Dodaj do ulubionych

Ranking nicków

02.12.13, 15:56
Co prawda liczba czytających to forum nie rośnie, ale na pewno jest znacznie wyższa nie liczba piszących. Piszących liczonych jako osoba a nie nick. Bo to drugie zaczyna przerastać najśmielsze oczekiwania.
Zastanawiam się po co tworzyć nowy nick, by napisać posta wręcz identycznego jak parę chwil wcześniej pod innym nickiem. Kto się na to nabierze, a jeśli nawet to po co.
Chciałabym poinformować pana o owładniętej obsesją JW, że to forum nie jest ani własnością Jacka Wiśniewskiego, ani jego przeciwników. I proszę o umieszczanie komentarzy pod tekstami, które pan komentuje, a nie jako nowe posty. Jednym z zadań moderatora jest zapobieganie dublowaniu wątków, a dobry sposób na to to przenoszenie wątków do jednego zbiorczego - informuję, że kolejny wątek p.t. Wiśniewski powiedział spowoduje, że utworzę dla pana wątek zbiorczy, do którego przeniosę wszystkie posty - będzie tam pan mógł sobie do woli dyskutować z wszystkimi "nickami", a my, zwykli czytelnicy, gdy zobaczymy nowy wątek to będzie on zatytułowany np. "odkryłam nowe magiczne miejsce w swojej okolicy" albo coś ciut bardziej pomysłowego
Obserwuj wątek
    • ranking.konfabulacji Re: Ranking nicków 02.12.13, 17:16
      Strasznie Pani groźna. Już się słucham. Piszę pod tekstem, który komentuję. Pierwszy raz odważyłem się coś napisać i zaraz oberwałem. To forum dla wybranych? O przepraszam, nie wiedziałem. Nie wiedziałem, że Wiśniewski może a ja nie. Ale, tak na marginesie, to nie jest miłe.
    • stoper57 Re: Ranking nicków 02.12.13, 17:20
      od początku jestem tu tylko stoperem
      nie jestem "o owładnietą obsesją JW"
      nie jestem też jego przeciwnikiem, jedynie komentuję "głośno" jego zachowania czy polityczne rozgrywki, bo ja w nich nie uczestniczę
      komentuję to, co chcę komentować i gdzie chcę, jeśli się nie podoba - proszę kasować, ktoś określa zasady
      trochę mnie dziwi, że to ja mam trafić do "rezerwatu" - widziałbym kilku bardziej godnych, ale rozumiem, że polityczne przyjaźnie zobowiązują
      i to by było na tyle...
      Ps
      z Jacka Wiśniewskiego sposobem uprawiania działalności politycznej i jej kierunkami, się nie
      zgadzam, ale szanuję jego wystarczająco KULTURALNY sposób reagowania- również na mnie
      • jacek-wisniewski Re: Ranking nicków 02.12.13, 22:32
        Kiedyś mój dziadek powiedział, że jeżeli będę wymagał szacunku dla siebie od innych to muszę sam szacunek okazywać. Staram się. Nawet jeżeli nie zawsze działa to w drugą stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka