liczby-11 24.10.08, 23:48 Zapraszam do dyskusji... Czy slyszal ktos, co to jest potega podswiadomosci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltybucik Re: Co to jest PODSWIADOMOSC? 26.10.08, 07:34 witam,ja tu trochę nie na temat;)..Liczby-11 wysłałam Ci prywatną wiadomość na gazetową pocztę (duszkamr to ja;) ),jeśli mogłabyś zerknać na maila byłabym bardzo wdzieczna!!:) wracając do tematu:) podświadomość jest to, wydaje mi się, niezależna częśc naszego umysłu,działająca czasem wbrew temu jak myślimy. Jej potęga polega na tym,że towarzyszy nam w każdej minucie i wywiera na nas duży wpływ, wtedy kiedy nie zdajemy sobie z tego sprawy..przechowuje nasze wspomnienia, doświadczenia i w pewien sposow kształtuje nasze zachowania na podstawie różnych doswiadczeń:) witam na forum,ja tu pierwszy raz;) zoltybucik Odpowiedz Link
liczby-11 Re: Co to jest PODSWIADOMOSC? 26.10.08, 21:32 Slyszalam, ze jak sie o czyms intensywnie mysli i wypowiada sie afirmacje, to to sie spelnia. Jest tez przyciaganie pieniadza wtedy gdy ktos za rachunki placi, a nie ma pieniedzy. Wtedy nalezy dziekowac za te pieniadze, ktore sie wydalo. Po jakims czasie te same pieniadze przychodza. Czytalam o tym bardzo dawno, moze 15 lat temu. Mialam nawet ksiazke pt: " Potega podswiadomosci". Siostra opowiadala mi, ze stanela kiedys przed wystawa i tak bardzo pragnela ta rzecz miec. Po prostu to bylo jej marzeniem. Itak sie stalo, ze te sama rzecz otrzymala od kogos na imieniny. Duzo ludzi wypowiadalo sie w tej ksiazce, ze marzyli o milosci. Chcieli spowodowac, zeby dana osoba ich pokochala. Wypowiadali afirmacje, ale bardzo duzo w ciagu dnia. Najlepiej wtedy jak czlowiek jest rozluzniony, bo wtedy ta podswiadomosc jest spotegowana. Szkoda, ze nie mam tej ksiazki, bo wtedy moglabym podzielic sie z Wami doswiadczeniami. A moze ktos wie wiecej ode mnie i moglby napisac tutaj na tym forum. Bede niezmiernie wdzieczna. Podobno marzenia sie spelniaja wtedy, kiedy bardzo pragniemy, aby sie spelnily...... Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
liczby-11 Re: Co to jest PODSWIADOMOSC? 26.10.08, 23:55 ZOLTY BUCIK! NIE WYSLALAS MI PRYWATNEJ WIADOMOSCI NA GAZETOWA POCZTE. SPRAWDZ, CZY JA WYSLALAS. Odpowiedz Link