milkyway99 29.07.13, 19:35 Czy nikt tego nie widzi? Właśnie byłem świadkiem takiej sytuacji. Co to ma być. Kurcze gdzie są rodzice ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziares80 Re: SIKANIE DZIECI PRZY KLATKACH I NA OSIEDLU 29.07.13, 22:45 hmmm nigdy sie nie wypowiadam na forum ale już szlak mnie trafia jakie głupoty wypisują ludzie,nie zdajecie sobie sprawy że te wpisy czytają inne osoby!!! Poprostu szok,czepiaja się że dzieci sikają a nie widzą jak psy i koty s..ją i sikają !!!gdzie więcej bakteri w moczu dziecka i sikach kota bądz psa??????Naprawdę zajmijcie się swoimi sprawami a nie głupotami!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
osiedlanin73 Re: SIKANIE DZIECI PRZY KLATKACH I NA OSIEDLU 30.07.13, 09:19 popieram poprzednika, dzieci nie mogą sikać jak psy srają i dobrze jest? Odpowiedz Link
milkyway99 Re: SIKANIE DZIECI PRZY KLATKACH I NA OSIEDLU 30.07.13, 09:50 To są jakieś kpiny. wątek zacząłem o dzieciach a wy mi na psy zjeżdżacie. Ku... pewnie zróbmy z osiedla dworzec przejezdny. Niech wali uryną wszyscy będą mieć gdzieś. Gdy wchodzę do klatki już śmierdzi moczem przed klatką. UUUU chyba że wy też tak robicie Odpowiedz Link
akks20004 Re: SIKANIE DZIECI PRZY KLATKACH I NA OSIEDLU 30.07.13, 12:55 Też widziałem swego czasu jak dziewczynka załatwiała tę potrzebę pomiędzy krzewem o płotkiem mieszkańca parteru. Nie zdziwiłbym się gdyby np wracała z zakupów i nie wytrzymała, ale ona wyszła z bloku więc mogła się załatwić przed wyjściem. To jest współczesne, bezstresowe wychowanie czyli brak wychowania. Szkoda gadać.... Psy i ich odchody to też plaga. Wszystko oblane i zasrane, nawet plac zabaw. Odpowiedz Link
wujosam82 Re: SIKANIE DZIECI PRZY KLATKACH I NA OSIEDLU 13.08.13, 00:24 najlepiej uczyńmy szalet gminny,zaprośmy gości, zróbmy fetę i konkurs sikania na odległość... Odpowiedz Link
obserwatorvictoria Re: SIKANIE DZIECI PRZY KLATKACH I NA OSIEDLU 03.08.13, 00:02 "dawaj dawaj Bogdan samo się nie zrobi " trzeba się tu postawić, bo inaczej nie da się dojść do ładu Odpowiedz Link