dietkacud 04.09.09, 18:35 Bardzo pragnę kupić TM31 ale po znacznie niższej cenie niż proponowane przez przedstawicieli czyli 3600-3950,-....dla mnie to za drogo!!! Czy jest możliwe kupic nowy znacznie taniej ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarowska Re: Chętna kupić TM31 05.09.09, 13:18 nowy tylko po tej cenie, chyba że znajdziesz kogoś kto ma " lewe " źródło w co wątpię Odpowiedz Link
dietkacud Re: Chętna kupić TM31 06.09.09, 17:08 "lewe" ? tzn. jakie? z jakiego źródła? To dlaczego na allegro można kupić nowe taniej? Ale na allegro boję się kupować! Odpowiedz Link
zarowska Re: Chętna kupić TM31 06.09.09, 18:00 Legalnie tz z prezentacji , z fakturą, imienną gwarancją, Nie ma formy zakupu nowego urządzenia z obniżoną ceną. Jeżeli ktoś sprzedaje taniej i nowe, robi przekręt. Najlepiej zadzwoń do firmy , albo napisz maila i dowiedź się u źródla. Dane masz na stronie firmowej. Odpowiedz Link
dietkacud Re: Chętna kupić TM31 16.09.09, 13:45 Prosze wytłumaczyc jaki to przekręt, jeśli ktoś obniży swoją prowizję ...przecież szybciej sprzeda.Tak czy nie? Odpowiedz Link
termol-ek777 Re: Chętna kupić TM31 16.09.09, 14:36 jest to przekręt przedstawiciela w stosunku do firmy i to jest karalne, klienta chcącego kupić to nie interesuje , on chce kupić tanio i do tego z książkami Firma rekrutuje wszystkich chętnych sprzedawać i pilnuje zasad zdrowej konkurencji wyrzucając "przekręcaczy" z szeregów "uczciwych" przedstawicieli Odpowiedz Link
dietkacud Re: Chętna kupić TM31 17.09.09, 11:51 Nie za bardzo rozumiem co z tego ma Firma oprócz zdrowej konkurencji. Przecież logicznie myśląc to tańszy przedmiot szybciej i w większej ilości zostanie sprzedany. A Firma na tym nie ucierpi,pieniążki co dla Firmy te same i będzie mieć większe obroty. To przedstawiciel uszczupli swoją prowizję.Skoro sam na to się godzi, to za co go karać ??? Dla mnie to dziwne i nie zrozumiałe oraz zupełnie nieekonomiczne! Odpowiedz Link
dietkacud Re: Chętna kupić TM31 17.09.09, 11:56 No ale każda Firma ma prawo ustalać własne prawa i zasady Sprzęt wart uwagi...super!!! Szkoda tylko że tak drogi - zbyt drogi. Szkoda Odpowiedz Link
dietkacud Re: Chętna kupić TM31 19.09.09, 09:06 Już mam to cudo Kupiłam od producenta i mam nadzieję że się nie zawiodę Odpowiedz Link
ffcia Re: Chętna kupić TM31 25.01.10, 11:03 co to znaczy kupiłam od producanta? czyli nie od przedstawiciela na prezntacji ? producentem nie jest vorwerk? jaka jest w takim wypadku cena? Odpowiedz Link