dorka296 19.09.09, 20:24 Poszukuje singielki na wypad do Tunezji najlepiej okolice Sousse koniec września początek pździernika :) Mam 29 lat Wylot najlepiej katowice lub wrocław Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miki-on-line Re: TUNEZJA sousse 19.09.09, 22:27 Szkoda, że tylko singielki. Szkoda, że tylko przełom września i października, a nie np. koniec października. A dlaczego szkoda??? W ubiegłym roku byłem w Egipcie, a teraz poważnie myślę o Tunezji. Krzyś - okolice Katowic +30. Odpowiedz Link
dorka296 Re: TUNEZJA sousse 20.09.09, 12:49 No Ja też bardzo żałuje... Ewentualnie mógły być singiel hhihi Ale ten termin najbardziej mi odpowiada Pod koniec października w tunezji z pogodą moze już byc rożnie... Niestety Ja jeszcze nie byłam w Egipcie natomiast w Tunezji juz tym roku byłam i bardzo chcę tam wrócić... Byłabym dobra przewodniczka więc może pomyśl nad zmianą terminu :) Czekam na odpowiedź pozdrwaiam Odpowiedz Link
takilogin Re: TUNEZJA sousse 20.09.09, 16:32 KRZYŚ, to ma lat kilka, a +30 to raczej KRZYSZTOF... Odpowiedz Link
miki-on-line Re: TUNEZJA sousse 20.09.09, 21:24 Dokonałem skrupulatnego przeglądu kalendarza. Najwcześniej mógłbym ok. 6,7 października. Bez względu, czy ci ten termin pasuje z chęcią podzieliłbym się doświadczeniem, spostrzeżeniami w temacie Tunezja - Egipt. Moje GG 12010976. Krzysiuniek!!! Odpowiedz Link