Dodaj do ulubionych

Jaki Internet wybrać

31.08.16, 18:33
Witam,
Kupiłam mieszkanie przy Ostródzkiej 156 w Warszawie. I teraz powstał problem z usługami telekomunikacyjnymi. Kiedyś korzystałam z usług Vectry, ale nie ma możliwości przeniesienia. Grzebam w tym internecie i nie mogę nic znaleźć. Niby od Orange mogę podłączyć, ale chciałabym mieć internet+kablówka+telefon z lokalnej sieci. Może ktoś wie i mogę doradzić jakąś firmę?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • plastek1906 Re: Jaki Internet wybrać 23.09.16, 10:07
      Hejo, a czy próbowałaś dopytać w UPC albo Netii? Ja mieszkam niedaleko na osiedlu na Białołęce i korzystamy z Netii. A ostatnio pojawiły się bardzo fajne oferty dla studentów. Podpytaj u tych dostawców, może coś ciekawego wybierzesz, bo oferta jest ogromna. :)
      • ram_k Re: Jaki Internet wybrać 23.09.16, 15:29
        Dzięki :) Sprawdzałam, niestety nie mają zacięgu.
        • magii89 Re: Jaki Internet wybrać 08.08.18, 12:56
          Najlepiej porównać kilku dostawców i wtedy coś wybrać bo czasami przedłuża się umowę u dotychczasowego operatora a gdzieś indziej może być taniej. "Pan Wybierak" panwybierak.pl/dostawcy tak się nazywa platforma do porównywania usług, więc nie trzeba chodzić od salonu do salonu.
    • karociawawa Re: Jaki Internet wybrać 10.10.18, 11:36
      Mieliśmy podobnie na Berensona. W poprzednim mieszkaniu przez lata Vectra, a tu nie było, więc padło na UPC i raczej jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka