Gość: Otniel IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.13, 18:07 W weekend zapowiada się remont Mehoffera. Ulica ma być zamknięta. ZTM chyba nic nie wie, bo nie ma zmian w komunikacji na stronach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 20:16 www.gazetaecho.pl/mehoffera-bedzie-zamknieta-na-weekend_66094 Przecież napisane jest, że to jeszcze nic pewnego, więc po co ogłaszać zmiany tras jak nie wiadomo czy do nich dojdzie. Jak będą na pewno wiedzieć to na pewno ogłoszą. Po co siać panikę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otniel Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.13, 20:42 Jaką panikę? Swoją drogą skoro to nic nie wiadomo to czemu stoją tablice informujące i zamknięciu ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 00:08 To chyba jasne po co tam stoją: żeby przyzwyczaić kierowców do możliwych weekendowych zmian :) Odpowiedz Link Zgłoś
naten.naten Re: Remont ulicy Mehoffera 27.11.13, 08:07 Gość portalu: jaa napisał(a): > To chyba jasne po co tam stoją: żeby przyzwyczaić kierowców do możliwych weeken > dowych zmian :) A chwilę wcześniej przecież pisałeś, że po co siać panikę jak zmian może nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
lkan Re: Remont ulicy Mehoffera 28.11.13, 10:00 Po pierwsze - żaden weekend, tylko 29.11.-02.12, a więc również dwa dni robocze. Po drugie - z treści tablicy wynika, że ulica BĘDZIE zamknięta, a nie, że MOŻE. Po trzecie dziecko jedzie do szkoły, a nic nie wiadomo, czy komunikacja tam dotrze, gdzie przystanek i na którą dojedzie. Przed chwilą sprawdziłem na stronie ZTM, trasa jest bez zmian, a już jutro trzeba zdążyć na lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.120.225.195.static.bait.pl 28.11.13, 10:38 ja myślę, ze 29 listopada ale w godzinach nocnych, tak jak zawsze takie remonty się zaczynają. Czyli w piatek przejazd będzie normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.11.13, 11:58 remont trwa, objazdy funkcjonują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otniel Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 12:45 Podziękowania dla radnego Tumasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.centertel.pl 02.12.13, 20:40 Jechałem dzisiaj nową nawierzchnią - jak na nową jest tragiczna - nierówna, dołki, nierówności poprzeczne. Powinna być gładka jak stół, a tu pozostawia wiele do życzenia. Jedynie "malowanie" ładne. Kto to odebrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:13 Znowu jakaś maruda i zrzęda na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otniel Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 22:33 Jak się jedzie przepisowe 50 km/h to nie czuć nierówności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Remont ulicy Mehoffera IP: *.ip.netia.com.pl 03.12.13, 09:25 hehehe ale mu pojechałeś/-łaś !!!! brawo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Remont ulicy Mehoffera IP: 195.205.121.* 05.12.13, 15:54 Masz rację, zapewne mam źle wyskalowany prędkościomierz i gdy pokazuje 50, ja w rzeczywistości jadę 284km/h. Nie ma problemu, ważne że jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
kuwaka01 Re: Remont ulicy Mehoffera 06.12.13, 17:11 To czego tak naprawdę potrzebuje ta ulica to porządne chodniki i ścieżka rowerowa ale nowy asfalt też cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
milena0305 Re: Remont ulicy Mehoffera 06.12.13, 19:57 kuwaka01 napisał(a): > To czego tak naprawdę potrzebuje ta ulica to porządne chodniki i ścieżka rowero > wa ale nowy asfalt też cieszy. Chodniki są za wąskie, a o ścieżce rowerowej nawet nie ma co marzyć. Jest za wąsko. Odpowiedz Link Zgłoś
naten.naten Re: Remont ulicy Mehoffera 06.12.13, 20:43 milena0305 napisała: > Chodniki są za wąskie, a o ścieżce rowerowej nawet nie ma co marzyć. Jest za wąsko. Bądź dobrej myśli. Pomysł budowy 500m ścieżki od Odronówny do Modlińskiej miał zostać wpisany do planu na lata 2014 - 2020. Dzięki temu udałoby się poprawić chodnik no powstałaby trasa rowerowa wokół Tarchomina. Liczę, że uda się to zrobić możliwie szybko, ale jak wiadomo nie jest to łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Remont ulicy Mehoffera 06.12.13, 21:31 Wszystko okaże się po przeanalizowaniu propozycji z konsultacji. Poza tym, na tym odcinku (Ordonówny - Modlińska), chodnik jest i tak niemal dwukrotnie szerszy niż na odcinku Myśliborska - Ordonówny. Odpowiedz Link Zgłoś
naten.naten Re: Remont ulicy Mehoffera 06.12.13, 22:39 A wiadomo kiedy będzie wynik tych konsultacji? Odpowiedz Link Zgłoś
naten.naten Re: Remont ulicy Mehoffera 07.12.13, 10:23 Już jasne. Widzę, że na gazeta.pl podali jakie ścieżki powstaną. Niestety nie ma tam ulicy Mehoffera. Nie ma też innych ulic na Białołęce. A podobno to taka młoda dzielnica, więc należałoby się spodziewać, że to właśnie tu rowery są często używane. Odpowiedz Link Zgłoś