Gość: emes IP: *.jmdi.pl 23.04.09, 09:34 Czy ktoś orientuje się kiedy, jeśli w ogóle, tym roku ruszy przeprawa promowa tarcho-łomianki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: prom 23.04.09, 17:18 O ile Białołęka dopłaci Łomiankom to prom będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEspectrum Re: prom IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 23:03 Jeśli dobrze pamietam, co roku pytasz się o to samo, i co roku ktoś Cię uspokaja, że jednak prom bedzie pływał. Także uspokój się, najwyżej jak w tym roku nie bedzie promu, to pozostanie Ci komunikacja miejska ZTM po BUs pasie. Mniemam, że chciałbyś wybrac się w weekend promem do Łomianek? To może tak odważyć się i śmignąć rowerkiem przez most GRota i dalej Wisłostradą? Po drodze piwko, słońce, ptaszki... No chyba, że jesteś tym barbarzyńćą co rozjeżdza łegi w Łomiankach quadem lub motórem. Co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: prom IP: *.jmdi.pl 24.04.09, 08:37 Nie jestem barbarzyńcą i akurat o prom pytałem pierwszy raz... A na rowerze mostem gen. Grota jeżdżę kilka razy w tygodniu, niemniej dzięki za radę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXspectrum Re: prom IP: 195.136.248.* 24.04.09, 11:04 To może faktycznie i ja się wybiorę na rower, dalej niż Tarchomin I, zobacze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: prom IP: 195.245.90.* 16.05.09, 15:55 info ze stołecznej: ZTM zapowiada również uruchomienie trzech przepraw promowych w połowie czerwca- na wysokości Łomianek, Podzamcza i Cypla Czerniakowskiego. Rejsy mają odbywać się co pół godziny, między 12.45 a 19.45 w dni robocze (14 rejsów) oraz w godzinach 10.45-19.45 w soboty i dni świąteczne (18 rejsów)[...] Stołeczni radni zdecydowali w czwartek, że spośród wszystkich atrakcji bezpłatna będzie tylko przejażdżka promem.[...] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś