09.02.06, 20:15

Bezogonek z forum Koty
biega już za Tęczowym Mostem...
(*)
Obserwuj wątek
    • scindapsus Re: Bezogonek 09.02.06, 21:26
      przykro mi :(

• kakui Umfa 09.02.06, 21:48
        gdzie mozna dowiedziec sie czegos wiecej o Bezogonku? (mialam podworkowa kotke,
        tez bez ogonka, tez nie zyje :( )
        • umfana Re: Umfa 09.02.06, 23:36
          Kakui,
          Bezogonek to kot mamy007 z forum Koty, która wyrzuciła go na zimę do garażu,
          ponieważ miał chore nerki sikał jej w mieszkaniu.
          Później jej ojciec pozbył się kota nawet stamtąd.
          Pamiętasz te wątki:
          1. o wywaleniu Bezognka i Bezłapki(dla towarzystwa)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=32147760&a=32147760
          a później
          2. o zgnięciu Bezogonka
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=33343239&a=33343239
          Teraz mama007 "przyznała", że ja oraz Mar.Gajko i Kadrel miałyśmy rację:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=27978794&a=36418124
          • po.prostu.ona Tak naprawde nie wiadomo jak bylo 10.02.06, 17:49
            Bo Aga - czyli mama007 nie napisala o tym publicznie. Wiadomo tylko, ze
            niektóre dziewczyny - rzucily sie na nia z taka nienawiscia i jadem, ze
            spokojnie nie mozna bylo tego czytac. Szkoda.
            A co do sikania - ja pamietam, ze Aga leczyla go z SUK. I to byly nie tyle
            chore nerki, co efekt przedwczesnej kastracji - kot wpadl pod samochód jako
            maluch i utracil nie tylko ogon, ale równiez jaderka. Wiem tez, ze problemem
            bylo nie tylko sikanie, ale i inne sprawy - byly na ten temat posty na
            weterynarii. I Aga starala sie wyleczyc te wszystkie dolegliwosci. Przykre, ze
            tego jakos niektóre osoby nie chca pamietac. Przykre i smutne jest podkreslanie
            iz "mialy racje". Szczególnie na takim forum, jak to.
            • umfana Naprawdę wiadomo jak było... 10.02.06, 18:57
              "Po prostu ona" może przytoczysz ten "jad" tutaj?
              Ja nie pamiętam aby ktokolwiek pisał z jadem o mamie007. Wręcz przeciwnie! Mnie
              otworzyła oczy na tę panienkę dopiero osoba, która miała z nią kontakt w realu i
              nie dała jej kolejnego kota na zatracenie...
              Po prostu Aga jest dziewczyną nieodpowiedzialną o czym świadczą jej liczne
              ekshibicjonistyczne posty świadczą na forum Koty.
              PS
              Trzeba być kretynem aby wierzyć w bełkot, że kota ktoś ukradł, etc...
              • scindapsus drogie panie 10.02.06, 19:01
                to forum nie ma w nazwie-obrzucamy nieobecnych blotem
                nie kłoćcie się tutaj
                proszę
                • po.prostu.ona Ja staje w obronie osoby nieobecnej 10.02.06, 19:59
                  a wlasciwie sprawiedliwosci. Nie mam zamiaru przerzucac sie linkami. Tym
                  bardziej, ze wiekszosc najbardziej agresywnych i niesmacznych wypowiedzi
                  zostala usunieta przez wlascicielke forum, na którym toczyla sie dyskusja. Nie
                  mam tez zamiaru sie z nikim klócic. Kotu zycia to nie wróci, tragedie sie
                  zdarzaja i nikt nie jest w stanie przewidziec co go w zyciu spotka i jak to
                  ocenia inni. Dlatego lepiej trzymac emocje na wodzy. Burka oczywiscie szkoda mi
                  bardzo. Przykro mi z powodu jego smierci. Wiele wycierpial w swym krótkim
                  zyciu, biedny kociak :-(
    • mama007 umfano, jak to "milo" ze postaralas sie 23.02.06, 08:35
      zmieszac mnie z blotem nawet na forum, o ktorym istnieniu nie mialam pojecia!
      zaloz watki w jeszcze kilku miejscach - tez nie bede odpisywac, nie martw
      sie :) bedziesz mogla pisac bzdury jakich dusza zapragnie.
      a najlepiej daj spokoj sobie, mnie i forum tez... znajdz sobie jakies
      pozyteczne zajecie, bo czasu masz jak widze jednak dalej za duzo...

i watek o stracie swojego zwierzaka moze zalozyc wlasciciel jak mi sie wydaje,
      prawda? ja o tym watku nie mialam pojecia...

zreszta niewazne, zakladaj je gdzie chcesz, bo ja nie mam czasu na czcze
      dyskusje

pozdrawiam
      aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka