Dodaj do ulubionych

Fryzjer wzw OBI

13.04.12, 09:33
Przestrzegam przed salonem wzw OBI - Studio Fryzur i Urody. To co Pani fryzjerka zrobiła mi na głowie spędziło mi sen z powiek. Tragedia!!! Place farby na głowie, nierówno położona farba, a jak miała podciąć 2 cm - schlastała 10 cm - wrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Myślałam że się wścieknę. Przestrzegam wszystkich!!! Moja noga nigdy więcej tam nie postanie!!!!
Przepraszam za te emocje, ale mało tego że odłożone pieniądze straciłam bezpowrotnie, to muszę iść wydać następne 160 zł by to co "spiep......" poprawićsad
Tak się kończą eksperymenty. A to wszystko przez to, że Pani Karolina która pracowała w Kauflandzie już tam nie pracuje - dla mnie osobiście była super.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • elwirra28 Re: Fryzjer wzw OBI 13.04.12, 11:39
      Mnie strzygła fryzjerka o imieniu Ela (jeśli dobrze zapamiętałam) blondynka i niestety masakra. Schody, nierówno i beznadziejnie. Sama bym się lepiej wystrzygła. Wcześniej byłam u Pani Pauli i byłam zadowolona.
    • elwirra28 Re: Fryzjer wzw OBI 13.04.12, 11:42
      A co do Kauflandu,to był tam salon, w którym pracowali dobrzy fryzjerzy, ale przenieśli się do Legionowa. W obecnym salonie byłam raz i już tam więcej nie pójdę.
      • a_i_m.p Re: Fryzjer wzw OBI 13.04.12, 18:43
        My chodzimy do Pauli całą rodziną i jest ok
        • robb80 Re: Fryzjer wzw OBI 13.04.12, 21:14
          jak coś to mogę za damo maszynką przejechać smile
          • wosseba Re: Fryzjer wzw OBI 14.04.12, 07:31
            robb80 - fajnie że masz poczucie humoru smile ale uwierz, to wtedy nie było śmieszne. Ja w każdym bądź razie nigdy już tam nie pójdę..... Pozdrawiam i życzę miłego dniasmile
        • wosseba Re: Fryzjer wzw OBI 14.04.12, 07:35
          Dla każdego z nas OK znaczy zupełnie coś innego. Ale to fajnie że macie "swojego fryzjera", wbrew pozorom to taki mały rodzinny skarb smile Ale ja tam więcej nie pójdę. I nie robię kryptoreklamy, po prostu ktoś w salonie słabo się przyłożył bo swojej pracy i tyle. Dla mnie to AŻ za mało. Pozdrawiam smile
          • robb80 Re: Fryzjer wzw OBI 14.04.12, 09:26
            ja często słyszałem pozytywne opinie o fryzjerkach koło przystanku
            • nowatu_2 Re: Fryzjer wzw OBI 15.04.12, 11:51
              Jeśli chodzi o salon fryzjerski, który wcześniej był w Kauflandzie, a przeniosl sie do Legionowa, to z tego co wiem, wraz z salonem przeniosl sie tylko p. Rafał. Co stało się z resztą - nie mam pojęcia. Czy ktoś wypróbował obecny salon w Kauflandzie - Awangarda?
              • herkiszmerki Re: Fryzjer wzw OBI 15.04.12, 12:15
                Ja jestem zadowolony, chodzimy również całą rodzina i nigdy nie było problemów.
              • elwirra28 Re: Fryzjer wzw OBI 15.04.12, 13:15
                Jak już wcześniej pisałam byłam w nowym salonie w Kaflu i nie polecam. Rotacja fryzjerek jest tam chyba spora, bo ciągle wisi kartka, że zatrudnią fryzjerkę, a ruchu nie mają praktycznie żadnego. Poprosiłam o dość prostą fryzurę i niestety fryzjerka się nie sprawiła. Pasemka też Może coś się w tej kwestii zmieniło, ale to już trzeba zaryzykować.
                • nowatu_2 Re: Fryzjer wzw OBI 20.04.12, 11:07
                  Hmm.... a jak z upięciami na wesela i tego typu?... Wolałabym nie jeździć gdzieś dalej.... ale aż strach iść.. uncertain
                  • wosseba Re: Fryzjer wzw OBI 20.04.12, 15:19
                    Osobiście nie polecam tego salonu sad obsługa niezbyt zainteresowana klientem, mało profesjonalnie jak dla mnie oczywiscie. Co mogę Ci doradzić - może poszukaj jakiegoś punktu w Legionowie.
                    • rajski_mieszkaniec Re: Fryzjer wzw OBI 20.04.12, 17:33
                      Ja chodzę regularnie do tego salonu do p. Pauli. Zawsze doradzi i jest bardzo sympatyczna. Czesałam się na wesele, upinałam włosy, farbowałam i za każdym razem wszystko super!
                      Polecam! Ostatnio znajoma była u p. Eli w tym salonie na farbie i również bardzo ładnie.
    • rajski_mieszkaniec Re: Fryzjer wzw OBI 20.04.12, 17:35
      A zwróciła Pani od razu uwagę fryzjerce? Powinna Pani zapłacić zdecydowanie mniej. Wiem, że w tym salonie zależy im na klientach.
      • wosseba Re: Fryzjer wzw OBI 21.04.12, 21:26
        Myślę, że fakt że już tam więcej nie pójdę na do myślenia tej Pani.... zwrot pieniędzy niczego nie załatwi. Jak zacznie klientów brakować to siłą rzeczy jakość obsługi się poprawi.
    • rajski_man Re: Fryzjer wzw OBI 24.10.12, 19:44
      To prawda, ja też się naciąłem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka