muszka61 08.03.07, 17:24 jak wypada sklep w nowej szacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denny2 Re: tesco 09.03.07, 12:01 muszka61 napisała: > jak wypada sklep w nowej szacie? nigdy nie byłem i nie będę więc syfiasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
denny2 Re: tesco 10.03.07, 09:43 logika jest normalna halibutt!! (nienawidze supermarketów molochów promocji "0,99gr.") zato lubie towar dobry i świerzy a ty jak to lubisz twoja sprawa nie wnikam!!!dymaj do tesco na promocjie!!!! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: tesco 10.03.07, 14:48 Ale nikt Ci nie broni nadal kupować warzyw u pani Celiny w małej zapyziałej budce, gdzie nawet po tygodniu wszystko jest zdaniem właścicielki świeże (bo musi to sprzedać). Odpowiedz Link
denny2 Re: tesco 11.03.07, 12:41 nie kupuje w raszynie nic na bazarku w warszawie i u ludzi które znam Odpowiedz Link
denny2 Re: tesco 12.03.07, 14:15 sibeliuss jak smakują zgniłe warzywka w tesko mmmniam a ? nie byłem w zapyziałej budce ale są lepsze wa.....!!!! Odpowiedz Link
muszka61 Re: tesco 11.03.07, 19:24 właściciele sklepu kompletnie nieprzygotowani - ogólny bałagan na półkach, towar źle wystawiony, bardzo brudno, no i to co jest tradycją supermarketów - zagniłe warzywa. ogólnie wypada gorzej od lprice, choć mimo wszystko wubór towarów lepszy - więc nadzieja na fajny sklep - jak już się pracownicy uporają z bałaganem. Odpowiedz Link
grocholica Re: tesco 14.03.07, 22:06 A czy wiecie w jakich godzinach jest czynny? 24 h czy jakoś inaczej; od której? czy można płacić kartami ( w leader's price mialam jakieś kłopoty)> Aga Odpowiedz Link
grocholica Re: tesco 15.03.07, 10:39 Hej, byłam dzisiaj i donoszę: 7 dni w tygodniu w godzinach 7-23; kartami można płacić. Ale wybór beznadziejny (np. brak jakichkolwiek wędlin pokrojonych!) Aga Odpowiedz Link
muszka61 Re: tesco 15.03.07, 13:23 widziałaś nowy asortyment u ukrainki przed stojącej przed tesco - do jabłek, tulipanów i firanek dołączyła własne wyroby wędliniarskie. Odpowiedz Link
grocholica Re: tesco 15.03.07, 19:19 Widziałam jak się dzisiaj rozkładała - a dobre te wędliny, bo ja od jakiegoś czasu to chyba więcej wyrzucam niż kupuję tak to sklepowe cholerstwo szybko się psuję (a w sumie głównie kupuję w "delikatesach" czyli u niejakicho piotra i pawła)? Odpowiedz Link
halibutt Re: tesco 15.03.07, 20:55 Piotr z Pawłem są świetni, choć trochę drodzy. A co do Tesco - byłem dzisiaj. Małe, tłoczne, ale dość tanie. Często bywam w Tesco na Kabatach i wędlin z tej sieci w ogóle nie polecam. Odpowiedz Link
grocholica Re: tesco 15.03.07, 21:22 ja w P& P spedzam w zasadzie każdą przerwę na lunch od 2 lat i niestety sporo się popsuł przez ten czas - wedliny też - tzn. te po 30 a nie po 100 złotych. No i przestali mleć mięso - może wiecie gdzie w Raszynie można kupić takie zmielone na miejscu (na moich oczach) mięso? Aga Odpowiedz Link
raszynstraszyn Re: tesco 15.03.07, 21:36 na oczach wprawdzie nie mielą ale mają dobre w sklepie koło kładki od strony szkoły w PiP udalo mi się zakupić stare piersi z kurczaka i starego łososia. 2 razy się nacięlam -oddałam i nigdy więcej Odpowiedz Link
muszka61 Re: tesco 16.03.07, 13:26 też potwierdzam, że mielone mięso koło kładki jest ok (podobno sami mielą ), najlepiej jednak kupić sobie maszynkę i przygotować je samemu - trochę to kłopotliwe, więc pewnie dlatego nie robię zbyt często - mielonych, pulpetów czy gołąbków. przydałoby się zmienić zwyczaje w naszych sklepach mięsnych - obok krajalnicy powinno stać urządzenie do mielenia, a zniknąć z półek powinny nieapetyczne, śmierdzące odpady poprodukcyjne. Odpowiedz Link