół roku. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dawaj fotę :)))) 03.04.09, 12:35 No własnie zupełnie tego nie rozumiem, ja ybm się chętnie zamieniła Odpowiedz Link
alpepe Re: nie 03.04.09, 12:07 ta . Nie będziemy gadać n forum, ale ty wiesz, o kogo chodzi Odpowiedz Link
lena_zet Re: nie 03.04.09, 12:08 no, ale to nie zmienia faktu, że się sobie nie podobam Odpowiedz Link
suczka78 Re: A podobacie sie same sobie? 03.04.09, 19:17 coś tam zawsze pomarudze pod nosem, że to mi nie pasi... tamto nie pasi, dzisiaj mam nowa fryzurę wiec jest cool ;p Odpowiedz Link
annajustyna Re: A podobacie sie same sobie? 03.04.09, 20:21 A jaka ta fryzura? Bo ja tez musze zrobic cos z lbem... Odpowiedz Link
baba_krk Re: A podobacie sie same sobie? 04.04.09, 00:45 Taaaaaaaaaaaak, zwłaszcza w nieparzyste dni DD Odpowiedz Link
anus-hka Re: A podobacie sie same sobie? 29.04.14, 07:22 zważywszy na okoliczności - tak mimo, że upłynęło znowu troche czasu Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: A podobacie sie same sobie? 05.08.16, 09:41 Zyje, nowe kierunek zaczelam studiowac na starosc Odpowiedz Link