starix62 04.12.14, 18:34 Następny złodziej w PISie, niejaki wirzyński Nara, błąd w nazwisku zamierzony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.sekler Re: złodzieje 04.12.14, 21:07 jakoś tak się składa że to sama górka posłów PiS-u zalicza wpadki... Niedługo Jarek zostanie sam... a może i Jarek też? Ciekawe czego jeszcze dowiemy się o PiSie... Bo dziś partia na fali a ta fala pozwoliła im wygrać w Raszynie. Ludzie ponoć oddawali nie tyle głos na Zarębe dobrego gospodarza Raszyna co na Zarębę bo on z PiS-u... Ale jaki tam z nas PiS... prawda panie Andrzeju Wiesławie? Mogę się założyć że gdyby nie ów fala... no i Zaręba jak coś nie byłby z PiS-u to dziś by już na Szkolnej nie siedział Odpowiedz Link
tuurodzony Re: złodzieje 05.12.14, 14:38 Widocznym się staje że POpaprańcom puszczają nerwy i schodzą do coraz niższego poziomu. Coraz bliżej dołka, a dołek się zasypie i będzie po ptokach. Odpowiedz Link
grocholica Re: złodzieje 05.12.14, 14:54 Ja nie wiem kim pan jest, ale po raz kolejny pisze pan takie rzeczy, że ja się władzy zwyczajnie zaczynam bać. Kogo pan chce zasypywać? Taka się zrobiła atmosfera w Raszynie, że ja się zastanawiam czy nie głosując na PIS ja mam prawo tutaj żyć? Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 05.12.14, 21:07 W kwestii formalnej, kto to jest "POpapraniec"? Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 05.12.14, 21:23 rybi-anin napisał: > W kwestii formalnej, kto to jest "POpapraniec"? pewnie to ktoś z PO czyli wszyscy z pod tego szyldu którym to jeden na tym forum już dołki kopie wraz z zasypaniem. Może by ktoś z PO się wpisem zainteresował i zrobił coś w temacie? Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 05.12.14, 20:25 grochlico ja też zaczynam się bać mam nadzieję, że ów PO..... mówi tylko tak tylko a nie na serio bo nie jest to śmieszne. Być może już w przyszłą sobotę poleje się krew na ulicach Warszawy... jak to się nie uda to pewnie w maju po kolejnych "sfałszowanych" wyborach a już na bank jesienią 2015 w parlamentarnych będzie "coś" nie tak... jakby tego to 13-tego... Odpowiedz Link
starix62 Re: złodzieje 05.12.14, 22:35 tuurodzony , mam pojmować, że POpaprańcy winni są złodziejstwu w szeregach Pisuarów. I komu tu puszczają nerwy, oprócz ciebie ? Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 06.12.14, 08:39 jeżeli ktoś mówi o dołku w Raszynie i zasypaniu następnie to wiadomo o co chodzi. Nikt tu nie jest głupi na miejscu działaczy PO z Raszyna (wiadomo o kogo chodzi) postanowił bym ustalić tego kto tak bardzo chce mnie (znaczy tego z PO) zadołować... czy aby (nawet w żartach) nie nazywa się to groźba karalna? Chyba zapiszę się do PO czy wtedy będzie ktoś chętny do grożenia? Odpowiedz Link
tuurodzony Re: złodzieje 06.12.14, 12:20 Komuniści byli plagą, ale PO to są wszystkie plagi w jednym Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 06.12.14, 12:25 Jakieś konkrety ? Czy tylko caps lock na dwóch literach i groźby karalne wyznawcy partii, która mówi o prawie i sprawiedliwości, sam niewiele mając z tym wiele wspólnego. Odpowiedz Link
tuurodzony Re: złodzieje 06.12.14, 15:37 Czy zapowiedź "dorzynania watahy" jest groźbą karalną? Nie nadymaj się za bardzo po cię rozpęknie. Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 06.12.14, 16:43 Ciekawy jestem jak skomentujesz zachowanie i hasła na transparentach niesionych przez tzw. prawdziwych polaków 13.12? Odpowiedz Link
tuurodzony Re: złodzieje 07.12.14, 09:58 Twoja partia podała już treść haseł??? To bardzo interesujące, ale .......... Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 07.12.14, 18:23 Proponuję ze zrozumieniem przeczytać inne moje posty na tym forum, wtedy dowiesz się, źe daleko mi do jakiejkolwiek partii, szczególnie zaś do PISu. Odnośnie 13.12, to z tego co się orientuję, to PO nie jest jego organizatorem, a partia tzw. "prawdziwych polaków", czyli Twoi idole, którzy z "patriotycznymi" pieśniami na ustach znowu będą demolować warszawskie ulice. Zaraz odpiszesz, źe nie, źe będą to POwskie prowokacje. Cóź, pisz sobie. żyjemy w wolnym kraju, w którym kaźdy odpowaiada za to co mówi i robi. Pradoksalnie, ale p. Kaczyńnski i reszta organizując tego typu marsze napędza w Polsce ludzi głosujących na Po, partię, która rządzi byle jak, ale bez wstrząsów, bez Dzierźyńskiego-Maciarewicza, bez "Jojo" Brudzińskiego, itp. Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 06.12.14, 12:21 Girzyński mówił wczoraj, coś jakby ''buk, humor i ojcowizna'' Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 07.12.14, 01:28 rybi-anin napisał: > Girzyński mówił wczoraj, coś jakby ''buk, humor i ojcowizna'' a ja myślę że 13.12.14 będzie bardzo ciekawie... jak jeszcze mróz nie p*******li to będzie to fajna impreza marsz nieodległości może to być pikuś... i to wszystko już za tydzień. Ja liczę na raszyńskich sympatyków PiS-u. A co do tematu to masz rację były to groźby karalne więc nie wiem na co czekają ci od PO? Ja wszystkiego za nich nie załatwię... a może załatwię. No i ie można o kimś mówić że jest złodziej jak nie jest... bo w takim razie ja powiem głośno kto tu kurwą jest i nie ma prawa się ów kurwa obrazić. Przeprasza za twarde słowa ale są tak samo twarde i stanowcze jak dołowanie kogoś czy mówienie że jest złodziejem. Odpowiedz Link
tuurodzony Re: złodzieje 07.12.14, 10:00 Wystarczy wkurzyć POpapranych, a dyskusja zaraz nabiera rumieńców. Będzie ciekawie. Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 07.12.14, 18:35 Widzisz "Popoprańcy", jak nas pieszczotliwie nazywasz, wkurzeni, dyskutują, a prawie "prawdziwi Polacy" wyrywają płyty chodnikowe i demolują swoją Stolicę...". "Prawie", w tym wypadku, teź robi wielką róźnicę... Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: złodzieje 07.12.14, 10:05 w tvpinfo leci wlasnie polityczny program o zlodziejstwie,wyludzaniu kasy,wiarygodnosci o rozliczaniu pieniedzy za udzial w sesjach,komisjach itp..czy w raszynie wszystko jest zgodnie z prawem i radni/soltysi dostaja pieniadze za udzial w sesjach tylko wtedy kiedy sa obecni? Odpowiedz Link
lechujarek69 Re: złodzieje 07.12.14, 10:07 jeżeli jest tu jakis moderator, to prosimy o reakcje. Odpowiedz Link
grocholica Re: złodzieje 07.12.14, 17:55 Moderator byl w kosciele i na spaccerze nad stawem. Na co ma reagowac? Odpowiedz Link
lechujarek69 Re: złodzieje 08.12.14, 21:51 ma reagować na przekłenstwa, jakim jest slowo na k... takiego poziomu rozmowy nikt sobie nie życzy. na każdym innym forum taki użytkownik dostałby ostrzezenie, następnym razem przerwe na tydzień, a potem całkowity ban. Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 08.12.14, 22:04 lechujarek69 napisał(a): > ma reagować na przekłenstwa, jakim jest slowo na k... takiego poziomu rozmowy n > ikt sobie nie życzy. na każdym innym forum taki użytkownik dostałby ostrzezenie > , następnym razem przerwe na tydzień, a potem całkowity ban. jak rozumiem mówisz o Radku Sikorskim który k***ł na czy świat stoi z drugim POitykiem? Jemu też dali przerwę na tydzień, czy coś przeoczyłem? Czy ktoś dał mu ostrzeżenie? Żeby nie było to k***ą politycy wszystkich opcji. Jakże prawdziwe... prawda k***a, czy nie. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: złodzieje 08.12.14, 22:51 jakie to piekne i polskie-przyganial ch... k... proponuje dac bana za niecenzuralny nick lechowijarkowi Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 08.12.14, 23:15 patrzacy.z.boku napisała: > jakie to piekne i polskie-przyganial ch... k... > proponuje dac bana za niecenzuralny nick lechowijarkowi świnia świni d***ę ślini... a k***a k****e łba nie urwie... jak stare polskie powiedzenie mówi. Ja osobiście nic nie mam do tegoż nicku... mam nadzieję tak samo jak wam nie przeszkadza iż należę do Chrześcijańskiej Unii Jedności... przypominam 13.12 nie może was zabraknąć razem z Andrzejem, Mirkiem, Michałem i Bóg raczy wiedzieć kogo jeszcze z Raszyna na wiecu "prawdziwych polaków"... z Raszyna powinno być 60% "niezadowolonych" ze sfałszowanych wyborów Odpowiedz Link
stoper57 Re: złodzieje 09.12.14, 06:39 "... świnia świni d***ę ślini... a k***a k****e łba nie urwie... jak stare polskie powiedzenie mówi. ..." -cóż za głębia przemyśleń i skojarzeń ! nawet pani moderatorka nie może się odnaleźć..... Odpowiedz Link
g.sekler Re: złodzieje 09.12.14, 07:45 stoper57 napisał: > "... świnia świni d***ę ślini... a k***a k****e łba nie urwie... jak stare pols > kie powiedzenie mówi. ..." > -cóż za głębia przemyśleń i skojarzeń ! > > nawet pani moderatorka nie może się odnaleźć..... przy tym co nasi politycy wygadują, moje słowa to małe nic... sam osobiście dawno... dawno temu słyszałem jak nasi lokalni też tak samo (na czym świat stoi) więc nie udawaj zdziwionego. A prócz używania słownictwa gorszyli jeszcze czymś innym ostatnio słyszałem słowo ciekawe (cytuje) "upierdolić sęklera" czyli upierdolić to coś pochodne od słowa pier***ć... zapie***ć itp... a może się mylę. Słowa wypowiedziane przez kogoś kto ma duże poparcie społeczne. No ale przecież ktoś taki nie może nikogo upierdolić... zapier***ć... wypir***ć, a może się mylę? a inny zaś to lubi popier***ć dosłownie w tym znaczeniu więc uważajcie... bo "nie znacie dnia ani godziny..." Odpowiedz Link
rybi-anin Re: złodzieje 07.12.14, 18:40 Ale po co? Źyjemy w wolnym kraju, gdzie co prawda PO sfałszowala wybory (szczególnie w Raszynie) i kaźdy odpowiada za to co mówi, pisze, robi. Psy ujadają, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link