1madame2
12.11.18, 19:22
Opiszę siebie.
Nigdy się nie okaleczałam, samobójcze myśli miałam jedynie w głębokiej depresji.
Czuję się jak dziecko, dałabym sobie wewnętrznie 7lat, a mam 30tkę. Czuję się jak dziecko i często zachowuję się jak dziecko chociaz oczywiście staram się to zmieniac. Od zawsze bałam się samotności, tak bardzo byłam samotnością przerażona, że az czułam cierpienie wewnętrzne jeśli byłam sama. Więc skakałam ze związku w związek. W dziecinstwie byłam bita i miałam myślę przez to i mam skłonności masochistyczne. Lubię działania impulsywne żeby się nie nudzić np szybką jazdę samochodem. Szybko się nudzę. Jestem impulsywna czasami coś powiem zanim pomyślę albo coś zrobię. Jak mnie obcokrajowiec rzucił w którym faktycznie się zakochałam w jednek chwili rozesłałam jego wszystkim znajomym na facebooku ze mnie wykorzystał i porzucił, miał przez to ogromne problemy w pracy, a mi dzisiaj za to wstyd, ze tak sie zachowałam ale właśnie taka jestem działam pod wpływem impulsu i czesto zachowuję się jak dziecko. Czy to borderline?