Gość: kornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 13:10 Czy ktoś czeka na mieszkanie w inwestycji TERENIX na ul.Odkrytej ? Dostaliście może aneksy do podpisania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Terenix-ulica Odkryta IP: *.spray.net.pl 12.05.08, 10:26 www.odkryta1.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
programistajava Re: Terenix-ulica Odkryta 13.05.08, 21:48 Przeczytalem jeden watek o TERENX i braku wody, kanalizacji itp.. Ludzie czy wyscie pogłupieli? Placiucie pewnie ciezkie pieniadze za to ze was deweloper w bialy dzien roluje. Pamitajcie jak podpiszecie odbior mieszkania to mozecie sie bujac posadach i 5lat i co top wam da ? Ani nie wynajmiesz mieskzania ani w nim nie zamieszkasz. Przy obecnej sytuacji na rynku mieszkaniowym , lokali jak mrówków co do cen zgodze sie ze wysokie ale powinny spasc. Tak z ciekawosci po ile palaciliscie za metr na tym TerenX ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Terenix-ulica Odkryta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 08:01 nie masz pojęcia jaki byl cel zadanego pytania na forum , ale oczywiście swoje mądrości wypisujesz . Nie na temat kolego , nie na temat . Co do ceny to jest to moja sprawa za ile kupiłem . Miłego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
programistajava Re: Terenix-ulica Odkryta 15.05.08, 10:47 Tylko ze ja sie odnosze do forum TERENUX i jednego z wątków anie TEGO wątku. Cena oczywiscie jest twoja prywantna sprawa i nikomu do tego. Jesli chcesz to sie podzielisz jesli nei to ok. Odpowiedz Link Zgłoś