student6 10.09.06, 13:26 Jak donosi najnowszy "Posałniec Radzymiński" w związku z duzym zainteresowaniem mieszkaniami, JW Construction chce powiększyć osiedle o kolejne 10 bloków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stromuss Re: Os. Victoria się powiększy 13.09.06, 14:42 Wogóle od osób z radzymina słyszałem że łącznie z naszym osiedlem ma tu powstać niemal 2 radzymin około 6 tys mieszkańców ma też być jakiś market i kościół. Odpowiedz Link
madfighter Re: Os. Victoria się powiększy 13.09.06, 14:58 Czyli będziemy sypialnią dla Warszawy? Fajnie by było jakby taki potencjał ludzki pomógł samorządowcom w znalezieniu dobrych inwestorów. Odpowiedz Link
agentjames Re: Os. Victoria się powiększy 13.09.06, 15:13 nie zapomnijcie o sex shopie zartowałem na powaznie to fajnie bedzie bo bedzie wtedy wieksze pole manewru z samorzadem Odpowiedz Link
marti_h Re: Os. Victoria się powiększy 13.09.06, 21:45 No i może jakiś transport do wawy będzie Mam nadzieję, że ZTM Odpowiedz Link
agentione Re: Os. Victoria się powiększy 13.09.06, 22:59 To może być nasz wiecej!!!! Niewiarygodne a folderze napisali że "spokój i cisza". nie dodali tylko jak długo! "live is brutal" jak powiedził Gołota gdy mu ryja obijano. Odpowiedz Link
andrzejlucy Re: Os. Victoria się powiększy 21.09.06, 23:42 witam zastanwaiam sie nad ta inwestycja jka dsojazd do wawy jest bo niesety nie mam samochoduy jak sie mieska panstwu na tym osiedlu pozdrawiam Odpowiedz Link
sas101 Re: Os. Victoria się powiększy 22.09.06, 08:47 Zdziwiony??? Przecież wiadomo że nikt nie zostawi tej wielkości pustych terenów w takiej lokalizacji na długo. Mnie to akurat nie dziwi, że będą budowane kolejne budynki. Ktoś wspomianał że na tych terenach ma powstać tzw. Radzymin-Bis na 6 tys. lokali mieszkalnych. A co do "Cisza i spokój" to w 1981 roku gdy sporowadziłem sie na Ursynów mój blok był ostatni na osiedlu, a pod blokiem biegały zające. Teraz mieszkam w srodku 100 tys. osiedla. Taka jest kolej rzeczy. Odpowiedz Link