Dodaj do ulubionych

Trasa: Nowodwory -> ul. Poleczki

IP: 151.183.0.* 08.01.13, 14:28
Doradźcie proszę jak najszybciej dojechać (autem) z Odkrytej na ul. Poleczki wyjeżdżając z Nowodworów między 7:30 a 8:00?
Dziś przy wjeżdzie na Most Północny od Myśliborkiej było ciasno, potem Wisłostrada korkująca się już od zjazdu na pl. Wilsona, a Dolinka Służewiecka już stała od Sobieskiego prawie. Masakra.
Obserwuj wątek
    • Gość: trasa Re: Trasa: Nowodwory -> ul. Poleczki IP: *.jmdi.pl 08.01.13, 17:11
      O tej porze nie da rady rozsądnie przejechać, raczej wszędzie gdzieś się trzeba wtrynić w korek.
      Dopóki S2 nie otworzą chyba jeszcze idzie spróbować:
      Myśliborska - trasa mostu północnego - wisłostrada - AK - S8 - (węzeł mory) Połczyńska - Dźwigowa - Kleszczowa - Łopuszańska - Hynka - Żwirki i Wigury - koło Lotniska - Wirażowa - Poleczki

Jednak zapewne też na Kleszczowej, Łopuszańskiej, Hynka będą sromotne korki, jednak może być lepiej niż wisłostradą.
      • Gość: Mario Re: Trasa: Nowodwory -> ul. Poleczki IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.01.13, 21:14
        Jutro przetestuję ten wariant.
        • Gość: gość Re: Trasa: Nowodwory -> ul. Poleczki IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.13, 11:03
          ja szybciej komunikacją bo korków nie przeskoczę
      • Gość: mła Re: Trasa: Nowodwory -> ul. Poleczki IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 07:18
        a troche z innej beczki: kiedy ma byc S2 oddana do uzytku?

• Gość: Mario Re: Trasa: Nowodwory -> ul. Poleczki IP: 151.183.0.* 09.01.13, 17:22
        Zrobiłem dziś rano (wyjazd o 7:24) trasę Odkryta - Myśliborska - Most Północny - Wisłostrada - AK - S8 - (węzeł mory) Połczyńska - Dźwigowa - Kleszczowa - Łopuszańska - Hynka - Żwirki i Wigury - koło Lotniska - Wirażowa - Poleczki.

Może to taki dzień tylko, ale jechałem znacznie krócej niż .... Wisłostrada - Dolinka Służewiecka - Puławska - Poleczki.

Poza chwilowym zwolnieniem przy wjeździe na Dźwigową reszta trasy mniej lub bardziej płynnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka