08.03.07, 17:24
jak wypada sklep w nowej szacie?
Obserwuj wątek
    • denny2 Re: tesco 09.03.07, 12:01
      muszka61 napisała:

> jak wypada sklep w nowej szacie?
      nigdy nie byłem i nie będę więc
      syfiasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • halibutt Re: tesco 09.03.07, 22:58
        Ciekawa logika: nie byłem, więc dennie...
        • denny2 Re: tesco 10.03.07, 09:43
          logika jest normalna halibutt!!
          (nienawidze supermarketów molochów promocji "0,99gr.")
          zato lubie towar dobry i świerzy
          a ty jak to lubisz twoja sprawa nie wnikam!!!dymaj do tesco na promocjie!!!!
          • sibeliuss Re: tesco 10.03.07, 14:48
            Ale nikt Ci nie broni nadal kupować warzyw u pani Celiny w małej zapyziałej
            budce, gdzie nawet po tygodniu wszystko jest zdaniem właścicielki świeże (bo
            musi to sprzedać).
            • denny2 Re: tesco 11.03.07, 12:41
              nie kupuje w raszynie nic na bazarku w warszawie i u ludzi które znam
            • denny2 Re: tesco 12.03.07, 14:15
              sibeliuss jak smakują zgniłe warzywka w tesko mmmniam a ?
              nie byłem w zapyziałej budce ale są lepsze wa.....!!!!
    • muszka61 Re: tesco 11.03.07, 19:24
      właściciele sklepu kompletnie nieprzygotowani - ogólny bałagan na półkach,
      towar źle wystawiony, bardzo brudno, no i to co jest tradycją supermarketów -
      zagniłe warzywa. ogólnie wypada gorzej od lprice, choć mimo wszystko wubór
      towarów lepszy - więc nadzieja na fajny sklep - jak już się pracownicy uporają
      z bałaganem.
      • grocholica Re: tesco 14.03.07, 22:06
        A czy wiecie w jakich godzinach jest czynny? 24 h czy jakoś inaczej; od której?

czy można płacić kartami ( w leader's price mialam jakieś kłopoty)>

Aga
        • natali101 Re: tesco 15.03.07, 08:40
          do 23 a co do kart to nie wiem
          • grocholica Re: tesco 15.03.07, 10:39
            Hej,

byłam dzisiaj i donoszę:
            7 dni w tygodniu w godzinach 7-23; kartami można płacić.

Ale wybór beznadziejny (np. brak jakichkolwiek wędlin pokrojonych!)

Aga
            • muszka61 Re: tesco 15.03.07, 13:23
              widziałaś nowy asortyment u ukrainki przed stojącej przed tesco - do jabłek,
              tulipanów i firanek dołączyła własne wyroby wędliniarskie.
              • grocholica Re: tesco 15.03.07, 19:19
                Widziałam jak się dzisiaj rozkładała - a dobre te wędliny, bo ja od jakiegoś
                czasu to chyba więcej wyrzucam niż kupuję tak to sklepowe cholerstwo szybko się
                psuję (a w sumie głównie kupuję w "delikatesach" czyli u niejakicho piotra i
                pawła)?

• halibutt Re: tesco 15.03.07, 20:55
                  Piotr z Pawłem są świetni, choć trochę drodzy. A co do Tesco - byłem dzisiaj.
                  Małe, tłoczne, ale dość tanie. Często bywam w Tesco na Kabatach i wędlin z tej
                  sieci w ogóle nie polecam.
                  • grocholica Re: tesco 15.03.07, 21:22
                    ja w P& P spedzam w zasadzie każdą przerwę na lunch od 2 lat i niestety sporo
                    się popsuł przez ten czas - wedliny też - tzn. te po 30 a nie po 100 złotych.

No i przestali mleć mięso - może wiecie gdzie w Raszynie można kupić takie
                    zmielone na miejscu (na moich oczach) mięso?

Aga
                    • raszynstraszyn Re: tesco 15.03.07, 21:36
                      na oczach wprawdzie nie mielą ale mają dobre w sklepie koło kładki od strony szkoły
                      w PiP udalo mi się zakupić stare piersi z kurczaka i starego łososia. 2 razy się nacięlam -oddałam i nigdy
                      więcej
                      • muszka61 Re: tesco 16.03.07, 13:26
                        też potwierdzam, że mielone mięso koło kładki jest ok (podobno sami mielą ),
                        najlepiej jednak kupić sobie maszynkę i przygotować je samemu - trochę to
                        kłopotliwe, więc pewnie dlatego nie robię zbyt często - mielonych, pulpetów czy
                        gołąbków. przydałoby się zmienić zwyczaje w naszych sklepach mięsnych - obok
                        krajalnicy powinno stać urządzenie do mielenia, a zniknąć z półek powinny
                        nieapetyczne, śmierdzące odpady poprodukcyjne.
                        • patrzacy.z.boku Re: tesco 16.03.07, 13:49

---
                          *a ja lubie salami z osla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka