nie_wierze 07.02.05, 15:41 Co Wy na to zeby zrobic prywatne forum vege, tak aby kazdy kto chce wejsc musial przyslac o sobie krotka notke informacyjna? I zeby nieproszone osoby na nie nie wchodzily? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_wierze Re: PRYWATNE FORUM VEGE 07.02.05, 15:45 wlasnie staram sie takowe zalozyc. gdzie mam je umiescic? (pytanie dla vegetarian!) chyba pojdzie do rozne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: PRYWATNE FORUM VEGE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 15:57 Przecierz macie coś takiego: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20632 Po co się męczysz,tam są tylko tacy których sami chcecie.Inna sprawa czy to ma sens czytać same pochwały wege ale to twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wierze Re: PRYWATNE FORUM VEGE 07.02.05, 16:05 hmm, no rzeczywiscie. a ja szukalam wszedzie i nie znalzlam. widze ze jestes obeznany w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: PRYWATNE FORUM VEGE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 16:34 Trochę jestem obeznany,zakładali to jakieś 1,5 roku temu.Czasami to czytam,ale do głowy mi nie przychodzi wchodzić tam gdzie byłbym niemile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyTHElonely Re: PRYWATNE FORUM VEGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:36 TO CO TY TUTAJ ROBISZ???? przeciez my chcemy uciec, m.in. przed tobą !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: PRYWATNE FORUM VEGE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 16:40 To jest forum publiczne i mało mnie obchodzi czyjaś chcica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: PRYWATNE FORUM VEGE IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.02.05, 17:09 Skoro chcesz uciec, to co Cię tu jeszcze trzyma? Adres przecież znasz. Odpowiedz Link Zgłoś