Dodaj do ulubionych

Co to jest PODSWIADOMOSC?

24.10.08, 23:48
Zapraszam do dyskusji... Czy slyszal ktos, co to jest potega podswiadomosci?
Obserwuj wątek
    • zoltybucik Re: Co to jest PODSWIADOMOSC? 26.10.08, 07:34
      witam,ja tu trochę nie na temat;)..Liczby-11 wysłałam Ci prywatną wiadomość na gazetową pocztę (duszkamr to ja;) ),jeśli mogłabyś zerknać na maila byłabym bardzo wdzieczna!!:)

wracając do tematu:)
      podświadomość jest to, wydaje mi się, niezależna częśc naszego umysłu,działająca czasem wbrew temu jak myślimy. Jej potęga polega na tym,że towarzyszy nam w każdej minucie i wywiera na nas duży wpływ, wtedy kiedy nie zdajemy sobie z tego sprawy..przechowuje nasze wspomnienia, doświadczenia i w pewien sposow kształtuje nasze zachowania na podstawie różnych doswiadczeń:)

witam na forum,ja tu pierwszy raz;)

zoltybucik
      • liczby-11 Re: Co to jest PODSWIADOMOSC? 26.10.08, 21:32
        Slyszalam, ze jak sie o czyms intensywnie mysli i wypowiada sie afirmacje, to to
        sie spelnia. Jest tez przyciaganie pieniadza wtedy gdy ktos za rachunki placi, a
        nie ma pieniedzy. Wtedy nalezy dziekowac za te pieniadze, ktore sie wydalo. Po
        jakims czasie te same pieniadze przychodza. Czytalam o tym bardzo dawno, moze 15
        lat temu. Mialam nawet ksiazke pt: " Potega podswiadomosci". Siostra opowiadala
        mi, ze stanela kiedys przed wystawa i tak bardzo pragnela ta rzecz miec. Po
        prostu to bylo jej marzeniem. Itak sie stalo, ze te sama rzecz otrzymala od
        kogos na imieniny. Duzo ludzi wypowiadalo sie w tej ksiazce, ze marzyli o
        milosci. Chcieli spowodowac, zeby dana osoba ich pokochala. Wypowiadali
        afirmacje, ale bardzo duzo w ciagu dnia. Najlepiej wtedy jak czlowiek jest
        rozluzniony, bo wtedy ta podswiadomosc jest spotegowana. Szkoda, ze nie mam tej
        ksiazki, bo wtedy moglabym podzielic sie z Wami doswiadczeniami. A moze ktos
        wie wiecej ode mnie i moglby napisac tutaj na tym forum. Bede niezmiernie
        wdzieczna. Podobno marzenia sie spelniaja wtedy, kiedy bardzo pragniemy, aby
        sie spelnily...... Serdecznie pozdrawiam.
    • liczby-11 Re: Co to jest PODSWIADOMOSC? 26.10.08, 23:55
      ZOLTY BUCIK! NIE WYSLALAS MI PRYWATNEJ WIADOMOSCI NA GAZETOWA POCZTE.
      SPRAWDZ, CZY JA WYSLALAS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka