Gość: zosia IP: *.spray.net.pl 09.03.09, 11:52 w ktorej przychodni w okolicach Tarchomina mozna isc na wizyte do ginekologa w ramach NFZ? pewnie na Milenijnej, ale moze jest mozliwosc w jakiejs mniejszej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: issa Re: ginekolog NFZ IP: *.aster.pl 12.03.09, 16:09 a tam duze, zapisuja 15 na nastepny miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: ginekolog NFZ IP: *.aster.pl 15.03.09, 14:25 Gabinety na Książkowej ( i nie tylko) są tak urządzone, że na poczekalni wszystko słychać, o czym rozmawiasz z lekarzem. Bardzo mnie to krępuje, bo co mnie obchodzi, że pani X dolega to, a pani Y tamto. Moją wizytę pewnie też słychać? Podobnie jest pod innymi gabinetami, dla dzieci też. Nie mogą drzwi wyciszyć? Czy to jest zgdodne z ustawą o tajemnicy lekarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
youloveme Re: ginekolog NFZ 08.04.09, 14:03 na milenijnej jest ok. nawet nie ma dużych kolejek do zapisu (tydzień, dwa czekania do wizyty), ale jak już przyjdziesz na wizytę musisz uzbroić sie w anielską cierpliwosc. Ja ostatnio czekałam 3 godz <szok> ponieważ Panie zapisujące nie zwracaja uwagi czy to np. kobieta w ciązy która siedzi w gabinecie ok 40 min. czy zwykła pacjenta i zapisyja co 15 min, co powoduje straszne obsunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańcza matao Re: ginekolog NFZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:31 Kolejki pod gabinetem sa takze dlatego,ze niektorzy przychodza pol godziny przed czasem.Nieraz jestem tego swiadkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś