24.10.13, 16:59
Witam!
Doczekaliśmy się otwarcia nowego marketu - LIDLA. Własnie wróciłem z "lidlowych" zakupów. Wiele rzeczy / tych z gazetki/ niestety juz nie było. Zostały wykupione . No , ale takie życie wink
Czyli obok naszego osiedla sa już 4 markety. Bardzo sie ciesze, że tutaj kupiłem mieszkanie.
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych zakupów w okazyjnych cenach smile
Obserwuj wątek
    • fotoszymi Re: LIDL 26.10.13, 09:13
      być może to jeszcze nie koniec, cały teren przy obwodnicy został wykupiony przez Carrefour Polska, a w tym końcu "Warszawy" jeszcze nie ma centrum handlowego jako takiego smile
      • kempes79 Re: LIDL 26.10.13, 12:43
        Ja bym wolał, aby było kilka boisk lub fajny park/plac zabaw np. taki jak przy ul Klasyków
        Pzdr
      • hermitowski Re: LIDL 26.10.13, 20:25
        Tylko część terenu posiada Carrefour, właścicielem reszty jest Polska Akademia Nauk. Przy obwodnicy ma powstać Centrum Badawcze Odnawialnych Źródeł Energii.

gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/jablonna/centrum-badawcze-pan-bez-przeszkod/
        • adam.adam27 Re: LIDL 26.10.13, 23:03
          To cenrtum ma powstać.... dopiero , jeśli powstanie. Na dzisiaj jest tak, że przy obwodnicy ma powstać nowoczeszny ośrodek PAN-u. Czy powstanie? Nie wiadomo.... Czy powstanie centrum handlowe, też nie wiadomo.
          Są wysokie nakłady finansowe. Oby i jedno i drugie powstało. Dla nas to dobra nowina.
          Pozdrawiam czytających i wcześniej zabierających głos!
          Wszelkie nowości w zagospodarowaniu terenu wokół nas są ważne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka