iwus-1982 18.02.09, 18:56 Mam pytanko. Gdzie w pobliżu naszego osiedla jest fotograf gdzie mozna wywołać zdjęcia? Czy najblizszy jest w Legionowie? Dziękuje za odp i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycloud Re: Foto 18.02.09, 19:42 Załóż sobie konto na www.empik.pl i tam wystarczy przesłać fotki ,zrobić przelew i przyślą ci za 2dni do domu gotowe. Odpowiedz Link
lokatorka_18 Re: Foto 18.02.09, 21:44 fotograf jest na rogu na skrzyżowaniu w drodze do kościoła. Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwus-1982 Re: Foto 19.02.09, 19:27 Ale ten na rogu_ wygląda na przedpotopowy , szukałam innego ... Nie chce przez neta, gdyz teraz wywoływałam w Kodaku 220 zdjęć z ramkami i mi zje ... ostro. 3 szt są prawidłowe. Ramka zamiast wynosic z kazdej strony ok 4 mm to po stronie dłuzszej wynosi iles tam a po krótszej znów inny wymiar. Niestety zapłaciłam, potem zajrzałam ... Odpowiedz Link
marron_1 Re: Foto 20.02.09, 18:23 Nie jestem pewien czy fotograf na rogu jeszcze jest. Ostatnio wisi inny baner reklamowy. Najbliżej jest zakład foto w Legionowie zaraz za skrętem w lewo na pierwszych światłach. Odpowiedz Link