vre-sna 21.02.19, 19:17 Opowiedz coś o sobie. Tak rozsądnie piszesz, że możesz być tą (tym) uosobieniem swiatełka w tunelu dla osób spragnionych Twojego dobra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astroblaster Re: Do p. Border szary 21.02.19, 22:46 vre-sno łapałaś klasę i było to nawet przyjemne i dobrze zaczęłąś wszystkim tu wchodzić, ale tym przeginasz Nie jedź po Niej. Myślę, że dużo o Sobie powiedziała i była Ci lojalna. Jeżeli taki ma być efekt, to odpuszczam a Ty dojebiesz Swojej. Wygrałaś. Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 21.02.19, 22:59 Ależ Border.szara wie o czym mówi A Ty nie Taka to wesoła różnica Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 21.02.19, 23:01 Skarbie, tak mnie lubisz, że w sumie doszłam do wniosku - będę Ci towarzyszyć Na forum :) Zawsze przy Tobie, pamiętaj Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 21.02.19, 23:21 Tzn? Określmy najpier, tak na forum, czym DLA CIEBIE jest real Mam wątpliwości, czy Ty w ogóle ogarniasz rzeczywistość Odpowiedz Link
astroblaster Re: Do p. Border szary 21.02.19, 23:33 Spotkanie (rozmowa przy lunchu, kawie) w realnym świecie. Bez podtekstów i dwuznaczności w zamiarach. Z założeniem braku limitu czasu. Zdziwiłabyś się tym, jak w tym realu ogarniam. Sam się czasami dziwię, że tak umiem. Nie mam potrzeby ubliżania Ci czy komukolwiek. Kiedy się w wysoce wysublimowany sposób droczysz, to wchodzi mi to nie źle. Kiedy mnie oceniasz co ogarniam a czego nie to jestem zawiedziony Tobą, ale przechodzę nad tym do porządku dnia. *popraw mnie jeżeli się mylę, ale czy takie forum nie jest Erszatzem jakby grupy wsparcia pod szeroko rozumianym pojęciem BPD Kiedy czytałem ksiązkę ‚Uratuj Mnie’ ( nie komentuję jej) to tam było coś, że wydawca spotkał autorkę na meetingu grupy wsparcia BPD. Wnoszę, że tam takie grupy istnieją. Ty masz potencjał i energię. Brzask jest Twarzą tego forum. Może bajdurzę a może by pykło Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 22.02.19, 05:44 Nieograniczony limit czasowy to posiadają emeryci, renciści i bezrobotni. Brzask, Ty i ja powiadasz? Ciekawe. Odpowiedz Link
astroblaster Re: Do p. Border szary 22.02.19, 06:48 Lub Ty i ja Wy mogłybyście założyć prawdziwą grupę wsparcia, ale Brzask może być też przy rozmowie ze mną. Ludzie niezależni posiadają taki limit. Emerecii podobno majà mało czasu. Odpowiedz Link
astroblaster Re: Do p. Border szary 22.02.19, 17:35 I wymiękniesz. I w mojej propozycji nie absolutnie drugiego dna. Spotkanie w celu odbycia interesującej rozmowy, dyskusji, sporu. Byle z klasą i bez wzajemnych wycieczek, oceniania itp... O grupie wsparcia nadmieniałem na poważnie. Nie myślałyście o czymś takim? Myślę, że dużo ludzi jest w potrzebie a w realu odpadłby cały ten niepotrzebny syf. Mizogini, fundamentalne Feministki, drapieżniki w mańce, to wszystko szybko zostałoby samoistnie odfiltrowane. Jeżeli chciałabyś kogoś jeszcze do takiej rozmowy (lub Ktoś z tu obecnych wyrażałby chcęć, to z mojej strony jest gotowość i akceptacja, ale to wtedy do ustalenia z Tobą vre-sno; może Ty masz pomysł? Ja na tak z wszystkim. Real w chuj lepszy od wirtualu). Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 22.02.19, 17:49 Mhm. Jak sobie wyobrażasz to spotkanie? Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 21.02.19, 23:07 Wzgórza mają oczy Taki film, wiesz. To jest gorsze od nielubianej teściowej, ale dasz radę. Wierzę w Twoją hm wytrzymałość :) Odpowiedz Link
border.szary Re: Do p. Border szary 22.02.19, 00:09 Vre-sna, Co niby miałabym opowiadać i w jakim celu? Odpowiedz Link
astroblaster Re: Do p. Border szary 22.02.19, 18:13 Normalnie; jak każde ekscytujące i na poziomie. Nic dodać, nic ująć. Może być według Twojej wizji, propozycji. Nawet na Twoich zasadach. Jak masz pomysł, to podziel się, entuzjazmem też umiesz zarażać, kiedy tylko chcesz. I udanego weekendu Wszystkim Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 22.02.19, 18:50 Po co się wcinasz? To ja o coś poprosiłam, spadaj stąd. Odpowiedz Link
dead.silence Re: Do p. Border szary 24.02.19, 15:04 Nie uważasz że to trochę bezczelne z twojej strony? Pisząc to będzie musiała kolejny raz przeżywać wszystkie emocje z tym związane. Jeśli ktoś chce to niech poszuka tego we wcześniejszych wypowiedziach.. a jeśli ona będzie chciała to na pewno napisze to w dogodnym dla siebie momencie i bez próśb ze strony innych osób. Odpowiedz Link
vre-sna Re: Do p. Border szary 24.02.19, 16:22 Martwa ciszo, toteż jak widzisz border szara milczy. O co więc chodzi? Odpowiedz Link