mamamagic 05.08.08, 17:50 cy ktos uzywał krem na blizny no-scar i mógłby cos o nim powiedziec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_julia Re: no-scar 05.08.08, 19:24 Witaj używałam no scar około pół roku z połączeniem z laserem,smarowałam 5-6 razy dziennie; no scar bardzo ładnie sie rozprowadza i jest wydajny, efekty- ja ich nie zauważyłam... pozdrawiam gosia Odpowiedz Link
marq14 Re: no-scar 05.08.08, 20:55 Witaj,no-scar uzywamy od roku na zmianę z traumalem"s"-według zaleceń pani Dr.Hofman.Po ostatniej wizycie w naszej oparzeniówce poinformowano nas ,że jak sie nastepnym razem spotkamy za trzy miesiące to sie okaże czy bedzie potrzebny zabieg naciecia blizny bo Majce groziły przykurcze.Ja z przerazeniem w oczach natychmiast zaczęłam szukac pomocy u naszej pani dr.z forum i odpowiedz była natychmiastowa -TRAUMEL"S" W CELU ZMIęKCZENIA,UELASTYCZNIENIA BLIZNY i NO-SCAR.Dzis w rok od stosowania tych dwóch maści blizna jest mięciutka,bardzo elastczna ,po grożących przykurczach nie ma ani sladu,a i kolorem prawie wcale nie odbiega od reszty ciałka,(całkiem płaska według mnie nie jest) ,ale według naszego lekarza wyglada super jak na ten czas od oparzenia(16 mieś).Z naszej strony daję dużego +. Marzena z Mają. Odpowiedz Link