Dodaj do ulubionych

aneks kuchenny hamburgery

IP: 193.0.100.* 28.05.15, 09:05
Jak będziecie zamawiać hamburgery z wołowiną w Aneksie kuchennym, zaznaczajcie w jakim stopniu chcecie mieć je wysmażone. zamówiłam 2 hamburgery na miejscu. ładnie podane. w sumie bez zarzutu, tylko ta krew. jasne krople cieknące z hamburgera na palce, na talerz, bułka do połowy nasączona jasnoróżową krwią. nie byłam w stanie tego zjeść a i współbiesiadnik zrezygnował. pracownik poinformował mnie, że zawsze robią średnio wysmażone. Zasięgnęłam języka wśród znajomych konsumentów burgerów i nikt nie spotkał się z przypadkiem, żeby mu z hamburgera krew kapała na talerz i żeby bułka była przesiąknięta krwią.
Obserwuj wątek
    • Gość: vr Re: aneks kuchenny hamburgery IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.16, 02:30
      Dziwne, ja tam jadam często i zawsze mięsko jest super. Na zewnątrz zgrillowane a w środku różowy paseczek.
      • Gość: glodomor Re: aneks kuchenny hamburgery IP: 193.0.100.* 30.03.16, 13:14
        no widzisz. była to zatem ewidentna wpadka, skoro ani Ty ani Mario nie potwierdzacie - a zamawiałam dla dzieci w wieku 12 i 4 lata - i nawet żadnych przeprosin nie usłyszałam, tylko pouczenie, że trzeba było powiedzieć, jakie mięso chcę. niech im się dobrze wiedzie, ja tam nie zaglądam, bo hamburgery to nie moja bajka.
        • yakamozi Re: aneks kuchenny hamburgery 30.03.16, 22:25
          słyszałam, że obsługa jest tam nie miła i ceny jak w śródmieściu więc na razie omijam ten lokal
        • Gość: Mario Re: aneks kuchenny hamburgery IP: *.itsa.net.pl 06.04.16, 14:40
          To znaczy ja mogę potwierdzić, że jak poszedłem tam pierwszy raz i nie powiedziałem jak ma być kotlet wysmażony to też dostałem taki jakby krwisty w środku, więc chyba standardowo tak robią. Za każdym następnym razem jak pisałem, mówię, że ma być tak i tak. Byłem tam już z kilkanaście razy i od tego pierwszego razu zawsze już dostaję kotleta tak jak chcę by był wysmażony. Trzeba poprostu mówić.
          Jak idziesz do restauracji i zamawiasz steka to kelner pyta jaki stan wysmażenia, tutaj wydaje mi się, że również tak powinno być w standardzie.
    • Gość: Mario Re: aneks kuchenny hamburgery IP: 151.183.0.* 30.03.16, 12:43
      Ja tam zawsze proszę o dobrze wysmażony i mało sosu. Nic nie cieknie i smakuje bardzo dobrze.
    • Gość: Esti Re: aneks kuchenny hamburgery IP: *.jmdi.pl 06.04.16, 18:50
      ja byłam tam w weekend pierwszy raz i wszystko było ok, mięsko wysmażone jak trzeba
    • monita23 Re: aneks kuchenny hamburgery 02.09.16, 12:06
      Ja mówię, że chcę medium i zawsze taki dostaję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka