Dodaj do ulubionych

Internet na Białołęce

25.09.13, 13:25
Witam, mieszkam w domu jednorodzinnym przy ul. Świderskiej, czy możecie polecić mi jaki wybrać internet? Mamy neostradę, ale dużo płacimy i szukam tańszej opcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: baca Re: Internet na Białołęce IP: *.play-internet.pl 26.09.13, 12:56
      Polecam jmdi, uzytkuje 4 lata i nie mam zastrzezen fajne promocje na internet i tv posiadaja w swojej ofercie nic taniej nie znajdziesz ;-) www.jmdi.pl
      • Gość: andi Re: Internet na Białołęce IP: *.t-mobile.pl 28.09.13, 11:14
        rozumiem, że wspierasz swojego pracodawcę, lub masz inne powiązania z jmdi, ale przykro mi - jmdi nie jest najtańsze. Kupiłem w Vectrze ostatni za 57 PLN miesięcznie 60 MB (też na Świderskiej choć w bloku). Porównywalne prędkośc (72 MB) w jmdki kosztuje 79 PLN...
        • mm-76 Re: Internet na Białołęce 30.09.13, 16:56
          Poczytaj fora lokalne, np. DW to dowiesz się więcej o Wektrze. To co obiecują a co dają, jeżeli przypadkiem nie mają awarii (a zdarzają się dość często) to dwie różne bajki. Ja również użytkuje JMDI i sobie chwalę. Dla jasności - nie mam z nimi nic wspólnego, nie pracuje u nich i mam gdzieś czy skorzystasz z ich oferty. Napisałem tylko swoją opinię.
          • Gość: ja Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 30.09.13, 19:51
            Ja właśnie rozwiązuję umowę z Vectrą. Odcięli mnie od netu na 4 dni, informując po fakcie, że zmieniają infrastrukturę z sieci LAN na kablową na naszym osiedlu. Masakra jakaś. Podpisałam umowę z JMDI i po dwóch dniach podłączono mnie i internet hula :)
            I nie piszę, że od razu polecam JMDI (chociaż słyszałam bardzo dobre opinie) ale na pewno nie polecam Vectry.
    • Gość: vectra Re: Internet na Białołęce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.14, 15:07
      nie wiem nic o jmdi ale na pewno nie polecę vectry, którą mam (tv+net), czekam do końca umowy i też szukam alternatywy....
    • Gość: mmm Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 10.06.14, 18:04
      Mogę polecic JMDI - cenowo ok, awarie sporadyczne (moze 2 przez 6 lat).
    • kuwaka01 Re: Internet na Białołęce 10.06.14, 22:37
      rób co chcesz - mam jmdi - internet chodzi, awarii prawie brak, cena w porządku - więc czego chcieć więcej ?

aha - po godzinach dorabiam też tam pisząc pozytywne komentarze- płacą mi 1,5 PLN za sztuke :)
      • Gość: obywatel Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 10.06.14, 22:51
        Ja też mam internet w JMDI i jestem zadowolony.
      • Gość: m. Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 10.06.14, 23:30
        Jak wszyscy to i ja, nie będąc pracownikiem itd..
        mam jmdi od kilku lat, właśnie kończy mi się okres umowy.
        Zastanawiałem się nad zmianą na vectre i upc, ale najpierw popytałem znajomych mających te kablówki.

co do upc to zastrzeżenia jak do każdego molocha itd, ale co do vectry najczęściej właśnie mi mówili (znajomi), że sygnał potrafi na dłuższy czas zniknąć.
        • minius5 Re: Internet na Białołęce 11.06.14, 19:19
          witam
          to czemu średnio raz na tydzień mama problem z netem, czemu komentarze są usuwane ?
          jednak styl wypowiedzi na rożnych forach ten sam jak by ta sama osoba pisała tylko pod różnymi nikami i na dokładkę taka zbieżność wypowiedz wszyscy klienci z JMDI odpisują praktycznie minuta po minucie
          • Gość: obywatel Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 11.06.14, 23:13
            Jak masz kłopoty techniczne to zgłoś to do JMDI. Ja jestem tylko użytkownikiem więc nic nie mogę pomóc, mimo najszczerszych chęci.
    • kuwaka01 Re: Internet na Białołęce 12.06.14, 06:09
      Dobrze że nie mam facebooka - nie mam takich strasznych rozterek jak Ty.
      Jako zadowolony klient jmdi doradzę ci jednak żebyś wziął vectre lub upc :) Po co się niepotrzebnie denerwować i spinać przy klawiaturze ?
    • Gość: obywatel Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 12.06.14, 09:24
      Jeżeli codziennie piszesz komentarze to znaczy, że nie masz awarii. Komentarze są negatywne, ale wcale nie znikają, to może chcesz po prostu reklamować UPC?
    • Gość: m Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 12.06.14, 11:53
      To po grzyba zmieniałeś z UPC na JMDI jeśli nie miałeś problemów?
    • mm-76 Re: Internet na Białołęce 12.06.14, 22:29
      Dobrze że nie używam FB bo jeszcze mój internet by przeczytał że powinien się psuć i co ja bym zrobił.
      • minius5 Re: Internet na Białołęce 13.06.14, 12:11
        witam
        to ciekawe ze u innych dostawcach nie ma problemu z netem pomimo używania fb wiedze że mocno działaj służby JMDI aby post był mało wiarogodny. forum.gazeta.pl/forum/w,450,131251454,150326373,Orzydliwa_nonszalancja_i_zlosliwosc.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,10541,70182102,144053602,Re_jmdi_oszukuje.html
        • Gość: ibrakadabra Re: Internet na Białołęce IP: *.play-internet.pl 13.06.14, 16:04
          Minus straszny bol dupy masz... czyzby byly pracownik?

Urzekla mnie twoja historia jeszcze dodaj z 10 postow jak to usuwaja komentarze z fb...
          Trollu
    • Gość: obywatel Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 14.06.14, 16:05
      Ludzie mają lepsze rzeczy do roboty. Widzę, że tobie się bardzo nudzi, bo cały czas pilnujesz Forum.
    • Gość: obywatel Re: Internet na Białołęce IP: *.jmdi.pl 14.06.14, 16:08
      Ludzie mają ciekawsze rzeczy o roboty. Widzę, że tobie się bardzo nudzi, bo cały czas pilnujesz Forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka